Nieuwsbrief | Reisverslag Malawi-reis

Vakantie Malawi

Reizen naar Malawi boeken

Verslag Fietsvakantie Malawi

Voor het boeken van een vakantie in Malawi hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Malawi-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Malawi met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Malawi-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Malawi. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Malawi.)

Rondreizen Malawi

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Malawi geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Malawi centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Malawi-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Tenzing TravelMalawi-reizen Tenzing Travel
Tenzing Travel individuele reis
Warm Heart
Tenzing Travel: Warm Heart Naast onbetwist de vriendelijkste mensen van Afrika is Malawi rijk aan eeuwenoude tradities, onontdekte wildreservaten en azuurblauwe wateren. Deze reis brengt u langs enkele hoogtepunten van het land, waaronder het Big Five reservaat van Majete, het door olifanten drukbezochte Liwonde National Park en de nationale pracht van het land: Lake Malawi. Ontdek 'het warme hart van Afrika' uit de eerste hand met deze bijzondere rondreis.Prijs v.a. € 3150.00
SawadeeMalawi-reizen Sawadee
Sawadee Rondreizen
Rondreis Zambia, Malawi en Tanzania
Sawadee: Complete rondreis door het nog weinig bereisde AlbaniŽ en MacedoniŽ. Langs de oude route tussen Rome en Constantinopel, de Via Egnatia, reizen we naar Ochrid via Elbasan. Dit herbergt de oudste moskee van het land en hier drinken we koffie voor we aankomen aan het schitterende meer van Ohrid, op de grens van AlbaniŽ en MacedoniŽ. We komen langs interessante bergstadjes als Korca, Gjirokastra en Berat. Aan de Adriatische Riviera kun je resten zien van oude beschavingen in Butrinti en Apollonia. En natuurlijk bezoeken we de noordelijke stad Shkoder. AlbaniŽ en MacedoniŽ zijn fascinerende ontdekkingen. Tijdens deze avontuurlijke reis door zambia, Malawi en Tanzania worden veel gamedrives gemaakt, wandel- en nachtsafari's gedaan, paard gereden en wordt er ook nog ontspannen aan de kust van Tanzania. Een reis met veel afwisseling dus. Ruaha, Selous en South Luangwa zijn drie van de wildrijkste gebieden van Afrika. Daarbij komt nog dat je hier het wild, zoals luipaarden, leeuwen, giraffen en olifanten, helemaal voor jezelf hebt! In het tropische nevelwoud Udzungwa zie je zeldzame apensoorten en het Nyika Park leent zich prima voor een wandeling.Prijs v.a. € 3498.00

Reisorganisaties Malawi-vakanties

Boek je vakantie in Malawi online

Voor georganiseerde vakanties in Malawi kun je terecht bij: Sawadee, Tenzing Travel. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Malawi met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Malawi zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)
Tenzing Travel levert al meer dan 100 jaar maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Malawi

Compare car rent Malawi

Deze huurauto's in Malawi zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Malawi

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Malawi - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Malawi