Nieuwsbrief | 2 reisverslagen Mozambique-reizen

Vakantie Mozambique

Reizen naar Mozambique boeken

Verslag Rondreis Mozambique

Voor het boeken van een vakantie in Mozambique hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Mozambique-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Mozambique met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Mozambique-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Mozambique. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 2 reisverslagen over vakanties in Mozambique. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Mozambique.)

Rondreizen Mozambique

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Mozambique geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Mozambique centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Mozambique-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserMozambique-reizen Djoser
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis Zuid-Afrika, Swaziland & Mozambique, 16 dagen
Djoser: Rondreis Zuid-Afrika, Swaziland & Mozambique, 16 dagen Mozambiques aantrekkelijke stranden, koraalriffen en bijzondere onderwaterwereld trekken bezoekers uit de hele wereld. We proeven van de Portugese invloeden en zeilen per dhow naar de prachtige Bazaruto-archipel.

Een kampeerreis waarbij je de Afrikaanse wildernis combineert met de mooie stranden van Mozambique. Het Kruger park is ongetwijfeld het bekendste park ter wereld. Met zijn enorme verscheidenheid aan wilde dieren krijg je hier gemakkelijk de Big 5 voor je lens. De kustlijn van Mozambique heeft mooie stranden en een bijzondere onderwaterwereld met o.a. walvishaaien, mantas en bultrugwalvissen. De Arabische en Portugese invloeden zijn nog zichtbaar in oude handelsplaatsen als Vilanculos en Inhambane. Je reist in een internationale gezelschap.Prijs v.a. € 2795.00
Tenzing TravelMozambique-reizen Tenzing Travel
Tenzing Travel individuele reis
Kruger & Mozambique Hideaway
Tenzing Travel: Kruger & Mozambique Hideaway Een juweel van een Hideaway! Luxe in het Krugerpark gecombineerd met luxe in Mozambique. U wordt volledig in de watten gelegd tijdens deze reis en het zal u aan niets ontbreken. Bent u nieuwsgierig geworden?Prijs v.a. € 7495.00
Tenzing Travel individuele reis
Limpopo & Mozambique Experience
Tenzing Travel: Limpopo & Mozambique Experience Wilt u iets anders dan het reguliere? Probeer dan onze autoreis waarbij u de onbekende provincie Limpopo verkent met het Pilanesberg National Park en het Welgevonden-reservaat, op zoek naar de Big Five, om vervolgens heerlijk te relaxen aan het strand in het ongerepte Mozambique.Prijs v.a. € 1461.00

Reisorganisaties Mozambique-vakanties

Boek je vakantie in Mozambique online

Voor georganiseerde vakanties in Mozambique kun je terecht bij: Djoser, Tenzing Travel. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Mozambique. Ontdek de natuur en cultuur van Mozambique via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Mozambique graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
Tenzing Travel levert al meer dan 100 jaar maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Mozambique

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Mozambique uit te stippelen. Voor een fly-drive in Mozambique combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Mozambique

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Mozambique. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Mozambique, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Mozambique

Vakantie à la Carte vliegtickets Mozambique (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Mozambique (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Mozambique (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Mozambique in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Mozambique te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Mozambique eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Mozambique

Compare car rent Mozambique

Goedkope huurauto Mozambique verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 4 steden in Mozambique, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Mozambique zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Mozambique

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Mozambique. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 8 hotels in 4 steden in Mozambique, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Mozambique: 8 hotels
Budget hotels Mozambique: 20 hotels

Reisgidsen en landkaarten Mozambique

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Mozambique - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Mozambique