Nieuwsbrief | 4 reisverslagen Uganda-reizen

Vakantie Uganda

Reizen naar Uganda boeken

Verslag Individuele rondreis Uganda

Voor het boeken van een vakantie in Uganda hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Uganda-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Uganda met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Uganda-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 4 reisverslagen over vakanties in Uganda. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Uganda.)

Rondreizen Uganda

5 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 5 bijzondere georganiseerde rondreizen in Uganda geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Uganda centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Uganda-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Tenzing TravelUganda-reizen Tenzing Travel
Tenzing Travel individuele reis met gids/chauffeur
Best of Uganda
Tenzing Travel: Best of Uganda Oeganda is een van de mooiste landen in het groene hart van Afrika. Het is toeristisch nog in ontwikkeling. Als u daar rekening mee houdt, is Oeganda een bijzonder mooie bestemming. Hier ontspringt de Nijl, liggen oude kraters en heldere kratermeren en storten watervallen naar beneden langs groene bergwanden. U rijdt door bergen, een heuvelachtig landschap en over uitgestrekte savannes. Een ontmoeting met gorilla's is een ervaring voor het leven.Prijs v.a. € 4567.00
Tenzing Travel internationale groepsreis
Gorilla Encounter (accommodated)
Tenzing Travel: Gorilla Encounter (accommodated) Dieren en natuur, natuur en dieren... Op zoek naar de mensaap, de berggorilla, is het voornaamste doel van deze trip. Bij vele mensen staat deze onvergetelijke ervaring op de bucketlist. Wel eentje waar u moeite voor moet doen, want de zoektocht kan soms uren in beslag nemen en gaat door dichtbegroeid woud en over heuvelachtig terrein. Daarnaast maakt u een game drive op zoek naar onder andere leeuwen, luipaarden en chimpansees.Prijs v.a. € 1720.00
Tenzing Travel internationale kampeerreis
Gorilla Encounter (camping)
  Zie bovenstaande reisPrijs v.a. € 1524.00
Tenzing Travel safari
Gorillas in Uganda
Tenzing Travel: Gorillas in Uganda Tijdens deze reis door Oeganda gaat u op zoek naar ÚÚn van de meest imposante apensoorten, de berggorilla. Deze leeft in Bwindi Impenetrable Forest, oftewel het ondoordringbare woud van Bwindi. Het is een voorrecht om deze dieren met zoveel menselijke trekjes in hun natuurlijke omgeving te mogen zien. U kunt aanvliegen op Entebbe vanuit onder andere Dar Es Salaam en Nairobi. U verblijft, naar keuze, in toeristenklasse, middenklasse of eersteklasse accommodaties.Prijs v.a. € 2797.00
SawadeeUganda-reizen Sawadee
Sawadee Rondreizen > Singlereizen > Safarireizen
Rondreis Uganda
Sawadee: Rondreis CENTRAAL-AZI╦ - 22 dagen</a><br>Turquoise moza´eken Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Uganda ontdekken we het groene hart van Afrika. Wie vroeger graag de verhalen van Tarzan las, moet eigenlijk naar Uganda gaan. Dit is het land van dichte wouden, gorilla's en chimpansees, maar ook van savannelandschappen met leeuwen, zebra's en giraffen. Uganda heeft een paradijselijke natuur, een zeer hartelijke bevolking en staat garant voor een rondreis vol avontuur bij de bron van de Nijl.Prijs v.a. € 2798.00
Sawadee Rondreizen > Safarireizen
Rondreis Uganda en Rwanda
Sawadee: Rondreis CENTRAAL-AZI╦ - 22 dagen</a><br>Turquoise moza´eken Deze uniekerondreis door Uganda en Rwanda kan je eigenlijk niet aan je voorbij laten gaan.Ontdek de schoonheid van de vele nationale parken in zowel Uganda als in hetminder ontdekte Rwanda. We maken verschillende gamedrives en een boottocht opzoek naar wild in onder andere Queen Elizabeth National Park, Kibale Forest enVolcanoes National Park. Dit deel van Oost-Afrika staat bekend om de veleaapsoorten die hier leven, met name de berggorilla's zijn bekend. Hier kun je een onvergetelijke gorillatrekking maken. Daarnaast heb je tijdens deze reis demogelijkheid een Chimpansee trekking en een Golden Monkey trekking te maken.Prijs v.a. € 2998.00

Reisorganisaties Uganda-vakanties

Boek je vakantie in Uganda online

Voor georganiseerde vakanties in Uganda kun je terecht bij: Sawadee, Tenzing Travel, Going Africa Safaris. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Uganda met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Uganda zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)
Tenzing Travel levert al meer dan 100 jaar maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. (ANVR/SGR)
[an error occurred while processing this directive] Going Africa Safaris is de safarispecialist voor uw safari naar Oeganda! Comfortabele budget safari's en luxe lodge safari's. Ook voor maatwerk zijn wij uw juiste partner. (SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Uganda

Compare car rent Uganda

Deze huurauto's in Uganda zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Uganda

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Uganda - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Uganda