Vakantie Tonga

Nieuwsbrief | Reisverslagen Tonga

Reizen naar Tonga boeken

Voor het boeken van een vakantie in Tonga hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Tonga-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Tonga met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Tonga-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels voor het zelf samenstellen van je vakantie in Tonga.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Tonga.)

Rondreizen Tonga

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Tonga geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Tonga centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Tonga-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserTonga-reizen Djoser
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis Nieuw-Zeeland & Fiji, 28 dagen
Djoser: Rondreis Nieuw-Zeeland & Fiji, 28 dagen Tijdens de rondreizen door Nieuw-Zeeland en Fiji bezoek je o.a. Auckland, Rotorua, Abel Tasman NP, Fox Glacier, Queenstown, Christchurch en Fiji. In Nieuw-Zeeland volgen de verschillende soorten landschappen elkaar in een verrassend tempo op: lieflijke, tropisch aandoende baaien, spuitende geisers, kleurrijke vulkanen, gletsjers, besneeuwde bergen, immense fjorden, kortom: Nieuw-Zeeland is de wereld in het klein! De reis eindigt in het heerlijke tropische Fiji.Prijs v.a. € 4795.00
SawadeeTonga-reizen Sawadee
Sawadee duikreis (singlereis)
Nieuw Zeeland
In de ban van de natuur
Sawadee: Nieuw Zeeland</a><br>In de ban van de natuur Tijdens deze zeer complete en afwisselende rondreis door Nieuw Zeeland reis je door overweldigende natuur; besneeuwde bergen, gletsjers, wilde rivieren, vulkanen, spuitende geisers, kokende modderpoelen, regenwouden en uitgestrekte zandstranden. In deze adembenemende omgeving wonen de vriendelijke Kiwi's, zoals de Nieuw Zeelanders genoemd worden, en de Maori's, de oorspronkelijke bewoners met hun oeroude cultuur.Prijs v.a. € 3998.00

Reisorganisaties Tonga-vakanties

Boek je vakantie in Tonga online

Voor georganiseerde vakanties in Tonga kun je terecht bij: Djoser, Sawadee. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Tonga. Ontdek de natuur en cultuur van Tonga via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Tonga graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Tonga met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Tonga zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)
Arke Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Tonga. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Tonga

Vliegtickets, hotels

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Tonga uit te stippelen. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Tonga

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Tonga. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Tonga, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Tonga

Vakantie à la Carte vliegtickets Tonga (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Tonga (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Tonga (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Tonga in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Tonga te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Tonga eerder duurder dan goedkoper.

Hotels Tonga

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Tonga. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 13 hotels in 9 steden in Tonga, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Tonga: 13 hotels
Budget hotels Tonga: 5 hotels

Reisgidsen en landkaarten Tonga

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Tonga - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Tonga