Nieuwsbrief | Reisverslag Slowakije-reis

Vakantie Slowakije

Reizen naar Slowakije boeken

Verslag Bossen en hooggelegen kastelen

Voor het boeken van een vakantie in Slowakije hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Slowakije-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Slowakije met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Slowakije-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen voor het zelf samenstellen van je vakantie in Slowakije. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Slowakije. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Slowakije.)

Rondreizen Slowakije

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Slowakije geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Slowakije centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Slowakije-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUISlowakije-reizen TUI
TUI fietsvakantie
8-daagse fietsreis Wenen-Budapest
TUI Reizen: 8-daagse fietsreis Wenen-Budapest De afstand tussen beide Europese highlights Wenen en Budapest bedraagt ca. 282 kilometer. De tocht gaat door interessante gebieden. Alleen het begin al: Wenen, de stad van de muziek, de Stephansdom, de Hofburg en SchŲnbrunn. Dan gaat de reis via de Slowaakse hoofdstad Bratislava naar Hongarije en eindigt tenslotte in de Hongaarse hoofdstad Budapest met opnieuw tal van hoogtepunten. Denk maar eens aan het vissersbastillion, het indrukwekkende parlementsgebouw en de Kettingbrug. Ook het beklimmen van de Gellertberg is de moeite waard vanwege het fraaie uitzicht. Qua natuur en afwisseling zijn niet alle dagetappes even spannend, maar de overnachtingplaatsen - waaronder dus maar liefst 3 Europese hoofdsteden - en steden vergoeden veel, zo niet alles!Prijs v.a. € 547.00
KrasSlowakije-reizen Kras
Kras Busreis
Busreis Hoogtepunten van TsjechiŽ & Slowakije
Kras: Busreis Hoogtepunten van TsjechiŽ & Slowakije 12-daagse rondreis TsjechiŽ & Slowakije met o.a. Praag, Tatra, Bratislava en WenenPrijs v.a. € 859.00

Reisorganisaties Slowakije-vakanties

Boek je vakantie in Slowakije online

Voor georganiseerde vakanties in Slowakije kun je terecht bij: Kras, TUI Reizen. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Kras organiseert een breed scala reizen in Slowakije en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Slowakije. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Slowakije

Vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Slowakije uit te stippelen. Voor een fly-drive in Slowakije combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht.Of combineer een vakantiewoning met een huurauto of een hotel onderweg.Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Slowakije

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Slowakije. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Slowakije, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Slowakije

Vakantie à la Carte vliegtickets Slowakije (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Slowakije (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Slowakije (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Slowakije in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Slowakije te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Slowakije eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Slowakije

Compare car rent Slovakia

huurauto-boeken.nl Slowakije verhuurt i.s.m. CarDelMar goedkope huurauto's in 3 steden in Slowakije. All-inclusive zonder verborgen toeslagen, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten. Betaling uitsluitend per creditcard.

Goedkope huurauto Slowakije verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 7 steden in Slowakije, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Slowakije zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Slowakije

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Slowakije. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 33 hotels in 8 steden in Slowakije, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Slowakije: 33 hotels
Budget hotels Slowakije: 78 hotels
Hotel Reservation Desk Slowakije: 222 hotels
Goedkope hotels Slowakije: 272 hotels

Vakantiehuizen Slowakije

Er is een ruim aanbod vakantiewoningen in Slowakije. Via Vakantie à la Carte vakantiehuizen Slowakije kun je per land en per regio een vergelijking maken tussen de vakantiewoningen van deze verhuurders, zodat je een overzicht hebt van het totale aanbod aan vakantiehuizen:

Belvilla Slowakije
Interhome Slowakije
Novasol Slowakije

Reisgidsen en landkaarten Slowakije

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Slowakije - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Slowakije