Nieuwsbrief | Reisverslagen Palestijnse gebieden

Vakantie Palestijnse gebieden

Reizen naar Palestijnse gebieden boeken

Voor het boeken van een vakantie in Palestijnse gebieden hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Palestijnse gebieden-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Palestijnse gebieden met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Palestijnse gebieden-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets voor het zelf samenstellen van je vakantie in Palestijnse gebieden.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Palestijnse gebieden.)

Rondreizen Palestijnse gebieden

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Palestijnse gebieden geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Palestijnse gebieden centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Palestijnse gebieden-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUIPalestijnse gebieden-reizen TUI
TUI rondreizen
12-daagse rondreis IsraŽl & JordaniŽ
TUI Reizen: 12-daagse rondreis IsraŽl & JordaniŽ Bethlehem ontdekken, wandelen door de indrukwekkende oude stad Jeruzalem, genieten van de vele bezienswaardigheden rondom het Meer van Tiberias en uitkijken over het beloofde land vanaf de berg Mount Nebo. Maar ook drijven op de Dode Zee, Amman bewonderen, de geheimen van Petra ontrafelen en het stof doen opwaaien in de kleurrijke Wadi Rum woestijn. Beleef en ontdek het allemaal tijdens deze fascinerende rondreis door IsraŽl en JordaniŽ!Prijs v.a. € 1149.00
TUI rondreizen
8-daagse rondreis Imposant IsraŽl
TUI Reizen: 8-daagse rondreis Imposant IsraŽl Een rondreis vol verrassingen! Bewonder de prachtige plaatsen en natuurgebieden rondom het Meer van Tiberias, wandel langs de indrukwekkende bezienswaardigheden in Jeruzalem en ontdek de Palestijnse stad Bethlehem. Beleef de unieke ervaring door te drijven op de Dode Zee, ga op zoek naar de opgravingen in Caesarea en bezoek ťťn van de heiligste plaatsen van het christendom. Ontdek de mooiste gebieden en bezienswaardigheden met deze indrukwekkende rondreis door IsraŽl. Dit wordt een onvergetelijke ervaring!Prijs v.a. € 599.00

Reisorganisaties Palestijnse gebieden-vakanties

Boek je vakantie in Palestijnse gebieden online

Voor georganiseerde vakanties in Palestijnse gebieden kun je terecht bij: TUI Reizen. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Palestijnse gebieden. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Palestijnse gebieden

Vliegtickets

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Palestijnse gebieden uit te stippelen. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Palestijnse gebieden

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Palestijnse gebieden. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Palestijnse gebieden, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Palestijnse gebieden

Vakantie à la Carte vliegtickets Palestijnse gebieden (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Palestijnse gebieden (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Palestijnse gebieden (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Palestijnse gebieden in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Palestijnse gebieden te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Palestijnse gebieden eerder duurder dan goedkoper.

Reisgidsen en landkaarten Palestijnse gebieden

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Palestijnse gebieden - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Palestijnse gebieden