Nieuwsbrief | Reisverslagen Man

Vakantie Man

Reizen naar Man boeken

Voor het boeken van een vakantie in Man hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Man-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Man met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Man-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets voor het zelf samenstellen van je vakantie in Man.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Man.)

Rondreizen Man

4 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 4 bijzondere georganiseerde rondreizen in Man geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Man centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Man-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUIMan-reizen TUI
TUI cruise
12-daagse Caribbean cruise vanuit Havana
TUI Reizen: 12-daagse Caribbean cruise vanuit Havana Het begin van een ontdekkingsreis. Zo voel jij je zodra je aan boord stapt van de MSC Armonia. Met alle faciliteiten is er voor ieder wat wils. Waterattracties voor de kids en een ontspannende massage voor de ouders. Proef de Cubaanse rum in het Museo del Ron of draai een Cubaanse sigaar in het Fábrica de Tabacos Partagás. MSC Armonia brengt je naar de leukste plekken van de Caribbean.Prijs v.a. € 1544.00
TUI rondreizen
8-daagse rondreis Romantisch Madeira
TUI Reizen: 8-daagse rondreis Romantisch Madeira Neem wat lekkers mee voor onderweg en ga touren met de auto. Je komt langs de hoogste bergtoppen, de groenste dalen en kleurrijkste bloemenzeeën. Halverwege de rit moet er uiteraard even gestopt worden voor een typisch Portugese lunch. Je vervolgt de route langs watervalletjes, bergkliffen en het 'magische' Laurissilva woud. Tijdens de vakantie verblijf je in ambiance accommodaties zoals quinta's en oude herenhuizen. Beleef de romantiek op Madeira!Prijs v.a. € 730.00
TUI cruise
9-daagse Caraïbische cruise vanaf La Romana
TUI Reizen: 9-daagse Caraïbische cruise vanaf La Romana Paradijselijke stranden, tropische natuur en rijke historie is wat je te wachten staat tijdens deze reis. Ook wel de hoogtepunten van de Caribbean genoemd. De gastvrije bevolking en de vrolijke muziek op straat maken deze reis compleet. Vervelen aan boord is er niet bij op de Costa Pacifica. Wat te denken van een theater, 4D-bioscoop, Grand Prix simulator en zwembad op het dek met reuzenscherm. Optimaal genieten doe je in de gigantische Samsara Spa. Dat is vakantie zoals 't hoort.Prijs v.a. € 1358.00
TUI cruise
9-daagse Emiraten en Bahrein cruise vanaf Dubai
TUI Reizen: 9-daagse Emiraten en Bahrein cruise vanaf Dubai Treed in de voetsporen van de mythische figuur Sinbad de Zeeman en maak kennis met de Emiraten en Oman tijdens een 8-daagse cruise op de AIDAprima. Zodra je voet aan boord zet voel je je welkom. De sfeer is informeel en ongedwongen, zonder gala avonden en verplichte dinertijden. De buffetten zijn zeer uitgebreid en van uitstekende kwaliteit. Show 's avonds je dansmoves in de disco of ervaar een show in het Theatrium. Dat is puur genieten op het 'schip met de glimlach' in het land van de eeuwige zon. Bij vertrek op 7 februari, 7 maart en 21 maart 2019, bezoek je Qatar in plaats van Manama.Prijs v.a. € 1066.00

Reisorganisaties Man-vakanties

Boek je vakantie in Man online

Voor georganiseerde vakanties in Man kun je terecht bij: TUI Reizen. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Man. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Man

Vliegtickets

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Man uit te stippelen. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Man

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Man. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Man, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Man

Vakantie à la Carte vliegtickets Man (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Man (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Man (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Man in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Man te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Man eerder duurder dan goedkoper.

Reisgidsen en landkaarten Man

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Man - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Man