Nieuwsbrief | Reisverslag Oezbekistan-reis

Vakantie Oezbekistan

Reizen naar Oezbekistan boeken

Verslag Legendarische steden Oezbekistan

Voor het boeken van een vakantie in Oezbekistan hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Oezbekistan-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Oezbekistan met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Oezbekistan-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels voor het zelf samenstellen van je vakantie in Oezbekistan.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Oezbekistan. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Oezbekistan.)

Rondreizen Oezbekistan

5 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 5 bijzondere georganiseerde rondreizen in Oezbekistan geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Oezbekistan centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Oezbekistan-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Koning AapOezbekistan-reizen Koning Aap
Koning Aap rondreizen
Rondreis CENTRAAL-AZIň - 22 dagen
Turquoise mozaÔeken
Koning Aap: Rondreis CENTRAAL-AZIň - 22 dagen; Turquoise mozaÔeken Maak kennis met het onontdekte hart van AziŽ. In Turkmenistan, Oezbekistan en KirgiziŽ vind je kleurrijke bazaars, islamitische architectuur, rondzwervende nomaden, spectaculaire landschappen en een innemende bevolking. Je reist door een deel van de wereld dat op zoek is naar een nieuwe identiteit. Overal zie je het verleden tijdens je Centraal-AziŽ rondreis; de culturele rijkdommen van de Zijderoute, eeuwenoude islamitische rijken en de Sovjetcultuur.Prijs v.a. € 2695.00
Koning Aap rondreizen
Rondreis OEZBEKISTAN - 15 dagen
Hart van Centraal-AziŽ
Koning Aap: Rondreis OEZBEKISTAN - 15 dagen; Hart van Centraal-AziŽ Oezbekistan spreekt al eeuwen tot de verbeelding van reizigers. Slechts weinigen gaven hieraan toe en hebben het gebied met eigen ogen gezien. Het land heeft zijn bezoekers veel moois te bieden; oude steden vol mooi gedecoreerde moskeeŽn, Koranscholen en karavanserais. Je slaapt een nacht in een joertenkamp en verblijft bij een familie thuis. Een bezoek aan de Ferganavallei slaan we ook niet over. Beleef een oosters sprookje tijdens deze rondreis OezbekistanPrijs v.a. € 1595.00
KrasOezbekistan-reizen Kras
Kras Groepsreis
Rondreis Oezbekistan & een vleugje Zijderoute
Kras: Rondreis Oezbekistan & een vleugje Zijderoute Vlieg-/busreis Oezbekistan inclusief ontbijt, met o.a. Tashkent, Khiva, Boechara en SamarkandPrijs v.a. € 1149.00
SawadeeOezbekistan-reizen Sawadee
Sawadee Rondreizen
Rondreis Oezbekistan
Sawadee: Rondreis OEZBEKISTAN - 15 dagen</a><br>Hart van Centraal-AziŽ Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Oezbekistan kom je langs eeuwenoude steden zoals Khiva, Buchara en Samarkand, waar de romantische sferen van de Zijderoute weer helemaal tot leven komen. De steden staan bol van prachtige Oosterse architectuur: schitterende minaretten, moskeeŽn, medressa's gedecoreerd met turkooizen mozaÔeken, en levendige bazaars. De woestijn en het bezoek aan het Chimgan gebergte bij Tashkent zorgen voor een goede afwisseling. Oezbekistan is nog niet zo bekend als vakantie bestemming maar deze parel in Centraal AziŽ is zeker een bezoek waard.Prijs v.a. € 1698.00
FoxOezbekistan-reizen Fox
Fox Rondreizen > Groepsreis
12-daagse groepsrondreis Oezbekistan: Hart van de Zijderoute
Fox: 12-daagse groepsrondreis Oezbekistan: Hart van de Zijderoute Reis met ons mee door het hart van de historische Zijderoute en ontdek de parel van Centraal-AziŽ. Oezbekistan is een uiterst vrij en veilig land met een zeer vriendelijke bevolking. Al eeuwen lang was de Zijderoute de belangrijkste verbinding tussen het oosten en het westen. Dat Oezbekistan destijds heeft geprofiteerd van zijn strategische ligging aan deze winstgevende handelsroute zien we vandaag de dag terug in schitterende historische steden als Bukhara en Samarkand die we u graag laten zien. Ontdek rijkelijk gedecoreerde Koranscholen met turquoise tegeltjes en levendige bazaars vol kruiden en specerijen. Tussen de steden reizen we door verlaten woestijnlandschappen die vroeger het decor vormden voor ellelange karavaanroutes van soms wel duizenden kamelen. We overnachten in comfortabele hotels en slapen een nacht op een unieke locatie midden in de woestijn in traditionele joerts onder een heldere sterrenhemel. Uiteraard reizen wij met onze eigen bus en hebben we gekozen voor een comfortabele binnenlandse vlucht. Voor het gemak hebben we de entreegelden inclusief gemaakt en†overnacht u in de joert op basis van volpension.†Graag laten wij u alle hoogtepunten van dit bijzondere land†zien. Reist u met ons mee? Prijs v.a. € 1599.00

Reisorganisaties Oezbekistan-vakanties

Boek je vakantie in Oezbekistan online

Voor georganiseerde vakanties in Oezbekistan kun je terecht bij: Koning Aap, Sawadee, Fox, Kras, Rosetta Reizen, Dim Sum Reizen. Een korte profielschets van deze 6 reisorganisaties:

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Oezbekistan voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Oezbekistan. (ANVR/SGR)
Kras organiseert een breed scala reizen in Oezbekistan en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Oezbekistan met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Oezbekistan zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)
Fox vakanties organiseert voordelige groepsrondreizen en individuele reizen in Oezbekistan om het land, de cultuur, de bevolking en de gewoontes te leren kennen. Zowel voor samenreizenden als alleengaanden, jong en oud. (ANVR/SGR)
Rosetta Reizen Rosetta Reizen: avontuurlijke rondreizen met een cultureel tintje. Groeps-, individuele en singlereizen, maatwerk en groepsreizen met kinderen naar Oezbekistan. (ANVR/SGR)
-> Dimsum Dim Sum Reizen organiseert themareizen, cultuurreizen, festivalreizen, groeps- en individuele reizen op maat naar China, Tibet, Bhutan en Sikkim, Ladakh en Spiti, Himalaya, Iran en Centraal-Azië. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Oezbekistan

Vliegtickets, hotels

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Oezbekistan uit te stippelen. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Oezbekistan

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Oezbekistan. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Oezbekistan, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Oezbekistan

Vakantie à la Carte vliegtickets Oezbekistan (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Oezbekistan (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Oezbekistan (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Oezbekistan in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Oezbekistan te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Oezbekistan eerder duurder dan goedkoper.

Hotels Oezbekistan

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Oezbekistan. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 2 hotels in 1 steden in Oezbekistan, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Oezbekistan: 2 hotels
Budget hotels Oezbekistan: 5 hotels

Reisgidsen en landkaarten Oezbekistan

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Oezbekistan - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Oezbekistan