Nieuwsbrief | Reisverslagen Uruguay

Vakantie Uruguay

Reizen naar Uruguay boeken

Voor het boeken van een vakantie in Uruguay hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Uruguay-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Uruguay met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Uruguay-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Uruguay. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Uruguay.)

Rondreizen Uruguay

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Uruguay geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Uruguay centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Uruguay-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUIUruguay-reizen TUI
TUI cruise
19-daagse Zuid-Amerika cruise vanaf Buenos Aires
TUI Reizen: 19-daagse Zuid-Amerika cruise vanaf Buenos Aires Een ontdekkingsreis aan het einde van de wereld. Een combinatie van alles! Swingende steden, landschappen vol ijs en pingu´ns. Dans de tango in Buenos Aires. Geniet van het laatst stukje Zuid-Amerika bij Kaap Hoorn. En wat te zeggen van de ruige Chileense fjorden. Een kleiner schip in de vloot van de rederij, met een uitstekende service. Niets staat in de weg om hier een onvergetelijke cruisevakantie van te maken.Prijs v.a. € 2870.00
TUI cruise
19-daagse Zuid-Amerika cruise vanaf Santiago
  Zie bovenstaande reisPrijs v.a. € 3704.00

Reisorganisaties Uruguay-vakanties

Boek je vakantie in Uruguay online

Voor georganiseerde vakanties in Uruguay kun je terecht bij: TUI Reizen. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Uruguay. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Uruguay

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Uruguay uit te stippelen. Voor een fly-drive in Uruguay combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Uruguay

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Uruguay. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Uruguay, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Uruguay

Vakantie à la Carte vliegtickets Uruguay (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Uruguay (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Uruguay (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Uruguay in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Uruguay te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Uruguay eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Uruguay

Compare car rent Uruguay

huurauto-boeken.nl Uruguay verhuurt i.s.m. CarDelMar goedkope huurauto's in 3 steden in Uruguay. All-inclusive zonder verborgen toeslagen, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten. Betaling uitsluitend per creditcard.

Goedkope huurauto Uruguay verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 8 steden in Uruguay, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Uruguay zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Uruguay

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Uruguay. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 36 hotels in 7 steden in Uruguay, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Uruguay: 36 hotels
Budget hotels Uruguay: 40 hotels
Hotel Reservation Desk Uruguay: 29 hotels
Goedkope hotels Uruguay: 58 hotels

Reisgidsen en landkaarten Uruguay

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Uruguay - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Uruguay