Nieuwsbrief | Reisverslagen Papoea Nieuw Guinea

Vakantie Papoea Nieuw Guinea

Reizen naar Papoea Nieuw Guinea boeken

Voor het boeken van een vakantie in Papoea Nieuw Guinea hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Papoea Nieuw Guinea-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Papoea Nieuw Guinea met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Papoea Nieuw Guinea-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Papoea Nieuw Guinea.)

Rondreizen Papoea Nieuw Guinea

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Papoea Nieuw Guinea geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Papoea Nieuw Guinea centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Papoea Nieuw Guinea-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Koning AapPapoea Nieuw Guinea-reizen Koning Aap
Koning Aap Pioniersreis (Lokale Engelstalige reisbegeleider)
Rondreis PAPOEA-NIEUW-GUINEA - 23 dagen
Sing-Sings en de machtige Sepik rivier
Koning Aap: Rondreis PAPOEA-NIEUW-GUINEA - 23 dagen; Sing-Sings en de machtige Sepik rivier Papoea-Nieuw-Guinea is met recht een pioniersbestemming. Terwijl de hele wereld in hoog tempo verandert, blijft in PNG alles bij het oude. Het ruige landschap en ontbreken van infrastructuur dragen ertoe bij dat de verschillende bevolkingsgroepen nog altijd aan oude gebruiken en indrukwekkende festivals vasthouden. Bij een reis naar Papoea-Nieuw-Guinea is een flexibele instelling de grootste vereiste. Laat je niet afschrikken door enkele eenvoudige overnachtingsplaatsen en lange, soms zware reisdagen; de beloningen die je te wachten staan zijn ongekend. Het leven in Papoea-Nieuw-Guinea verloopt volgens Papoea-Nieuw-Guinea tijd, iets wat veel flexibiler is dan wij in het westen gewend zijn. Door het gebrek aan wegen, reis je voornamelijk met binnenlandse vluchten, terwijl tijdens de driedaagse tocht over de Sepik rivier een gemotoriseerde kano je vervoersmiddel is. Een bezoek aan PNG staat bol van de bijzondere gebeurtenissen.Prijs v.a. € 9095.00

Reisorganisaties Papoea Nieuw Guinea-vakanties

Boek je vakantie in Papoea Nieuw Guinea online

Voor georganiseerde vakanties in Papoea Nieuw Guinea kun je terecht bij: Koning Aap. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Papoea Nieuw Guinea voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Papoea Nieuw Guinea. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Papoea Nieuw Guinea

Compare car rent Papua New Guinea

Deze huurauto's in Papoea Nieuw Guinea zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Papoea Nieuw Guinea

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Papoea Nieuw Guinea - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Papoea Nieuw Guinea