Nieuwsbrief | Reisverslag Slowakije-reis

Vakantie Slowakije

Reizen naar Slowakije boeken

Verslag Bossen en hooggelegen kastelen

Voor het boeken van een vakantie in Slowakije hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Slowakije-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Slowakije met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Slowakije-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Slowakije. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Slowakije.)

Rondreizen Slowakije

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Slowakije geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Slowakije centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Slowakije-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUISlowakije-reizen TUI
TUI fietsvakantie
8-daagse fietsreis Wenen-Budapest
TUI Reizen: 8-daagse fietsreis Wenen-Budapest De afstand tussen beide Europese highlights Wenen en Budapest bedraagt ca. 282 kilometer. De tocht gaat door interessante gebieden. Alleen het begin al: Wenen, de stad van de muziek, de Stephansdom, de Hofburg en Schönbrunn. Dan gaat de reis via de Slowaakse hoofdstad Bratislava naar Hongarije en eindigt tenslotte in de Hongaarse hoofdstad Budapest met opnieuw tal van hoogtepunten. Denk maar eens aan het vissersbastillion, het indrukwekkende parlementsgebouw en de Kettingbrug. Ook het beklimmen van de Gellertberg is de moeite waard vanwege het fraaie uitzicht. Qua natuur en afwisseling zijn niet alle dagetappes even spannend, maar de overnachtingplaatsen - waaronder dus maar liefst 3 Europese hoofdsteden - en steden vergoeden veel, zo niet alles!Prijs v.a. € 547.00

Reisorganisaties Slowakije-vakanties

Boek je vakantie in Slowakije online

Voor georganiseerde vakanties in Slowakije kun je terecht bij: TUI Reizen. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Slowakije. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Slowakije

Compare car rent Slovakia

Deze huurauto's in Slowakije zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Slowakije

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Slowakije - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Slowakije