Nieuwsbrief | Reisverslag Moldavië-reis

Vakantie Moldavië

Reizen naar Moldavië boeken

Verslag Treinreis Roemenië, Moldavië en Transdnjestrië

Voor het boeken van een vakantie in Moldavië hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Moldavië-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Moldavië met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Moldavië-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Moldavië. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Moldavië. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Moldavië.)

Rondreizen Moldavië

4 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 4 bijzondere georganiseerde rondreizen in Moldavië geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Moldavië centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Moldavië-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserMoldavië-reizen Djoser
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis MoldaviŽ & TransnistriŽ, 8 dagen
Djoser: Rondreis MoldaviŽ & TransnistriŽ, 8 dagen Rondreis door een bijzonder en nog onbekend land. Heerlijk eten en bijzondere culturen maken van MoldaviŽ een unieke bestemming.

Deze veelzijdige 8-daagse rondreis door MoldaviŽ en het niet-officieel erkende TransnistriŽ brengt je langs eeuwenoude cultuur en ongerepte natuur. Het land is authentiek en redelijk ongeschonden gebleven na de verschillende oorlogen en woelingen. Een bijzondere bestemming met een geheel eigen karakter, dat nog vrijwel niet ontdekt is door het toerisme. MoldaviŽ staat bekend om zijn wijnen van wereldfaam en authentieke kloosters, zoals de kloosters Noul Neamt. Proef de heerlijke Moldavische keuken, drink ťťn van de lekkerste wijnen en geniet van de mix van verschillende culturen in dit bijzondere land.Prijs v.a. € 995.00
Djoser Actieve rondreizen
Wijnreis MoldaviŽ, 8 dagen
Djoser: Wijnreis MoldaviŽ, 8 dagen Het kleine MoldaviŽ heeft naast een boeiende geschiedenis een perfect klimaat om overheerlijke wijnen te produceren. De eerste wijnranken en wijnen werden zon 5000 jaar geleden al geproduceerd.

Wijnland MoldaviŽ! Waar een klein land groot in kan zijn. Het kleine MoldaviŽ heeft naast een boeiende geschiedenis een perfect klimaat om overheerlijke wijnen te produceren. De eerste wijnranken en wijnen werden zon 5000 jaar geleden al geproduceerd. We leren veel over het wijnland MoldaviŽ, maar daarnaast wordt er zelf ook wijn gemaakt, gebotteld en gemengd. Een bijzondere ervaring in dit bijzondere wijnland aan de rand van Europa.Prijs v.a. € 1195.00
SRC-reizenMoldavië-reizen SRC
SRC-reizen Cultuurvakanties
MoldaviŽ, TransnistriŽ en RoemeniŽ
SRC-reizen: MoldaviŽ, TransnistriŽ en RoemeniŽ Beleef een onvergetelijke vakantie in MoldaviŽ, TransnistriŽ en RoemeniŽ en ontdek Chisinau, Boekovina, Cricova, Soroca en Iasi met de reisleiders van SRC ReizenPrijs v.a. € 1359.00
Koning AapMoldavië-reizen Koning Aap
Koning Aap Groepsreizen
Rondreis MOLDAVIň, TRANSNISTRIň EN GAGAOEZIň - 9 dagen
Door de tuin van de Sovjet-Unie
Koning Aap: Rondreis MOLDAVIň, TRANSNISTRIň EN GAGAOEZIň - 9 dagen; Door de tuin van de Sovjet-Unie Onbekend MoldaviŽ werd de tuin van de Sovjet-Unie genoemd. In het glooiende landschap bevinden zich s werelds grootste ondergrondse wijnkelders, maar ook karakteristieke dorpjes en eeuwenoude kastelen en kloosters. Het ťťnzijdig onafhankelijk verklaarde†TransnistriŽ wordt als republiek door bijna niemand erkend en houdt vast aan de tijden van de Sovjet-Unie. Hamers en sikkels, standbeelden, parades en een eigen munteenheid maken dit een bijzondere bestemming. De autonome regio GagaoeziŽ en haar bewoners ontvangen je graag. In hun hoofdstad Comrat en het dorpje Besalma ervaar je de Gagaoezische cultuur.Prijs v.a. € 895.00

Reisorganisaties Moldavië-vakanties

Boek je vakantie in Moldavië online

Voor georganiseerde vakanties in Moldavië kun je terecht bij: Djoser, Koning Aap, SRC-reizen. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Moldavië. Ontdek de natuur en cultuur van Moldavië via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Moldavië graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Moldavië voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Moldavië. (ANVR/SGR)
SRC-reizen SRC-reizen voor wie meer wil zien: niet alleen de highlights maar ook de onbekende parels. Groepsreizen, fly drives en een privťreizen met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Moldavië

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Moldavië uit te stippelen. Voor een fly-drive in Moldavië combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Moldavië

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Moldavië. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Moldavië, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Moldavië

Vakantie à la Carte vliegtickets Moldavië (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Moldavië (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Moldavië (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Moldavië in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Moldavië te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Moldavië eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Moldavië

Compare car rent Moldova

Goedkope huurauto Moldavië verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 1 steden in Moldavië, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Moldavië zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Moldavië

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Moldavië. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 4 hotels in 1 steden in Moldavië, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Moldavië: 4 hotels
Budget hotels Moldavië: 11 hotels

Reisgidsen en landkaarten Moldavië

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Moldavië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Moldavië