Nieuwsbrief | Reisverslagen Palestijnse gebieden

Vakantie Palestijnse gebieden

Reizen naar Palestijnse gebieden boeken

Voor het boeken van een vakantie in Palestijnse gebieden hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Palestijnse gebieden-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Palestijnse gebieden met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Palestijnse gebieden-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Palestijnse gebieden.)

Rondreizen Palestijnse gebieden

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Palestijnse gebieden geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Palestijnse gebieden centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Palestijnse gebieden-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Koning AapPalestijnse gebieden-reizen Koning Aap
Koning Aap Nieuwe reis
Rondreis ISRAĖL EN DE PALESTIJNSE GEBIEDEN - 10 dagen
Zeepmakers, Samaritanen en Heiligdommen
Koning Aap: Rondreis ISRAĖL EN DE PALESTIJNSE GEBIEDEN - 10 dagen; Zeepmakers, Samaritanen en Heiligdommen Geen gebied ter wereld is zoveel besproken en houdt de gemoederen zo bezig als Israėl en Palestina. Tijdens deze fascinerende rondreis kom je langs tal van culturele en religieuze hoogtepunten van het Heilige Land. Werkelijk elke vierkante meter lijkt doorspekt met historie te zijn, van het Meer van Galilea tot de voor velen heilige stad Jeruzalem. Voor de meer alledaagse bezienswaardigheden is uiteraard ook tijd. Zo bezoek je de zeepfabriek van Nablus en kun je je tegoed doen aan het lokale bier van de Palestijnse bierbrouwerij. Je overnacht in Nazareth, Bethlehem en Jerusalem en bezoekt vanuit die plaatsen de belangrijkste bezienswaardigheden. Bijzonder is je overnachting in Bethlehem bij lokale families. Een land leer je immers het best kennen door haar inwoners. Of je nu geļnteresseerd bent in politiek, geschiedenis of religie, een ding is zeker: een reis door Israėl en Palestina is er een om nooit te vergeten.Prijs v.a. € 1695.00

Reisorganisaties Palestijnse gebieden-vakanties

Boek je vakantie in Palestijnse gebieden online

Voor georganiseerde vakanties in Palestijnse gebieden kun je terecht bij: Koning Aap. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Palestijnse gebieden voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Palestijnse gebieden. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Reisgidsen en landkaarten Palestijnse gebieden

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Palestijnse gebieden - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Palestijnse gebieden