Nieuwsbrief | Reisverslagen Rwanda

Vakantie Rwanda

Reizen naar Rwanda boeken

Voor het boeken van een vakantie in Rwanda hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Rwanda-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Rwanda met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Rwanda-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Rwanda.)

Rondreizen Rwanda

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Rwanda geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Rwanda centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Rwanda-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

AV ToursRwanda-reizen AV Tours
AV Tours individuele safari
Bijzonder Rwanda
AV Tours: Bijzonder Rwanda Bijzonder Rwanda, deze prachtige rondreis door Rwanda is net als onze “Rwanda hoogtepunten” zeer veelzijdig. Het verschil tussen deze twee prachtige reizen is met name de totale lengte van de reis. Dit maakt onze “Bijzonder Rwanda” uitermate geschikt om te combineren met andere prachtige safari landen zoals Uganda, Tanzania en/of Kenia.Rwanda is het land van de 1000 heuvels, prachtige valleien, berggorilla’s en chimpansees. Niet alleen staat Rwanda bekend om haar sprookjesachtige natuur, ook is het veelvoudig uitgeroepen tot Afrika’s schoonste land. U zult tijdens uw Rwanda rondreis weinig tot geen zwerfvuil tegenkomen.Daarnaast heeft Rwanda de beschikking over een prima wegennet en is alles goed en gestructureerd geregeld. Dit maakt het n van onze meest bijzondere bestemmingen en een heuse aanvulling op ons prachtige safari aanbod! Tijdens deze korte Rwanda safari maakt u kennis met o.a. de illustere en zeer bijzondere berggorilla’s en gaat u op een spectaculaire en avontuurlijke chimpansees tracking. . Kortom, een korte maar zeer bijzondere safari door Rwanda waarbij u een bezoek brengt aan een aantal onvergetelijke natuurparken.Prijs v.a. € 1195.00
AV Tours individuele safari
Rwanda Hoogtepunten
AV Tours: Rwanda Hoogtepunten De safari rondreis Rwanda hoogtepunten. Rwanda is het land van de 1000 heuvels, dit is n van de meest voorkomende bijnamen voor Rwanda, en niets is minder waar! Rwanda is fascinerend en sprookjesachtig met overal waar u kijkt prachtig groene heuvels met daarop veel bedrijvigheid.Na een moeilijke periode in 1994 is dit vandaag de dag n van Afrika’s meest ontwikkelde en stabiele landen. Rwanda beschikt over een goed wegennet en is daarnaast uitgeroepen tot Afrika’s schoonste land, waarbij u tijdens uw reis niet tot nauwelijks zwerfvuil zult tegenkomen.Verder heeft Rwanda vele hoogtepunten waaronder een aantal zeer bijzondere nationale parken. Ga op zoek naar de vele dieren, waaronder leeuwen en olifanten, in het Akagera National park of beleef een echte chimpansees tracking in Nyungwe Forest. Dit is oost Afrika’s grootste aaneengesloten junglegebieden, een waar paradijs op aarde! Uiteraard kan een heuse gorilla tracking tijdens uw safari in Rwanda niet ontbreken. Kom oog in oog te staan deze illustere en bijzondere diersoort, waar wij ca. 98% DNA profiel mee delen. Sta versteld van de vele overeenkomsten die wij delen met deze indrukwekkende dieren. Kortom, een safari door Rwanda is in alle opzichten onvergetelijk en een ware Afrika beleving!Prijs v.a. € 2265.00

Reisorganisaties Rwanda-vakanties

Boek je vakantie in Rwanda online

Voor georganiseerde vakanties in Rwanda kun je terecht bij: AV Tours. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

AV Tours AV Tours organiseert kleinschalige safarireizen naar Rwanda. Van op maat gemaakte individuele rondreizen tot gezellige groepsreizen. (SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Reisgidsen en landkaarten Rwanda

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Rwanda - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Rwanda