Nieuwsbrief | Reisverslag Mongolië-reis

Vakantie Mongolië

Reizen naar Mongolië boeken

Verslag Rondreis Mongolië

Voor het boeken van een vakantie in Mongolië hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Mongolië-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Mongolië met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Mongolië-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Mongolië. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Mongolië.)

Rondreizen Mongolië

7 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 7 bijzondere georganiseerde rondreizen in Mongolië geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Mongolië centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Mongolië-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserMongolië-reizen Djoser
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis MongoliŽ, 18 dagen kampeer/gerreis
Djoser: Rondreis MongoliŽ, 18 dagen kampeer/gerreis Tijdens deze reis ontdek je hoe vriendelijk de bevolking van dit eens zo gevreesde land is. Hoogtepunten die je gaat zien zijn o.a. Amarbayasgalant, Terkhiin Tsagaan Nuur, Khongoryn Els, Erdene Zuu en Khar Korin.

De reis door MongoliŽ begint in de hoofdstad, Ulaanbaatar. Vanaf het Zaisan-gedenkteken, op een heuvel ten zuiden van de stad, heb je een weids uitzicht over Ulaanbaatar en omgeving. We bezoeken het Amarbayasgalant klooster dat gebouwd is ter ere van de grote Mongoolse boeddhist Zanabazar. We brengen een bezoek aan Terkhiin Tsagaan Nuur nationaal park. Dit†park is ontstaan door een enorme vulkaanuitbarsting zon 80.000 jaar geleden. Hier kun je naar de kraterrand klimmen die een adembenemend uitzicht biedt over de omgeving. Eindeloze steppes, woestijn en bos maken van dit land een afwisselende bestemming.Prijs v.a. € 2495.00
Koning AapMongolië-reizen Koning Aap
Koning Aap Pioniersreis (Groepsreizen)
Rondreis MONGOLIň - 23 dagen
Overnachten op eindeloze grasvlaktes
Koning Aap: Rondreis MONGOLIň - 23 dagen; Overnachten op eindeloze grasvlaktes MongoliŽ geeft de geheimen van de uitgestrekte steppen steeds meer prijs aan de nieuwsgierige buitenwereld. Je ontmoet een volk van herders en ruiters. Onderweg rijd je door een adembenemend landschap, bestaande uit eindeloze grasvlakten en zacht glooiende heuvels. Hier en daar zie je een ger, een traditionele nomadentent, staan. Dit eeuwenoude symbool van het Mongoolse landschap is nog steeds springlevend. Ook jij zult tijdens je MongoliŽ rondreis regelmatig overnachten in gers.Prijs v.a. € 2895.00
Koning Aap Groepsreizen
Rondreis TRANSSIBERIň EXPRESS - 23 dagen
Van Moskou naar Beijing
Koning Aap: Rondreis TRANSSIBERIň EXPRESS - 23 dagen; Van Moskou naar Beijing Een langgekoesterde droom wordt werkelijkheid! Een reis met de beroemde TranssiberiŽ Express door de natuurpracht van SiberiŽ en MongoliŽ, een afstand van in totaal 7865 kilometer. Natuurlijk wil je wat langer genieten van de gebieden waar je doorheen raast. Vandaar dat je stops maakt in de historische steden Kazan, Jekaterinaburg en Irkoetsk. Je brengt een uitgebreid bezoek aan MongoliŽ voordat je Beijing binnenrolt.Prijs v.a. € 3395.00
KrasMongolië-reizen Kras
Kras Groepsreis
Rondreis Het eindeloze MongoliŽ
Kras: Rondreis Het eindeloze MongoliŽ Rondreis MongoliŽ en China met o.a. Ulaanbaatar, de GobiwoestijnPrijs v.a. € 2499.00
SawadeeMongolië-reizen Sawadee
Sawadee Rondreizen > Singlereizen > Festivalreizen
Rondreis MongoliŽ
Sawadee: Rondreis TRANSSIBERIň EXPRESS - 23 dagen</a><br>Van Moskou naar Beijing Tijdens deze avontuurlijke rondreis door MongoliŽ reizen we langs ongerepte natuur, spectaculaire vergezichten, de uitgestrekte Gobi woestijn ťn de gastvrijheid van de nomaden. Alleen de boeddhistische kloosters herinneren nog aan de tijd dat Djenghis Khan vanuit MongoliŽ een wereldrijk stichtte. Het vervoer is zeer gevarieerd. We maken gebruik van privť busjes, maken een kamelen- en verschillende prachtige wandeltochten.Prijs v.a. € 2598.00
Sawadee Rondreizen
Rondreis met Dragoman door MongoliŽ
Sawadee: Rondreis TRANSSIBERIň EXPRESS - 23 dagen</a><br>Van Moskou naar Beijing Tijdens dit overland-avontuur door MongoliŽ reis je langs de hoogtepunten en meest afgelegen en ongerepte plekken. Echt op avontuur houdt in dat je onder andere slaapt in de echte wildernis. Met Dragoman kom je dicht bij de lokale bevolking en meest ongerepte plekken van MongoliŽ.Prijs v.a. € 1895.00
SNPMongolië-reizen SNP
SNP wandelvakantie
MongoliŽ - Wandelreis
wandelvakantie vanuit gers en tenten
SNP: Avontuurlijke wandelvakantie door het weidse MongoliŽ. Ontdek de verrassende en gevarieerde landschappen die MongoliŽ te bieden heeft. Verken te voet beschermde natuurgebieden als het Gurvan Saikhan National Park en het vogelrijke Yoliin Am National Park. Maak een vierdaagse trektocht met yaks in het Hangai Mountains National Park, langs prachtige meren, door bossen en bloemrijke valleien. Ga in het Hustai National Park op zoek naar het przewalskipaard. Struin over de zingende zandduinen van Hongor Sands. In het†Ikh†Nature Reserve, met zijn gepolijste bergen van miljoenen jaar oud, tref je†Argali schapen en siberische steenbokken aan. In het Ikh Nart Nature Reserve zijn de fossiele resten de stille getuigen van een rijke†geschiedenis, hoe bijzonder om hier door†de tijd te wandelen. Tjdens deze reis, met maar liefst 9 wandeldagen, verblijven we het merendeel in gers, dť manier om de Mongoolse cultuur te beleven.Prijs v.a. € 3772.90

Reisorganisaties Mongolië-vakanties

Boek je vakantie in Mongolië online

Voor georganiseerde vakanties in Mongolië kun je terecht bij: Djoser, Koning Aap, Sawadee, SNP, Kras, Tiara Tours, Tiara Tours, Dim Sum Reizen. Een korte profielschets van deze 8 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Mongolië. Ontdek de natuur en cultuur van Mongolië via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Mongolië graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Mongolië voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Mongolië. (ANVR/SGR)
SNP Natuurreizen SNP Natuur & cultuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen in Mongolië en tientallen andere landen: wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, travelkids gezinsvakanties, landelijke vakanties en winterreizen. (ANVR/SGR)
Kras organiseert een breed scala reizen in Mongolië en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Mongolië met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Mongolië zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)
-> Tiara Tours Tiara Tours is specialist in Trans Siberië Express en andere niet-alledaagse reizen naar Rusland, Mongolië en China. Ook maatreizen naar India, China en Vietnam! (ANVR/SGR)
-> Dimsum Dim Sum Reizen organiseert themareizen, cultuurreizen, festivalreizen, groeps- en individuele reizen op maat naar China, Tibet, Bhutan en Sikkim, Ladakh en Spiti, Himalaya, Iran en Centraal-Azië. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Reisgidsen en landkaarten Mongolië

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Mongolië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Mongolië