Nieuwsbrief | Reisverslag Moldavië-reis

Vakantie Moldavië

Reizen naar Moldavië boeken

Verslag Treinreis Roemenië, Moldavië en Transdnjestrië

Voor het boeken van een vakantie in Moldavië hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Moldavië-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Moldavië met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Moldavië-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Moldavië. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Moldavië.)

Rondreizen Moldavië

5 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 5 bijzondere georganiseerde rondreizen in Moldavië geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Moldavië centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Moldavië-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserMoldavië-reizen Djoser
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis MoldaviŽ & TransnistriŽ, 8 dagen
Djoser: Rondreis MoldaviŽ & TransnistriŽ, 8 dagen Rondreis door een bijzonder en nog onbekend land. Heerlijk eten en bijzondere culturen maken van MoldaviŽ een unieke bestemming.

Deze veelzijdige 8-daagse rondreis door MoldaviŽ en het niet-officieel erkende TransnistriŽ brengt je langs eeuwenoude cultuur en ongerepte natuur. Het land is authentiek en redelijk ongeschonden gebleven na de verschillende oorlogen en woelingen. Een bijzondere bestemming met een geheel eigen karakter, dat nog vrijwel niet ontdekt is door het toerisme. MoldaviŽ staat bekend om zijn wijnen van wereldfaam en authentieke kloosters, zoals de kloosters Noul Neamt. Proef de heerlijke Moldavische keuken, drink ťťn van de lekkerste wijnen en geniet van de mix van verschillende culturen in dit bijzondere land.Prijs v.a. € 1095.00
Djoser Actieve rondreizen
Wijnreis MoldaviŽ, 8 dagen
Djoser: Wijnreis MoldaviŽ, 8 dagen Het kleine MoldaviŽ heeft naast een boeiende geschiedenis een perfect klimaat om overheerlijke wijnen te produceren. De eerste wijnranken en wijnen werden zon 5000 jaar geleden al geproduceerd.

Wijnland MoldaviŽ! Waar een klein land groot in kan zijn. Het kleine MoldaviŽ heeft naast een boeiende geschiedenis een perfect klimaat om overheerlijke wijnen te produceren. De eerste wijnranken en wijnen werden zon 5000 jaar geleden al geproduceerd. We leren veel over het wijnland MoldaviŽ, maar daarnaast wordt er zelf ook wijn gemaakt, gebotteld en gemengd. Een bijzondere ervaring in dit bijzondere wijnland aan de rand van Europa.Prijs v.a. € 1195.00
SRC-reizenMoldavië-reizen SRC
SRC-reizen Cultuurvakanties
MoldaviŽ, TransnistriŽ en RoemeniŽ
SRC-reizen: MoldaviŽ, TransnistriŽ en RoemeniŽ Beleef een onvergetelijke vakantie in MoldaviŽ, TransnistriŽ en RoemeniŽ en ontdek Chisinau, Boekovina, Cricova, Soroca en Iasi met de reisleiders van SRC Reizen
Koning AapMoldavië-reizen Koning Aap
Koning Aap Groepsreizen
Rondreis MOLDAVIň, TRANSNISTRIň EN GAGAOEZIň - 9 dagen
Door de tuin van de Sovjet-Unie
Koning Aap: Rondreis MOLDAVIň, TRANSNISTRIň EN GAGAOEZIň - 9 dagen; Door de tuin van de Sovjet-Unie Onbekend MoldaviŽ werd de tuin van de Sovjet-Unie genoemd. In het glooiende landschap bevinden zich s werelds grootste ondergrondse wijnkelders, maar ook karakteristieke dorpjes en eeuwenoude kastelen en kloosters. Het ťťnzijdig onafhankelijk verklaarde†TransnistriŽ wordt als republiek door bijna niemand erkend en houdt vast aan de tijden van de Sovjet-Unie. Hamers en sikkels, standbeelden, parades en een eigen munteenheid maken dit een bijzondere bestemming. De autonome regio GagaoeziŽ en haar bewoners ontvangen je graag. In hun hoofdstad Comrat en het dorpje Besalma ervaar je de Gagaoezische cultuur.Prijs v.a. € 995.00
Koning Aap Nieuwe reis
Rondreis OEKRAŌNE, MOLDAVIň EN TRANSNISTRIň - 15 dagen
Van Kiev naar Chisinau
Koning Aap: Rondreis OEKRAŌNE, MOLDAVIň EN TRANSNISTRIň - 15 dagen ; Van Kiev naar Chisinau Met de trein en met een eigen bus maak je een afwisselende reis door twee boeiende en weinig bezochte landen, waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan en geest van de oude Sovjet-Unie nog rondwaart.†OekraÔne wordt als de bakermat van de Slavische cultuur beschouwd en heeft imponerende bezienswaardigheden zoals het Lavra klooster en de steden Kiev, Lviv en Odessa. Het is ook het land waar in 1986 de grootste nucleaire ramp uit de geschiedenis plaats vond. Tsjernobyl kan tegenwoordig onder strenge begeleiding worden bezocht. Bizar is je verblijf in TransnistriŽ, een eenzijdig onafhankelijk verklaard deel van MoldaviŽ waar men leeft alsof de Sovjet-Unie nog steeds bestaat. MoldaviŽ was ooit de wijnleverancier van de Sovjet-Unie en ook nu nog neemt wijn een belangrijke rol in. Of je nu de ondergrondse wijnkelders bezoekt, het wijnfestival in Chisinau meeviert of tijdens een heerlijke maaltijd in het knusse Butuceni een flesje opent, wijn is altijd en overal aanwezig.Prijs v.a. € 1495.00

Reisorganisaties Moldavië-vakanties

Boek je vakantie in Moldavië online

Voor georganiseerde vakanties in Moldavië kun je terecht bij: Djoser, Koning Aap, SRC-reizen. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Moldavië. Ontdek de natuur en cultuur van Moldavië via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Moldavië graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Moldavië voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Moldavië. (ANVR/SGR)
SRC-reizen SRC-reizen voor wie meer wil zien: niet alleen de highlights maar ook de onbekende parels. Groepsreizen, fly drives en een privťreizen met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Moldavië

Compare car rent Moldova

Deze huurauto's in Moldavië zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Moldavië

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Moldavië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Moldavië