Nieuwsbrief | Reisverslagen Nicaragua

Vakantie Nicaragua

Reizen naar Nicaragua boeken

Voor het boeken van een vakantie in Nicaragua hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Nicaragua-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Nicaragua met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Nicaragua-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Nicaragua.)

Rondreizen Nicaragua

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Nicaragua geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Nicaragua centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Nicaragua-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserNicaragua-reizen Djoser
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen
Djoser: Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen Combineer het geweldige Costa Rica, met zijn tropische palmboomstranden, nevelwouden en vulkanische nationale parken met het evenzo fascinerende en authentieke Nicaragua. Tijdens deze reis staat de natuur centraal, maar in de bijzondere steden Leon en Granada ervaar je het Spaanse koloniale verleden.

Tijdens deze reis bezoek je het mooie en groene Costa Rica en het indrukwekkende en verrassende Nicaragua. Tropische regenwouden en nevelwouden bieden onderdak voor een grote diversiteit aan dieren, zoals kaaimannen, luiaards, toekans, schildpadden en de zeer zeldzame quetzal. Nicaragua is één van de grootste landen van Midden-Amerika en nog behoorlijk ongerept. Je wordt dan ook vaak verrast door de schoonheid van de authentieke koloniale steden, vulkanen en meren. De bevolking in beide landen is vriendelijk en trots op zijn land en die trots tonen ze graag aan iedereen die naar Costa Rica en Nicaragua afreist.Prijs v.a. € 2195.00
ShoestringNicaragua-reizen Shoestring
Shoestring groepsreis
Groepsreis Costa Rica, Nicaragua & Panama
'Tuin van Midden-Amerika'
Shoestring: Groepsreis Costa Rica, Nicaragua & Panama; 'Tuin van Midden-Amerika' Het tropische Costa Rica, met haar enorme verscheidenheid aan dieren en planten, wordt ook wel de 'Tuin van Midden-Amerika' genoemd. Hoewel grote delen van dit land zijn bedekt met oerwoud, vind je er ook rokende vulkanen en prachtige palmstranden. En veel felgekleurde kikkertjes! In Nicaragua zul je gegrepen worden door vriendelijke mensen, kleurrijke markten en Spaans-koloniale gebouwen. Panama staat voor parelwitte stranden en kleurrijke koraalriffen. Deze afwisselende Costa Rica, Nicaragua & Panama groepsreis wordt afgelegd in een ontspannen tempo en biedt veel vrijheid om zelf op ontdekking te gaan.Prijs v.a. € 2099.00

Reisorganisaties Nicaragua-vakanties

Boek je vakantie in Nicaragua online

Voor georganiseerde vakanties in Nicaragua kun je terecht bij: Djoser, Shoestring. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Nicaragua. Ontdek de natuur en cultuur van Nicaragua via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Nicaragua graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
Shoestring biedt groepsrondreizen in Nicaragua: actieve rondreizen vol afwisseling in kleine groepen met zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Nicaragua

Compare car rent Nicaragua

Deze huurauto's in Nicaragua zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Nicaragua

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Nicaragua - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Nicaragua