Nieuwsbrief | 5 reisverslagen Verenigd Koninkrijk-reizen

Vakantie Verenigd Koninkrijk

Reizen naar Verenigd Koninkrijk boeken

Verslag Wandelen in Wales

Voor het boeken van een vakantie in Verenigd Koninkrijk hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Verenigd Koninkrijk-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Verenigd Koninkrijk met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Verenigd Koninkrijk-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, veerboten voor het zelf samenstellen van je vakantie in Verenigd Koninkrijk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 5 reisverslagen over vakanties in Verenigd Koninkrijk. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Verenigd Koninkrijk.)

Rondreizen Verenigd Koninkrijk

69 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 69 bijzondere georganiseerde rondreizen in Verenigd Koninkrijk geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Verenigd Koninkrijk centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Verenigd Koninkrijk-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TravelbirdVerenigd Koninkrijk-reizen Travelbird
Travelbird roundtrip
Rondreis Schotland
Travelbird: Rondreis Schotland Er zijn weinig landen waar de bevolking zo trots is op hun cultuur als in Schotland. Tijdens de eeuwenlange strijd tegen de Engelse overheersing hebben tradities en legendes extra veel waarde gekregen en nog altijd is de Schotse cultuur er een om zelf te ervaren! Daarom mag jij (aan de linkerkant van de weg, spannend!) ruim een week lang door het land sjezen in een huurauto. Onderweg slinger je over bergweggetjes, paseer je langgerekte lochs en stop je in dorpjes die op een ansichtkaart niet zouden misstaan. Bovendien ontdek je de twee grootste steden van het land: Glasgow en Edinburgh. Leer meer over de fascinerende verhalen en gebruiken die Schotland zo uniek maken: op naar het land van kilts, whisky en kastelen!Prijs v.a. € 569.00

Reisorganisaties Verenigd Koninkrijk-vakanties

Boek je vakantie in Verenigd Koninkrijk online

Voor georganiseerde vakanties in Verenigd Koninkrijk kun je terecht bij: SNP, Kras, Travelbird, Pharos reizen. Een korte profielschets van deze 4 reisorganisaties:

Travelbird Travelbird werkt met lokale experts. Zij stellen inspirerende reispakketten samen die ervoor zorgen dat reizigers het allerbeste van een plek ervaren. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Verenigd Koninkrijk

Vliegtickets, hotels

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Verenigd Koninkrijk uit te stippelen. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Veerboten naar Verenigd Koninkrijk

DFDS Seaways verzorgt overtochten per ferry van IJmuiden naar Newcastle voor een bezoek aan Engeland en Schotland.

PO Ferries vaart met veerboten van Calais naar Dover, van Zeebrugge naar Hull en van Rotterdam naar Hull.

SeaFrance verzorgt veerdiensten van Calais naar Dover.

Vliegtickets Verenigd Koninkrijk

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Verenigd Koninkrijk. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Verenigd Koninkrijk, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Verenigd Koninkrijk

Vakantie à la Carte vliegtickets Verenigd Koninkrijk (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Verenigd Koninkrijk (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Verenigd Koninkrijk (i.s.m. Beins)
Goedkope chartervluchten Verenigd Koninkrijk (i.s.m. Cheap Tickets)

Bestemmingen van charters (campingvluchten) in Verenigd Koninkrijk zijn: Londen (Heathrow)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Verenigd Koninkrijk in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Verenigd Koninkrijk te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Verenigd Koninkrijk eerder duurder dan goedkoper.

Hotels Verenigd Koninkrijk

Hotel Reservation Desk Verenigd Koninkrijk: 8680 hotels
Charming accommodation Verenigd Koninkrijk: 927 hotels

Reisgidsen en landkaarten Verenigd Koninkrijk

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Verenigd Koninkrijk - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Verenigd Koninkrijk