Nieuwsbrief | Reisverslag Soedan-reis

Vakantie Soedan

Reizen naar Soedan boeken

Verslag De Nijl Expres

Voor het boeken van een vakantie in Soedan hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Soedan-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Soedan met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Soedan-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels voor het zelf samenstellen van je vakantie in Soedan.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Soedan. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Soedan.)

Rondreizen Soedan

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Soedan geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Soedan centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Soedan-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Koning AapSoedan-reizen Koning Aap
Koning Aap Pioniersreis (Groepsreizen)
Rondreis NOORD-SOEDAN - 12 dagen
Land van de zwarte farao's
Koning Aap: Rondreis NOORD-SOEDAN - 12 dagen; Land van de zwarte farao's Soedan is magisch aantrekkelijk! Je vindt langs de Nijl kunstschatten van de oud-Egyptische beschaving, een onmetelijke woestijn en lieflijke Nubische dorpen. Reizigers hebben Soedan nog niet ontdekt, je komt slechts sporadisch westerlingen tegen. In een veilige regio van het land slaap je op de meest prachtige locaties en reis je per comfortabele landcruiser. Een reis door het noorden van Soedan brengt je op plekjes die nog amper ontdekt zijn.Prijs v.a. € 3095.00

Reisorganisaties Soedan-vakanties

Boek je vakantie in Soedan online

Voor georganiseerde vakanties in Soedan kun je terecht bij: Koning Aap. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Soedan voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Soedan. (ANVR/SGR)
Rosetta Reizen Rosetta Reizen: avontuurlijke rondreizen met een cultureel tintje. Groeps-, individuele en singlereizen, maatwerk en groepsreizen met kinderen naar Soedan. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Soedan

Vliegtickets, hotels

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Soedan uit te stippelen. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Soedan

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Soedan. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Soedan, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Soedan

Vakantie à la Carte vliegtickets Soedan (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Soedan (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Soedan (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Soedan in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Soedan te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Soedan eerder duurder dan goedkoper.

Hotels Soedan

Budget hotels Soedan: 5 hotels

Reisgidsen en landkaarten Soedan

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Soedan - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Soedan