Nieuwsbrief | Reisverslag Senegal-reis

Vakantie Senegal

Reizen naar Senegal boeken

Verslag Fietsvakantie Senegal

Voor het boeken van een vakantie in Senegal hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Senegal-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Senegal met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Senegal-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Senegal. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Senegal.)

Rondreizen Senegal

5 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 5 bijzondere georganiseerde rondreizen in Senegal geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Senegal centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Senegal-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUISenegal-reizen TUI
TUI rondreizen
15-daagse rondreis Gambia & Senegal
TUI Reizen: 15-daagse rondreis Gambia & Senegal Gambia en Senegal zijn de parels aan de West-Afrikaanse kust. Per boot en jeep door het Niokolo Koba National Park ervaar je Senegal op haar allerbest. En ook Gambia, het kleinste land van Afrika, is echt een tropische verrassing met veel meer in haar mars dan alleen zon, zee en de goudgele stranden. Je ontdekt ongerepte natuur en prachtige binnenlanden, waar apen, krokodillen en meer dan 450 kleurrijke vogelsoorten zich uitstekend thuis voelen. Een rondreis met veel natuurlijke hoogtepunten, avontuurlijke tochten en een heuse kennismaking met het traditionele leven van de lokale bevolking.Prijs v.a. € 1887.00
TUI rondreizen
16-daagse rondreis Gambia & Senegal
TUI Reizen: 16-daagse rondreis Gambia & Senegal Gambia en Senegal zijn de parels aan de West-Afrikaanse kust. Per boot en jeep door het Niokolo Koba National Park ervaar je Senegal op haar allerbest. En ook Gambia, het kleinste land van Afrika, is echt een tropische verrassing en laat ons tijdens deze reis zien dat het veel meer in haar mars heeft dan alleen zon, zee en de goudgele stranden. Je ondekt ongerepte natuur en prachtige binnenlanden, waar apen, krokodillen en meer dan 450 kleurrijke vogelsoorten zich uitstekend thuis voelen. Een rondreis met veel natuurlijke hoogtepunten, avontuurlijke tochten en een heuse kennismaking met het traditionele leven van de lokale bevolkingPrijs v.a. € 1156.00
KrasSenegal-reizen Kras
Kras Groepsreis
Rondreis Gambia & Senegal + Senegambia Beach
Kras: Rondreis Gambia & Senegal + Senegambia Beach Vlieg-/busreis inclusief vele maaltijden en entreegelden met o.a. Banjul, Tendaba, Georgetown, Tambacounda, Parc National de Niokolo Koba en BarraPrijs v.a. € 1172.00
Kras Groepsreis
Rondreis Gambia & Senegal + Sunset Beach
  Zie bovenstaande reisPrijs v.a. € 1312.00
Kras singlereis
Single Reis Gambia & Senegal
  Zie bovenstaande reisPrijs v.a. € 1479.00

Reisorganisaties Senegal-vakanties

Boek je vakantie in Senegal online

Voor georganiseerde vakanties in Senegal kun je terecht bij: Kras, TUI Reizen. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Kras organiseert een breed scala reizen in Senegal en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Senegal. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Senegal

Compare car rent Senegal

Deze huurauto's in Senegal zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Senegal

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Senegal - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Senegal