Nieuwsbrief | Reisverslagen Saint Lucia

Vakantie Saint Lucia

Reizen naar Saint Lucia boeken

Voor het boeken van een vakantie in Saint Lucia hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Saint Lucia-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Saint Lucia met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Saint Lucia-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Saint Lucia. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Saint Lucia.)

Rondreizen Saint Lucia

Groepsreizen en individuele reizen

Voor georganiseerde vakanties in Saint Lucia kun je terecht bij: Thomas Cook. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Thomas Cook Thomas Cook biedt all-inclusive autovakanties en vliegreizen, luxe vakanties, autoreizen, culturele reizen, rondreizen, jongerenreizen, kampeervakanties, natuurreizen, sportieve reizen en zon-, zee- en strandvakanties in veel landen, waaronder Saint Lucia. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Saint Lucia

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Saint Lucia uit te stippelen. Voor een fly-drive in Saint Lucia combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Saint Lucia

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Saint Lucia. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Saint Lucia, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Saint Lucia

Vakantie à la Carte vliegtickets Saint Lucia (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Saint Lucia (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Saint Lucia (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Saint Lucia in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Saint Lucia te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Saint Lucia eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Saint Lucia

Compare car rent Saint Lucia

Goedkope huurauto Saint Lucia verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 5 steden in Saint Lucia, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Saint Lucia zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Saint Lucia

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Saint Lucia. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 39 hotels in 11 steden in Saint Lucia, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Saint Lucia: 39 hotels
Budget hotels Saint Lucia: 49 hotels

Reisgidsen en landkaarten Saint Lucia

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Saint Lucia - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Saint Lucia