Nieuwsbrief | Reisverslag Oekraïne-reis

Vakantie Oekraïne

Reizen naar Oekraïne boeken

Verslag Rondreis Oekraïne

Voor het boeken van een vakantie in Oekraïne hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Oekraïne-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Oekraïne met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Oekraïne-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Oekraïne. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Oekraïne. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Oekraïne.)

Rondreizen Oekraïne

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Oekraïne geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Oekraïne centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Oekraïne-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Koning AapOekraïne-reizen Koning Aap
Koning Aap Groepsreizen (Nieuwe reis)
Rondreis OEKRA¤NE - 9 dagen
Gouden koepels en gele stranden
Koning Aap: Rondreis OEKRA¤NE - 9 dagen; Gouden koepels en gele stranden Tijdens deze korte reis door Oekra´ne bezoek je drie compleet verschillende steden. Kiev staat bekend als bakermat van de Oost-Slavische cultuur en de vele kerken zijn een waar genot om te bezoeken. Lviv doet eerder denken aan steden als Praag en Wenen met zijn UNESCO-werelderfgoed binnenstad, terwijl Odessa de strandbestemming aan de Zwarte Zee is. Bijzonder is je bezoek aan de Donaudelta waar je tijd al eeuwen stil lijkt te staan. De stadstours zijn bij je reissom inbegrepen. Vanuit Kiev naar Lviv en vanuit Lviv naar Odessa reis je per comfortabele nachttrein.Prijs v.a. € 895.00

Reisorganisaties Oekraïne-vakanties

Boek je vakantie in Oekraïne online

Voor georganiseerde vakanties in Oekraïne kun je terecht bij: Koning Aap. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Oekraïne voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Oekraïne. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Oekraïne

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Oekraïne uit te stippelen. Voor een fly-drive in Oekraïne combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Oekraïne

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Oekraïne. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Oekraïne, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Oekraïne

Vakantie à la Carte vliegtickets Oekraïne (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Oekraïne (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Oekraïne (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Oekraïne in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Oekraïne te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Oekraïne eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Oekraïne

Compare car rent Ukraine

huurauto-boeken.nl Oekraïne verhuurt i.s.m. CarDelMar goedkope huurauto's in 10 steden in Oekraïne. All-inclusive zonder verborgen toeslagen, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten. Betaling uitsluitend per creditcard.

Goedkope huurauto Oekraïne verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 16 steden in Oekraïne, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Oekraïne zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Oekraïne

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Oekraïne. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 64 hotels in 26 steden in Oekraïne, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Oekraïne: 64 hotels
Budget hotels Oekraïne: 124 hotels
Goedkope hotels Oekraïne: 89 hotels

Reisgidsen en landkaarten Oekraïne

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Oekraïne - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Oekraïne