Nieuwsbrief | Reisverslag Seychellen-reis

Vakantie Seychellen

Reizen naar Seychellen boeken

Verslag Hof van Eden in de Indische Oceaan

Voor het boeken van een vakantie in Seychellen hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Seychellen-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Seychellen met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Seychellen-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Seychellen. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Seychellen.)

Rondreizen Seychellen

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Seychellen geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Seychellen centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Seychellen-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Tenzing TravelSeychellen-reizen Tenzing Travel
Tenzing Travel individuele reis
Island Hopping Seychelles
Tenzing Travel: Island Hopping Seychelles Een reis op de Seychellen om te onthaasten, te genieten van het strand, vogelgeluiden en tropische ambiance. U bezoekt drie eilanden: Mahé, het hoofdeiland, Praslin en La Digue. Praslin biedt behalve prachtige stranden ook een scala aan bezienswaardigheden. Het kleinste eiland op uw reis is La Digue. U kunt echt in alle rust genieten van de 'laid back' sfeer: het leven kabbelt hier voort en auto's zijn een zeldzaamheid.Prijs v.a. € 2250.00
Tenzing Travel zeecruise
Silhouette Cruises
Tenzing Travel: Silhouette Cruises Silhouette Cruises weet met haar zeiljachten verborgen pareltjes en prachtige duikplekken te vinden. Deze pareltjes, bijvoorbeeld Curieuse en Aride, komen vaak alleen voor in het lokale excursie-aanbod, maar kunt u nu aandoen tijdens deze zeiltocht. Zowel duikfanaten als niet-duikers komen aan hun trekken tijdens deze tocht, waarbij het vooral gaat om gezelligheid en genieten van de natuur. In de maanden mei t/m oktober wordt deze cruise in een iets andere route uitgevoerd.Prijs v.a. € 1700.00

Reisorganisaties Seychellen-vakanties

Boek je vakantie in Seychellen online

Voor georganiseerde vakanties in Seychellen kun je terecht bij: Fox, Tenzing Travel. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Fox vakanties organiseert voordelige groepsrondreizen en individuele reizen in Seychellen om het land, de cultuur, de bevolking en de gewoontes te leren kennen. Zowel voor samenreizenden als alleengaanden, jong en oud. (ANVR/SGR)
Tenzing Travel levert al meer dan 100 jaar maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Seychellen

Compare car rent Seychelles

Deze huurauto's in Seychellen zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Seychellen

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Seychellen - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Seychellen