Nieuwsbrief | Reisverslagen Servië

Vakantie Servië

Reizen naar Servië boeken

Voor het boeken van een vakantie in Servië hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Servië-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Servië met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Servië-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Servië.)

Rondreizen Servië

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Servië geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Servië centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Servië-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

SRC-reizenServië-reizen SRC
SRC-reizen Cultuurvakanties
Van ServiŽ tot SloveniŽ
SRC-reizen: Van ServiŽ tot SloveniŽ Ontdek de mooiste Balkanlanden ServiŽ, Kosovo, MacedoniŽ, AlbaniŽ, Montenegro, KroatiŽ, BosniŽ-Herzegovina en SloveniŽ met de reisleiders van SRC ReizenPrijs v.a. € 1698.00
KrasServië-reizen Kras
Kras Busreis
Busreis Grand Tour Balkan
Kras: Busreis Grand Tour Balkan 19-daagse rondreis Grand Tour Balkan met o.a. Wroclaw, Krakau, Brasov, Boekarest, Sofia en BelgradoPrijs v.a. € 1249.00
SawadeeServië-reizen Sawadee
Sawadee Rondreizen
Rondreis Balkan
Sawadee: Rondreis WIT-RUSLAND - 9 dagen</a><br>Op zoek naar het verleden Dit is een afwisselende reis door 4 verschillende landen; ServiŽ, BosniŽ-Herzegovina, Montenegro en KroatiŽ. Deze landen maakten deel uit van het voormalig JoegoslaviŽ en vandaag de dag staan ze vooral bekend om hun historische steden, prachtige natuur, vriendelijke bevolking en heerlijk eten. Graag nemen we je mee op avontuur door deze landen en leren je meer over de geschiedenis, maar ook het dagelijks leven dat de inwoners nu leiden. Ga mee op deze afwisselende en zeer boeiende reis door de Balkan en laat je verbazen!Prijs v.a. € 1398.00

Reisorganisaties Servië-vakanties

Boek je vakantie in Servië online

Voor georganiseerde vakanties in Servië kun je terecht bij: Sawadee, Kras, SRC-reizen. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

Kras organiseert een breed scala reizen in Servië en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Servië met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Servië zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)
SRC-reizen SRC-reizen voor wie meer wil zien: niet alleen de highlights maar ook de onbekende parels. Groepsreizen, fly drives en een privťreizen met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Servië

Compare car rent Serbia

Deze huurauto's in Servië zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Servië

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Servië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Servië