Nieuwsbrief | Reisverslag Oekraïne-reis

Vakantie Oekraïne

Reizen naar Oekraïne boeken

Verslag Rondreis Oekraïne

Voor het boeken van een vakantie in Oekraïne hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Oekraïne-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Oekraïne met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Oekraïne-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Oekraïne. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Oekraïne.)

Rondreizen Oekraïne

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Oekraïne geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Oekraïne centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Oekraïne-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Koning AapOekraïne-reizen Koning Aap
Koning Aap Groepsreizen (Nieuwe reis)
Rondreis OEKRA¤NE - 9 dagen
Gouden koepels en gele stranden
Koning Aap: Rondreis OEKRA¤NE - 9 dagen; Gouden koepels en gele stranden Tijdens deze korte reis door Oekra´ne bezoek je drie compleet verschillende steden. Kiev staat bekend als bakermat van de Oost-Slavische cultuur en de vele kerken zijn een waar genot om te bezoeken. Lviv doet eerder denken aan steden als Praag en Wenen met zijn UNESCO-werelderfgoed binnenstad, terwijl Odessa de strandbestemming aan de Zwarte Zee is. Bijzonder is je bezoek aan de Donaudelta waar je tijd al eeuwen stil lijkt te staan. De stadstours zijn bij je reissom inbegrepen. Vanuit Kiev naar Lviv en vanuit Lviv naar Odessa reis je per comfortabele nachttrein.Prijs v.a. € 1195.00
Koning Aap Nieuwe reis
Rondreis OEKRA¤NE, MOLDAVI╦ EN TRANSNISTRI╦ - 15 dagen
Van Kiev naar Chisinau
Koning Aap: Rondreis OEKRA¤NE, MOLDAVI╦ EN TRANSNISTRI╦ - 15 dagen ; Van Kiev naar Chisinau Met de trein en met een eigen bus maak je een afwisselende reis door twee boeiende en weinig bezochte landen, waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan en geest van de oude Sovjet-Unie nog rondwaart.áOekra´ne wordt als de bakermat van de Slavische cultuur beschouwd en heeft imponerende bezienswaardigheden zoals het Lavra klooster en de steden Kiev, Lviv en Odessa. Het is ook het land waar in 1986 de grootste nucleaire ramp uit de geschiedenis plaats vond. Tsjernobyl kan tegenwoordig onder strenge begeleiding worden bezocht. Bizar is je verblijf in TransnistriŰ, een eenzijdig onafhankelijk verklaard deel van MoldaviŰ waar men leeft alsof de Sovjet-Unie nog steeds bestaat. MoldaviŰ was ooit de wijnleverancier van de Sovjet-Unie en ook nu nog neemt wijn een belangrijke rol in. Of je nu de ondergrondse wijnkelders bezoekt, het wijnfestival in Chisinau meeviert of tijdens een heerlijke maaltijd in het knusse Butuceni een flesje opent, wijn is altijd en overal aanwezig.Prijs v.a. € 1495.00
Koning Aap Nieuwe reis
Rondreis RUSLAND, WIT-RUSLAND EN OEKRA¤NE - 23 dagen
Adellijke rijkdommen en Sovjet geheimen
Koning Aap: Rondreis RUSLAND, WIT-RUSLAND EN OEKRA¤NE - 23 dagen; Adellijke rijkdommen en Sovjet geheimen Deze afwisselende reis neemt je mee naar de drie landen die samen het Slavische hartland vormen. In Sint-Petersburg en Moskou geniet je van de stadspaleizen, rijkversierde kerken en ontelbare musea van wereldniveau. In het onontdekte Wit-Rusland heet de geheime dienst nog steeds KGB, herdenken imposante monumenten de Grote Vaderlandse Oorlog en grazen bizons in het laatste oerbos van Europa. In Oekra´ne vind je een mix van Oud Poolse en Litouwse steden, Stalinistische architectuur en de meest bizarre overblijfselen van de Sovjet-Unie zoals Tsjernobyl en de geheime raket installatie. In Rusland, Wit-Rusland en Oekra´ne zal je je geen moment vervelen.Prijs v.a. € 2795.00

Reisorganisaties Oekraïne-vakanties

Boek je vakantie in Oekraïne online

Voor georganiseerde vakanties in Oekraïne kun je terecht bij: Koning Aap. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Oekraïne voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Oekraïne. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Oekraïne

Compare car rent Ukraine

Deze huurauto's in Oekraïne zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Oekraïne

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Oekraïne - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Oekraïne