Nieuwsbrief | Reisverslag Malta-reis

Vakantie Malta

Reizen naar Malta boeken

Verslag Stedentrip Malta

Voor het boeken van een vakantie in Malta hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Malta-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Malta met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Malta-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Malta. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Malta.)

Rondreizen Malta

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Malta geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Malta centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Malta-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

SRC-reizenMalta-reizen SRC
SRC-reizen Cultuurvakanties
Mediterraan Malta
SRC-reizen: Mediterraan Malta Beleef een mediterrane vakantie op Malta en ontdek Valletta, Sliema, Gozo, Mdina, Marsaxlokk, Mosta, Victoria, Xlendi en de Drie Steden met de reisleiders van SRC ReizenPrijs v.a. € 849.00
KrasMalta-reizen Kras
Kras singlereis
Single Reis Ridderlijk Malta & Gozo
Kras: Single Reis Ridderlijk Malta & Gozo Single vliegreis Malta inclusief 4 excursies met Nederlandssprekende hostessPrijs v.a. € 938.00
SawadeeMalta-reizen Sawadee
Sawadee Wandelvakanties
Wandelvakantie Malta/Gozo
Sawadee: Rondreis MALEISIË EN SINGAPORE - 22 dagen</a><br>Neusapen en wolkenkrabbers Malta en de omliggende eilanden hebben naast een prachtige natuur ook een bijzondere cultuur. De vele invloeden vanuit Afrika en Europa zijn terug te zien in elke laag van de samenleving en dat maakt een bezoek aan deze regio erg leuk.Prijs v.a. € 1260.00

Reisorganisaties Malta-vakanties

Boek je vakantie in Malta online

Voor georganiseerde vakanties in Malta kun je terecht bij: Sawadee, Kras, SRC-reizen. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

Kras organiseert een breed scala reizen in Malta en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Malta met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Malta zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)
SRC-reizen SRC-reizen voor wie meer wil zien: niet alleen de highlights maar ook de onbekende parels. Groepsreizen, fly drives en een privéreizen met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Malta

Compare car rent Malta

Deze huurauto's in Malta zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Malta

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Malta - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Malta