Nieuwsbrief | Reisverslagen Palestijnse gebieden

Vakantie Palestijnse gebieden

Reizen naar Palestijnse gebieden boeken

Voor het boeken van een vakantie in Palestijnse gebieden hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Palestijnse gebieden-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Palestijnse gebieden met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Palestijnse gebieden-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Palestijnse gebieden.)

Rondreizen Palestijnse gebieden

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Palestijnse gebieden geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Palestijnse gebieden centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Palestijnse gebieden-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Koning AapPalestijnse gebieden-reizen Koning Aap
Koning Aap Nieuwe reis
Rondreis ISRAňL EN DE PALESTIJNSE GEBIEDEN - 10 dagen
Zeepmakers, Samaritanen en Heiligdommen
Koning Aap: Rondreis ISRAňL EN DE PALESTIJNSE GEBIEDEN - 10 dagen; Zeepmakers, Samaritanen en Heiligdommen Geen gebied ter wereld is zoveel besproken en houdt de gemoederen zo bezig als IsraŽl en Palestina. Tijdens deze fascinerende rondreis kom je langs tal van culturele en religieuze†hoogtepunten van het Heilige Land. Werkelijk elke vierkante meter lijkt doorspekt met historie te zijn, van het Meer van Galilea tot de voor velen heilige stad Jeruzalem.†Voor de meer alledaagse bezienswaardigheden is uiteraard ook tijd. Zo bezoek je de zeepfabriek van Nablus en kun je je tegoed doen aan het lokale bier van de Palestijnse bierbrouwerij. Je overnacht in Nazareth, Bethlehem en Jerusalem en bezoekt vanuit die plaatsen de belangrijkste bezienswaardigheden. Bijzonder is je overnachting in Bethlehem bij lokale families. Een land leer je immers het best kennen door haar inwoners. Of je nu geÔnteresseerd bent in politiek, geschiedenis of religie, een ding is zeker: een reis door IsraŽl en Palestina is er een om nooit te vergeten.Prijs v.a. € 1695.00
TUIPalestijnse gebieden-reizen TUI
TUI rondreizen
12-daagse rondreis IsraŽl & JordaniŽ
TUI Reizen: 12-daagse rondreis IsraŽl & JordaniŽ Bethlehem ontdekken, wandelen door de indrukwekkende oude stad Jeruzalem, genieten van de vele bezienswaardigheden rondom het Meer van Tiberias en uitkijken over het beloofde land vanaf de berg Mount Nebo. Maar ook drijven op de Dode Zee, Amman bewonderen, de geheimen van Petra ontrafelen en het stof doen opwaaien in de kleurrijke Wadi Rum woestijn. Beleef en ontdek het allemaal tijdens deze fascinerende rondreis door IsraŽl en JordaniŽ!Prijs v.a. € 1299.00
TUI rondreizen
8-daagse rondreis Imposant IsraŽl
TUI Reizen: 8-daagse rondreis Imposant IsraŽl Een rondreis vol verrassingen! Bewonder de prachtige plaatsen en natuurgebieden rondom het Meer van Tiberias, wandel langs de indrukwekkende bezienswaardigheden in Jeruzalem en ontdek de Palestijnse stad Bethlehem. Beleef de unieke ervaring door te drijven op de Dode Zee, ga op zoek naar de opgravingen in Caesarea en bezoek ťťn van de heiligste plaatsen van het christendom. Ontdek de mooiste gebieden en bezienswaardigheden met deze indrukwekkende rondreis door IsraŽl. Dit wordt een onvergetelijke ervaring!Prijs v.a. € 632.00

Reisorganisaties Palestijnse gebieden-vakanties

Boek je vakantie in Palestijnse gebieden online

Voor georganiseerde vakanties in Palestijnse gebieden kun je terecht bij: Koning Aap, TUI Reizen. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Palestijnse gebieden voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Palestijnse gebieden. (ANVR/SGR)
TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Palestijnse gebieden. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Reisgidsen en landkaarten Palestijnse gebieden

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Palestijnse gebieden - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Palestijnse gebieden