Nieuwsbrief | Reisverslagen Noord-Korea

Vakantie Noord-Korea

Reizen naar Noord-Korea boeken

Voor het boeken van een vakantie in Noord-Korea hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Noord-Korea-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Noord-Korea met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Noord-Korea-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets voor het zelf samenstellen van je vakantie in Noord-Korea.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Noord-Korea.)

Rondreizen Noord-Korea

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Noord-Korea geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Noord-Korea centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Noord-Korea-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

ShoestringNoord-Korea-reizen Shoestring
Shoestring ReisKnaller
ReisKnaller: Noord-Korea 9 dagen
Het land van Juche
Shoestring: ReisKnaller: Noord-Korea 9 dagen; Het land van Juche Tijdens deze korte reis naar Noord-Korea maak je kennis met de twee belangrijkste steden van het land. Pyongyang is het middelpunt van alles wat met Noord-Korea wordt geassocieerd. Enorme monumenten symboliseren de glorie van het communisme en de Noord-Koreaanse Juche leer. Bij standbeelden van president Kim Il Sung en zijn zoon, Secretaris Kim Jong Il word je geacht als groep bloemen te leggen en te buigen. En wat te denken van bijzondere plaatsen als het Grand Peoples Study House en de filmstudios van Pyongyang! Vlak bij de grens met Zuid-Korea ligt Kaesong, een eeuwenoud stadje dat als een van de weinige plaatsen redelijk ongeschonden uit de Korea Oorlog is gekomen. In Kaesong zie je traditioneel Koreaanse huizen en bezoek je het verderop gelegen Panmunjom, de grens met Zuid-Korea. Een reis door Noord-Korea is streng geregisseerd en je dient je ten alle tijden aan de voorschriften van de lokale gidsen te houden. Welke bezienswaardigheden bezocht mogen worden, verschilt per reis. Wees niet ongerust dat je iets zal missen, in Noord-Korea is zo veel te zien dat je ogen en oren te kort zal komen. Uitzonderlijk is dat tijdens de gehele reis een Nederlanstalige reisbegeleider mee zal gaan.  Omdat onze ReisKnallers slechts korte tijd worden aangeboden, is er geen uitgebreid dag tot dag schema beschikbaar. Check voordat je boekt even de voorwaarden van onze speciale ReisKnallers.Prijs v.a. € 1599.00
Koning AapNoord-Korea-reizen Koning Aap
Koning Aap Pioniersreis (Groepsreizen)
Rondreis NOORD-KOREA - 16 dagen
Reizen door een 'Gesloten land'
Koning Aap: Rondreis NOORD-KOREA - 16 dagen; Reizen door een 'Gesloten land' Noord-Korea is een land dat je niet direct in een reisbrochure verwacht. Het land is immers voor velen ontoegankelijk. Hoe ziet het laatste gesloten socialistische bolwerk er uit en wat zijn de gevolgen van de Juche-ideologie van wijlen Kim Il Sung? Ga het kustgebied bij Hamhung in, ervaar het platteland bij Haeju, bezoek een imponerende massademonstratie, verken het grensgebied met Zuid-Korea en maak een wandeling in de natuur bij Mount Kumgang.Prijs v.a. € 3695.00

Reisorganisaties Noord-Korea-vakanties

Boek je vakantie in Noord-Korea online

Voor georganiseerde vakanties in Noord-Korea kun je terecht bij: Koning Aap, Shoestring. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Shoestring biedt groepsrondreizen in Noord-Korea: actieve rondreizen vol afwisseling in kleine groepen met zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. (ANVR/SGR)
Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Noord-Korea voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Noord-Korea. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Noord-Korea

Vliegtickets

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Noord-Korea uit te stippelen. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Noord-Korea

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Noord-Korea. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Noord-Korea, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Noord-Korea

Vakantie à la Carte vliegtickets Noord-Korea (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Noord-Korea (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Noord-Korea (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Noord-Korea in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Noord-Korea te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Noord-Korea eerder duurder dan goedkoper.

Reisgidsen en landkaarten Noord-Korea

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Noord-Korea - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Noord-Korea