Nieuwsbrief | 7 reisverslagen Nederlandse Antillen-reizen

Vakantie Nederlandse Antillen

Reizen naar Nederlandse Antillen boeken

Verslag Vriendelijk Bonaire

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 7 reisverslagen over vakanties in Nederlandse Antillen. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Nederlandse Antillen.)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Nederlandse Antillen

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Nederlandse Antillen uit te stippelen. Voor een fly-drive in Nederlandse Antillen combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Nederlandse Antillen

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Nederlandse Antillen. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Nederlandse Antillen, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Nederlandse Antillen

Vakantie à la Carte vliegtickets Nederlandse Antillen (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Nederlandse Antillen (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Nederlandse Antillen (i.s.m. Beins)
Goedkope chartervluchten Nederlandse Antillen (i.s.m. Cheap Tickets)

Bestemmingen van charters (campingvluchten) in Nederlandse Antillen zijn: Bonaire, Sint Maarten, Willemstad

Wie het goedkoopste vliegticket naar Nederlandse Antillen in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Nederlandse Antillen te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Nederlandse Antillen eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Nederlandse Antillen

Compare car rent Netherlands Antilles

Goedkope huurauto Nederlandse Antillen verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 5 steden in Nederlandse Antillen, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Nederlandse Antillen zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Nederlandse Antillen

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Nederlandse Antillen. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 54 hotels in 17 steden in Nederlandse Antillen, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Nederlandse Antillen: 54 hotels
Budget hotels Nederlandse Antillen: 55 hotels
Hotel Reservation Desk Nederlandse Antillen: 16 hotels
Goedkope hotels Nederlandse Antillen: 27 hotels

Reisgidsen en landkaarten Nederlandse Antillen

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Nederlandse Antillen - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Nederlandse Antillen