Nieuwsbrief | Reisverslag Malawi-reis

Vakantie Malawi

Reizen naar Malawi boeken

Verslag Fietsvakantie Malawi

Voor het boeken van een vakantie in Malawi hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Malawi-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Malawi met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Malawi-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Malawi. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Malawi. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Malawi.)

Rondreizen Malawi

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Malawi geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Malawi centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Malawi-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

SawadeeMalawi-reizen Sawadee
Sawadee Rondreizen
Rondreis Malawi
Sawadee: Complete rondreis door het nog weinig bereisde AlbaniŽ en MacedoniŽ. Langs de oude route tussen Rome en Constantinopel, de Via Egnatia, reizen we naar Ochrid via Elbasan. Dit herbergt de oudste moskee van het land en hier drinken we koffie voor we aankomen aan het schitterende meer van Ohrid, op de grens van AlbaniŽ en MacedoniŽ. We komen langs interessante bergstadjes als Korca, Gjirokastra en Berat. Aan de Adriatische Riviera kun je resten zien van oude beschavingen in Butrinti en Apollonia. En natuurlijk bezoeken we de noordelijke stad Shkoder. AlbaniŽ en MacedoniŽ zijn fascinerende ontdekkingen. Laat je verrassen tijdens deze avontuurlijke rondreis door Malawi. Bewonder de felgroene theeplantagse bij Thyolo en luister naar de mysterieuze Afrikaanse geluiden 's avonds bij het kampvuur. In een stoere safaribus rijden we door het bijzondere zuiden van Malawi, van Mount Mulanje naar Lake Malawi. Onderweg komen we langs adembenemende uitzichtpunten, spotten we hopelijk de Big Five en maken we mooie wandelingen. Er is een prettige afwisseling tussen kamperen en slapen in hotels, dus aarzel niet, zet je safarihoed op en laat het avontuur in je naar boven komen!Prijs v.a. € 2498.00
Sawadee Rondreizen
Rondreis Zambia, Malawi en Tanzania
Sawadee: Complete rondreis door het nog weinig bereisde AlbaniŽ en MacedoniŽ. Langs de oude route tussen Rome en Constantinopel, de Via Egnatia, reizen we naar Ochrid via Elbasan. Dit herbergt de oudste moskee van het land en hier drinken we koffie voor we aankomen aan het schitterende meer van Ohrid, op de grens van AlbaniŽ en MacedoniŽ. We komen langs interessante bergstadjes als Korca, Gjirokastra en Berat. Aan de Adriatische Riviera kun je resten zien van oude beschavingen in Butrinti en Apollonia. En natuurlijk bezoeken we de noordelijke stad Shkoder. AlbaniŽ en MacedoniŽ zijn fascinerende ontdekkingen. Tijdens deze avontuurlijke reis door zambia, Malawi en Tanzania worden veel gamedrives gemaakt, wandel- en nachtsafari's gedaan, paard gereden en wordt er ook nog ontspannen aan de kust van Tanzania. Een reis met veel afwisseling dus. Ruaha, Selous en South Luangwa zijn drie van de wildrijkste gebieden van Afrika. Daarbij komt nog dat je hier het wild, zoals luipaarden, leeuwen, giraffen en olifanten, helemaal voor jezelf hebt! In het tropische nevelwoud Udzungwa zie je zeldzame apensoorten en het Nyika Park leent zich prima voor een wandeling.Prijs v.a. € 3498.00

Reisorganisaties Malawi-vakanties

Boek je vakantie in Malawi online

Voor georganiseerde vakanties in Malawi kun je terecht bij: Sawadee. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Malawi met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Malawi zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Malawi

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Malawi uit te stippelen. Voor een fly-drive in Malawi combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Malawi

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Malawi. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Malawi, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Malawi

Vakantie à la Carte vliegtickets Malawi (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Malawi (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Malawi (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Malawi in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Malawi te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Malawi eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Malawi

Compare car rent Malawi

Goedkope huurauto Malawi verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 2 steden in Malawi, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Malawi zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Malawi

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Malawi. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 2 hotels in 2 steden in Malawi, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Malawi: 2 hotels
Budget hotels Malawi: 10 hotels

Reisgidsen en landkaarten Malawi

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Malawi - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Malawi