Nieuwsbrief | 2 reisverslagen Pakistan-reizen

Vakantie Pakistan

Reizen naar Pakistan boeken

Verslag Van Turkije naar Nepal (III)

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 2 reisverslagen over vakanties in Pakistan. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Pakistan.)

-> Dimsum Dim Sum Reizen organiseert themareizen, cultuurreizen, festivalreizen, groeps- en individuele reizen op maat naar China, Tibet, Bhutan en Sikkim, Ladakh en Spiti, Himalaya, Iran en Centraal-Azië. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Pakistan

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Pakistan uit te stippelen. Voor een fly-drive in Pakistan combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Pakistan

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Pakistan. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Pakistan, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Pakistan

Vakantie à la Carte vliegtickets Pakistan (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Pakistan (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Pakistan (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Pakistan in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Pakistan te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Pakistan eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Pakistan

Compare car rent Pakistan

Goedkope huurauto Pakistan verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 3 steden in Pakistan, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Pakistan zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Pakistan

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Pakistan. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 9 hotels in 4 steden in Pakistan, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Pakistan: 9 hotels
Budget hotels Pakistan: 20 hotels

Reisgidsen en landkaarten Pakistan

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Pakistan - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Pakistan