Nieuwsbrief | Reisverslag Soedan-reis

Vakantie Soedan

Reizen naar Soedan boeken

Verslag De Nijl Expres

Voor het boeken van een vakantie in Soedan hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Soedan-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Soedan met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Soedan-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Soedan. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Soedan.)

Rondreizen Soedan

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Soedan geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Soedan centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Soedan-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Koning AapSoedan-reizen Koning Aap
Koning Aap Pioniersreis (Groepsreizen)
Rondreis NOORD-SOEDAN - 12 dagen
Land van de zwarte farao's
Koning Aap: Rondreis NOORD-SOEDAN - 12 dagen; Land van de zwarte farao's Soedan is magisch aantrekkelijk! Je vindt langs de Nijl kunstschatten van de oud-Egyptische beschaving, een onmetelijke woestijn en lieflijke Nubische dorpen. Reizigers hebben Soedan nog niet ontdekt, je komt slechts sporadisch westerlingen tegen. In een veilige regio van het land slaap je op de meest prachtige locaties en reis je per comfortabele landcruiser. Een reis door het noorden van Soedan brengt je op plekjes die nog amper ontdekt zijn.Prijs v.a. € 2895.00

Reisorganisaties Soedan-vakanties

Boek je vakantie in Soedan online

Voor georganiseerde vakanties in Soedan kun je terecht bij: Koning Aap. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Soedan voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Soedan. (ANVR/SGR)
Rosetta Reizen Rosetta Reizen: avontuurlijke rondreizen met een cultureel tintje. Groeps-, individuele en singlereizen, maatwerk en groepsreizen met kinderen naar Soedan. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Reisgidsen en landkaarten Soedan

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Soedan - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Soedan