Nieuwsbrief | 7 reisverslagen Vietnam-reizen

Vakantie Vietnam

Reizen naar Vietnam boeken

Verslag De Mekongdelta

Voor het boeken van een vakantie in Vietnam hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Vietnam-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Vietnam met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Vietnam-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Vietnam. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 7 reisverslagen over vakanties in Vietnam. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Vietnam.)

Rondreizen Vietnam

107 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 107 bijzondere georganiseerde rondreizen in Vietnam geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Vietnam centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Vietnam-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserVietnam-reizen Djoser
Djoser Fietsrondreizen
Fietsvakantie Vietnam & Cambodja, 18 dagen
Djoser: Fietsvakantie Vietnam & Cambodja, 18 dagen Fiets in het zuiden van Vietnam langs rijstvelden en kleine dorpjes in de Mekong delta. In Cambodja fietsen we door de landelijke omgeving van wereldwonder Angkor Wat.

In de bedrijvige Mekong delta wisselen suikerriet-, kokosnoten- en fruitplantages de groene rijstvelden af. De rijstschuur van Vietnam is overwegend vlak en laat zich prima per fiets ontdekken. Je rijdt door dorpen, steekt rivierarmen over met veerboten en ontmoet praatgrage deltabewoners. In Cambodja maken we een mooie fietstocht langs wereldwonder Angkor Wat.Prijs v.a. € 1895.00
Djoser Actieve rondreizen
Kookreis Vietnam,15 dagen
Djoser: Kookreis Vietnam,15 dagen Tijdens deze reis maak je kennis met typische Vietnamese producten en gerechten. Je leert tijdens verschillende workshops enkele gerechten zelf te maken. Daarnaast is er ook genoeg tijd voor het bekijken van diverse bezienswaardigheden.

Reizen is naast het bekijken van bezienswaardigheden ook kennismaken met lokale producten en het proeven van nieuwe gerechten. Tijdens deze reis maak je kennis met typische Vietnamese producten en gerechten. Je leert tijdens verschillende workshops enkele gerechten zelf te maken. Daarnaast is er ook genoeg tijd voor het bekijken van diverse bezienswaardigheden en te genieten van de prachtige natuur.Prijs v.a. € 1995.00
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen
Djoser: Rondreis Vietnam & Cambodja, 27 dagen Rondreis van Hanoi naar de tempels van Angkor in Cambodja. Ontdek de mooie natuur van de Mekongdelta en Halong Baai en ervaar de sfeer van Hoi An, Nha Thrang en Phnom Penh.

In de Vietnamese steden Saigon en Hanoi is de Franse invloed nog zichtbaar in zowel de architectuur als in de keuken. Bijzonder is het verblijf in het schilderachtige Halong Bay met zijn talloze grillige rotseilandjes. We brengen een bezoek aan het schilderachtige Hoi An en de oude keizerlijke stad Hué. In Nha Trang kun je genieten van het uitgerekte strand, de thermale modderbaden of snorkelen bij de eilandjes en riffen voor de kust. Het hoger gelegen Dalat is groen en aangenaam koel. In de Mekong-delta kom je in aanraking met het leven op het platteland en de vele waterwegen met drijvende markten. We gaan de grens over naar Cambodja en vanuit de hoofdstad Phnom Penh kun je de indrukwekkende Killing Fields bezoeken. Het hoogtepunt van je verblijf in Cambodja is het bezoek aan de tempels van Angkor.Prijs v.a. € 2295.00
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis Vietnam, 15 dagen
Djoser: Rondreis Vietnam, 15 dagen Een rondreis door Vietnam staat garant voor een reis met onvergetelijke indrukken: stralende rijstvelden, een dramatische kustlijn, het chaotische verkeer vol met toeterende brommers en een goddelijke keuken is nog maar het begin!

Tijdens deze rondreis van 15 dagen reis je van het zuiden van Vietnam naar het noorden. Hierdoor hoeft je niks te missen van het al het moois dat Vietnam te bieden heeft. Gedurende deze rondreis zal je de moderne metropool Saigon bezoeken met duidelijke invloeden van de Amerikaanse en Franse cultuur. Verder bezoek je sprookjesachtige steden zoals Hoi An en Hué. Qua natuurschoon zit je bij deze rondreis ook goed. Wat ontdekken de Mekong Delta, Halong Bay en de Marble Mountains. Aan het eind van deze rondreis bezoek je de eeuwenoude hoofdstad van het land, Hanoi. Slenter tussen jonge Vietnamese geliefden in het centrum en loop langs de vele ambassades in de authentieke Franse wijk.Prijs v.a. € 1595.00
Djoser Rondreizen
Rondreis Vietnam, 22 dagen
Djoser: Rondreis Vietnam, 22 dagen Rondreis van Saigon naar Hanoi langs de hoogtepunten van Vietnam. Ontdek de mooie natuur van de Mekongdelta en Halong Bay en ervaar de sfeer van Sa Pa, Hoi An en Hanoi.

In de Vietnamese steden Saigon en Hanoi is de Franse invloed nog zichtbaar in zowel de architectuur als in de keuken. Er zijn zelfs croissants en stokbroodjes verkrijgbaar. In de Mekong-delta kom je in aanraking met het leven op het platteland en tijdens een boottochtje kun je goed het dagelijks leven gadeslaan. In Nha Trang kunnen snorkelliefhebbers met een vissersboot naar de eilandjes en riffen voor de kust varen. We brengen een bezoek aan het schilderachtige Hoi An en de oude keizerlijke stad Hué. Bij Sa Pa maak je kennis met de kleurrijke bewoners uit de bergdorpen. Bijzonder is het verblijf in het schilderachtige Halong Bay met zijn talloze grillige rotseilandjes.Prijs v.a. € 1895.00
Djoser Rondreizen
Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen
Djoser: Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen Bijzondere rondreis door drie landen in Zuid-Oost Azië. Ontdek de rijke cultuur en natuur van Indochina, de voormalige Franse gebieden Vietnam, Laos & Cambodja, zoals Halong Baai, Luang Prabang en de tempels van Angkor Wat.

Deze fantastische rondreis door Indochina gaat van start in de hoofdstad van Vietnam, Hanoi. Je kunt overdag op je gemak rondslenteren en de sfeer van de gemoedelijke stad proeven. In Halongbaai genieten van de overweldigende natuur. Hier maken we een schitterende boottocht en brengen de nacht door aan boord van een houten schip. Via bergachtig gebied komen we in het rustige en groene Laos met haar verscheidenheid aan landschappen en tempels in Luang Prabang. In Cambodja is er ruim de tijd voor een bezoek aan de tempels van Angkor en de hoofdstad Phnom Penh. De reis wordt afgesloten in de grootste stad van Vietnam: Ho Chi Minh, beter bekend als Saigon.Prijs v.a. € 2495.00
Djoser Gezinsrondreizen
Vietnam, 15 dagen
Djoser: Vietnam, 15 dagen Deze reis brengt je naar het hectische Saigon, de Mekongdelta en het schitterende strand in Mui Ne. Het charmante kuststadje Hoi An, cultureel Hué, overnacht op een boot in Ha Long-baai en met de hoofdstad Hanoi completeren we deze intrigerende reis voor jong en oud.

Maak kennis met het vriendelijke Vietnam en haar inwoners. Een ritje met een fietstaxi  maak je in Saigon. Bezoek de wereldberoemde Chi Chu tunnels. Relax aan de kust van Mui Ne. Oude tempels en paleizen vinden we in Hoi An en Hué. Overnacht op een boot in Ha Long-baai. Uncle Ho (Ho Chi Minh) bezoeken we in het Mausoleum van Hanoi.Prijs v.a. € 2195.00
Djoser Rondreizen
Vietnam, 23 dagen
Djoser: Vietnam, 23 dagen Complete rondreis langs de hoogtepunten van Vietnam zoals de miljoenenstad Saigon, de groene Mekongdelta, Mui Ne, Dalat, Hoi An, cultureel Hué, Hanoi en de natuurpracht van Ha Llong-baai. Door de combinatie van cultuur en activiteiten een zeer geschikte reis voor ouders met kinderen.

Een mooie, avontuurlijke reis maak je met de kinderen in Vietnam. De wereldstad Saigon zie je vanuit een cyclo (fietstaxi). We verkennen de Mekongdelta per boot. De zandduinen en strand van Mui Ne. Cultuur snuiven in Hué wordt afgewisseld met leuke activiteiten, zoals fietsen in Hoi An en wandelen in de Marmeren bergen. De reis wordt in stijl afgesloten met een bijzondere overnachting op een boot in Ha Long-baai en aan het strand op het mooie eiland Tuan Chau.Prijs v.a. € 2395.00
NRV HolidayVietnam-reizen NRV Holiday
NRV Rondreizen
Avontuurlijk Zuid-Vietnam
NRV: Avontuurlijk Zuid-Vietnam
- Vaar dwars door de Mekong Delta
- Watervallen, koffie
- en theeplantages én bergstammen
- Heerlijke stranddagen in Hoi An
- Wandelen, zwemmen en abseilen!Prijs v.a. € 1862.00
NRV Rondreizen
Het Warme Zuid-Vietnam
NRV: Het Warme Zuid-Vietnam
- Overnachten in een prachtige lodge, midden in de Mekong Delta
- Stadsbezoek Hué, inclusief boottocht over de Parfumrivier
- Heerlijke dagen in Hoi An, opgenomen in Werelderfgoedlijst van Unesco
- De koele hooglanden van DalatPrijs v.a. € 1764.00
NRV Rondreizen
Ontdekkingsreis door Vietnam
NRV: Ontdekkingsreis door Vietnam
- Ontwaak op een traditionele jonk in Halong Bay
- Ontdek per Sampan het Van Long Nature Reserve
- Logeer in een knusse bungalow, midden in de Mekong Delta
- Verblijf midden in het oude centrum van HanoiPrijs v.a. € 1946.00
NRV Rondreizen
Rondreis Cambodja & Zuid-Vietnam
NRV: Rondreis Cambodja & Zuid-Vietnam
- Twee verschillende bestemmingen, één reis
- Angkor Wat en de Killing Fields in Cambodja
- Ontspan op de tropische stranden van Vietnam
- Bezoek 'Klein Parijs' in AziëPrijs v.a. € 2258.00
NRV Rondreizen
Rondreis Vietnam, Cambodja & Thailand
NRV: Rondreis Vietnam, Cambodja & Thailand
- Reis per boot, trein en fiets
- Dineer en overnacht op een traditionele jonk in Halong Bay
- Sluit uw reis af op tropisch Koh Chang
- Halong Bay, Mekong Delta én Angkor WatPrijs v.a. € 2300.00
NRV Rondreizen
Sapa, Bergstammen, Baaien en Mekong Delta
NRV: Sapa, Bergstammen, Baaien en Mekong Delta
- Maak kennis met de vriendelijke bewoners van Sapa
- Aanschouw de zonsondergang in Halong Bay
- Heerlijke stranddagen in Phan Tiet/Mui Ne
- Ontdek de schitterende grotten van Phong NhaPrijs v.a. € 2144.00
NRV Rondreizen
Thuis in Vietnam
NRV: Thuis in Vietnam
- Indrukwekkende route langs rijst
- en tabaksplantages
- Inclusief leuke treinreis van Hanoi naar Hué
- Overnacht in een traditionele paalwoning
- Maak een fietstocht over diverse eilandjes in de Mekong DeltaPrijs v.a. € 1953.00
NRV Rondreizen
Vele Gezichten van Noord-Vietnam
NRV: Vele Gezichten van Noord-Vietnam
- Verken de binnenlanden van Noord-Vietnam
- Overnachting op traditionele jonk in Halong Bay
- Kijkje in het lokale leven en traditionele gebruiken
- Geniet op het strand bij Hoi AnPrijs v.a. € 1811.00
NRV Rondreizen
Vietnam & Cambodja
NRV: Vietnam & Cambodja
- Bewonder de zonsopgang vanaf een traditionele jonk in Halong Bay
- Overnacht in de Mekong Delta
- Kom per speedboot aan in Phnom Penh
- Ontdek de filmset van Tomb Raider: de Angkor ThomPrijs v.a. € 2172.00
NRV Rondreizen
Vietnam, Cambodja & Laos
NRV: Vietnam, Cambodja & Laos
- Overnachting in de Halong Bay!
- Tropische stranden van Hoi An
- Kleurrijk Phnom Penh
- De spectaculaire Angkor Wat in Siem Reap
- Authentiek LaosPrijs v.a. € 3049.00
DagboekreizenVietnam-reizen Dagboekreizen
Dagboekreizen Individuele rondreizen Zuid Oost Azië
Individuele rondreis Vietnam
Dagboekreizen: Individuele rondreis Vietnam Deze reis begint in het noorden en neemt je mee naar de kleurrijke bergvolkeren alvorens je in Halong Bay te brengen. De keizerstad Hue en het uit een prentenboek weggelopen Hoi An staan daarna op het programma. Saigon is modern en een hele stap vooruit in de tijd... Dan maak je deze reis af met een bezoek naar de Mekong Delta en sluit je af op één van de onbekendste eilanden in Zuid Oost Azië (nog wel).Prijs v.a. € 1595.00
Dagboekreizen Individuele rondreizen Zuid Oost Azië
Individuele rondreis Vietnam, Cambodja en Thailand
Dagboekreizen: Individuele rondreis Vietnam, Cambodja en Thailand Deze reis neemt je mee naar lang vervlogen tijden! Droom weg bij de Tha Prom tempel in Angkor en maak contact met de bergvolkeren in Sapa. Het strand hebben we voorzien in Hoi An dat als plaats zelf zo van een prentenbriefkaart lijkt te zijn weggelopen.... Echt een zeer mooie en complete reis!Prijs v.a. € 1695.00
ShoestringVietnam-reizen Shoestring
Shoestring groepsreis
Groepsreis Vietnam & Cambodja
Ontdekkingsreis door Indochina
Shoestring: Groepsreis Vietnam & Cambodja; Ontdekkingsreis door Indochina Vietnam en Cambodja zijn twee bijzondere bestemmingen met elk een eigen karakter. In het prachtige Vietnam logeer je in de schilderachtige Ha Long Bay, je bezoekt de keizerlijke hoofdstad Hué en ziet het historische stadje Hoi An. Na de bruisende steden Ho Chi Minh City en Phnom Penh is het tijd voor het slaperige Cambodjaanse stadje Battambang. Je reis sluit je af met hét hoogtepunt van Indochina: Angkor Wat. Boek nu deze ontdekkingstocht door Indochina!Prijs v.a. € 1699.00
Shoestring groepsreis
Groepsreis Vietnam 'on a Shoestring'
Rijstterrassen en koloniale grandeur
Shoestring: Groepsreis Vietnam 'on a Shoestring'; Rijstterrassen en koloniale grandeur Een zeer scherp geprijsde rondreis door Vietnam, die je van noord naar zuid door dit charmante land brengt. We trekken ruim de tijd uit voor een verkenning van het noorden, landschappelijk het meest aantrekkelijke deel van het land. Je maakt kennis met Vietnams minderheden en ziet de monumentale overblijfselen van een oude beschaving. Een belangrijk aspect is het verblijf in homestays; op wel vier plekken logeer je bij de mensen thuis!Prijs v.a. € 1399.00
Shoestring Single reis
Groepsreis Vietnam in 2 weken
Parel van Indochina
Shoestring: Groepsreis Vietnam in 2 weken ; Parel van Indochina Weinig landen kennen zoveel variatie als Vietnam. Laat je tijdens je Vietnam groepsreis rondrijden in een cyclo in het hectische Hanoi en geniet van de overdadige keuken vol verse groenten, vis en kruiden. Bezoek een verstilde tempel in de drukte van Ho Chi Minh City en ontspan op de stranden aan de gehele lange oostkust. Vietnam is een charmant, stijlvol land, waar nog veel te ontdekken valt op historisch, cultureel en culinair gebied.Prijs v.a. € 1499.00
Shoestring groepsreis
Groepsreis Vietnam
Varen tussen karstrotsen als in een Chinese pentekening
Shoestring: Groepsreis Vietnam; Varen tussen karstrotsen als in een Chinese pentekening Een weergaloze rondreis door Vietnam, die je naar alle hoogtepunten van dit meeslepende land brengt: van Ho Chi Minh City in het zuiden tot de overweldigende sprookjesbaai van Ha Long in het noorden. Je maakt kennis met Vietnams minderheden in de bergen bij Sapa en ziet de monumentale overblijfselen van oude beschavingen. Vietnam is een charmant, stijlvol land, waar nog veel te ontdekken valt op historisch, cultureel en culinair gebied.Prijs v.a. € 1599.00
Koning AapVietnam-reizen Koning Aap
Koning Aap Familiereis
Familiereis VIETNAM - 16 dagen
Veelzijdig en charmant
Koning Aap: Familiereis VIETNAM - 16 dagen; Veelzijdig en charmant Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Deze Vietnam rondreis brengt je naar alle hoogtepunten van dit meeslepende land: van het bruisende Ho Chi Minh Stad in het zuiden, via het schilderachtige Hoi An tot de gezellige hoofdstad Hanoi in het noorden. Je logeert bij de mensen thuis in de Mai Chauvallei en je overnacht aan boord van een boot in de sprookjesbaai van Halong. Cultuur snuiven wordt afgewisseld met leuke activiteiten, zoals fietsen en kajakken, de boeren helpen op het land, zwemmen in een amusementspark en wandelen in de rijstvelden.Prijs v.a. € 1795.00
Koning Aap Familiereis
Familiereis VIETNAM AVONTUUR - 21 dagen
Droomeilanden en waterpoppen
Koning Aap: Familiereis VIETNAM AVONTUUR - 21 dagen; Droomeilanden en waterpoppen Dit is een familiereis Vietnam voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Een land met een veel bewogen geschiedenis, een bruisend heden en een veelbelovende toekomst. Weinig landen kennen zoveel variatie als Vietnam. Bezoek een verstilde tempel in de drukte van Hanoi. Vaar door de betoverende Halongbaai, waar karstbergen uit de zee omhoog rijzen. Laat je tijdens deze Vietnam rondreis rondrijden in een cyclo in het hectische Ho Chi Minh Stad. Luier op een tropisch strand, slaap bij de mensen thuis en geniet van de keuken vol verse groenten, vis en kruiden.Prijs v.a. € 2295.00
Koning Aap Familiereis
Familiereis VIETNAM, CAMBODJA EN THAILAND AVONTUUR - 21 dagen
Aziatische ervaringen
Koning Aap: Familiereis VIETNAM, CAMBODJA EN THAILAND AVONTUUR - 21 dagen; Aziatische ervaringen Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. De oude wijken van Hanoi, varen tussen de rotseilanden van de Halongbaai en Japanse bruggetjes in Hoi An. Een amusementspark en een zwemparadijs, brommertjes en markten in Saigon, de tempels van Angkor Wat en een tropisch eiland! De hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Thailand laten zich prima combineren in deze rondreis van drie weken. Over afwisseling heb je duidelijk niet te klagen.Prijs v.a. € 2695.00
Koning Aap rondreizen
Rondreis VIETNAM - 16 dagen
Verborgen charmes
Koning Aap: Rondreis VIETNAM - 16 dagen ; Verborgen charmes Als je een Vietnam rondreis maakt, ervaar je zowel de stadse drukte, als rustieke plaatsen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Een trekpleister is het idyllische Halongbaai, niet ver van de bruisende hoofdstad Hanoi. Het bergachtige Noord-Vietnam leent zich voor prachtige wandelingen langs fotogenieke rijstterrassen en op de markt van Bac Ha maak je kennis met kleurrijke minderheden. Ontdek de uitbundige Vietnamese keuken, de vele tempels en keizerlijke monumenten. Wacht niet langer en kom naar het betoverende Vietnam!Prijs v.a. € 1695.00
Koning Aap rondreizen
Rondreis VIETNAM - 22 dagen
Franse sfeer in tropisch jasje
Koning Aap: Rondreis VIETNAM - 22 dagen; Franse sfeer in tropisch jasje De grote diversiteit aan bevolkingsgroepen en landschappen maakt een Vietnam rondreis met haar bewogen geschiedenis tot een unieke reisbestemming. Je verkent verstilde tempels in het drukke Hanoi en de waterrijke Mekongdelta. Je bezoekt keizerlijke monumenten, een markt met kleurrijke bergvolkeren en wandelt over imposante rijstterrassen. Tijdens een boottocht in Halongbaai vergaap je je aan misschien wel het mooiste karstlandschap ter wereld.Prijs v.a. € 1595.00
Koning Aap rondreizen
Rondreis VIETNAM - 29 dagen
Parel van Indochina
Koning Aap: Rondreis VIETNAM - 29 dagen; Parel van Indochina Weinig landen kennen zoveel variatie als Vietnam, de parel van Indochina. Wandel door een prachtig berglandschap en bezoek de vele minderheden. Laat je rondrijden in een cyclo in het hectische Ho Chi Minh Stad. Bezoek tijdens jouw rondreis Vietnam een verstilde tempel in de drukte van Hanoi. Vaar door de betoverende Halongbaai, waar karstbergen uit de zee omhoog rijzen. Luier op een tropisch strand en geniet van de overdadige keuken vol verse groenten, vis en kruiden.Prijs v.a. € 2195.00
Koning Aap rondreizen
Rondreis VIETNAM EN CAMBODJA - 21 dagen
Over Mekong naar Angkor
Koning Aap: Rondreis VIETNAM EN CAMBODJA - 21 dagen; Over Mekong naar Angkor De hoogtepunten van Vietnam en Cambodja laten zich prima combineren in deze reis van drie weken. De koloniale wijken van Hanoi en een boottocht tussen de rotseilanden van de spectaculaire Halongbaai. De keizerlijke tombes in Hué, Chinese architectuur in Hoi An en talloze brommertjes in mondain Saigon. Diep door de Mekongdelta naar Phnom Penh en een uitgebreide verkenning van de tempels van Angkor. Over afwisseling heb je tijdens je rondreis door Vietnam en Cambodja zeker niet te klagen.Prijs v.a. € 1795.00
Tenzing TravelVietnam-reizen Tenzing Travel
Tenzing Travel individuele reis met gids/chauffeur
Best of Vietnam
Tenzing Travel: Best of Vietnam Deze geweldige reis biedt u met recht het beste van Vietnam. Vanuit Ho Chi Minh-Stad reist u ruim tweeduizend kilometer naar het noorden, waar uw reis eindigt in hoofdstad Hanoi. Door de grote landschappelijke contrasten staat u een zeer afwisselende reiservaring te wachten. U maakt een cruise door de Mekong-delta, heeft twee bijzondere overnachtingen aan boord van een junk in de beroemde Halong Bay, ontmoet traditionele bergstammen in het bergachtige binnenland en struint langs overblijfselen van oude beschavingen. De uitgestrekte kustlijn vormt de rode draad waarlangs u historische steden en mooie stranden leert kennen. Ook de twee grote steden met hun koloniale sporen komen aan bod.Prijs v.a. € 2017.00
Tenzing Travel individuele reis met gids/chauffeur
Cycling the Mekong Delta
Tenzing Travel: Cycling the Mekong Delta Houdt u van fietsen, ontdekken en in contact komen met de lokale bevolking? Dit actieve arrangement combineert al deze elementen, in het levendige hart van de Mekong-delta. Dit gebied is de rijstschuur van Azië en wordt gekenmerkt door een labyrint van rivieren en kanalen. Het gekrioel op de waterwegen en bij de drijvende markten is geweldig om te zien. U fietst door dit waterrijke gebied, dat omgeven wordt door rijstvelden, plantages en ruïnes van oude beschavingen.Prijs v.a. € 596.00
Tenzing Travel individuele reis met gids/chauffeur
Discover Mai Chau & Pu Luong
Tenzing Travel: Discover Mai Chau & Pu Luong Deze korte tour toont u de grote verscheidenheid van Noord-Vietnam, op relatief korte afstand van de hoofdstad. U verblijft in een vallei met dorpjes van etnische minderheden en in het weelderige Pu Long Nature Reserve.Prijs v.a. € 635.00
Tenzing Travel individuele reis met gids/chauffeur
Experience Dalat
Tenzing Travel: Experience Dalat Dalat is een van de aangenaamste plaatsen van Vietnam door haar ligging in de koele hooglanden. Maar ook de watervallen, meren en groene bossen dragen daartoe bij. Met deze 3-daagse reis kunt u dat zelf aan den lijve ondervinden...Prijs v.a. € 247.00
Tenzing Travel individuele reis met gids/chauffeur
Grand Vietnam Explorer
Tenzing Travel: Grand Vietnam Explorer Deze Vietnam-reis voert u vanuit het zuiden, via het noorden, naar het midden van het land. Wellicht een volgorde die u vreemd aandoet, maar perfect wanneer u van de drukte richting de rust wilt reizen. U start met hectisch Ho Chi Minh-Stad, waarna u de Mekong Delta verkent voor u doorreist naar het noorden. Hier maakt u kennis met de levendige hoofdstad Hanoi, wandelt u door een landschap vol rijstterrassen en ontmoet u de etnische minderheden van het land. U vaart door de betoverende Halong Bay, bezoekt keizerlijk Hue en struint rond in de gezellige cultuurstad Hoi An, voor u neerploft op een van de mooiste stranden van het vasteland. Een heerlijke reis en perfect in ons voorjaar en onze zomermaanden.Prijs v.a. € 2920.00
Tenzing Travel cruise
Halong Bay Cruise (Bhaya Cruise - Eersteklasse)
Tenzing Travel: Halong Bay Cruise (Bhaya Cruise - Eersteklasse) Aan boord van de traditionele junk Bhaya bezoekt u de Baai van Halong bezoekt, hetgeen 'dalende draak' betekent. Dit is een uniek UNESCO-werelderfgoedgebied en absoluut een bezoek waard.Prijs v.a. € 364.00
Tenzing Travel cruise
Halong Bay Cruise (Eersteklasse/Deluxe)
Tenzing Travel: Halong Bay Cruise (Eersteklasse/Deluxe) Aan boord van de imposante traditionele junk Jasmine bezoekt u de Baai van Halong, hetgeen 'dalende draak' betekent. Dit is een uniek UNESCO-werelderfgoed gebied. Uw hut in deze eersteklasse schepen is net zo mooi als een hotelkamer: met airco, een plafondventilator en een badkamer met douche en toilet. Het luxere zusterschip Violet vaart sinds 2015. De hutten en suites hebben een elegant Indochinees décor. Welk van deze schepen u ook kiest, een cruise door Halong Bay is een onvergetelijke ervaring!Prijs v.a. € 322.00
Tenzing Travel cruise
Halong Bay Cruise (Glory Cruise - Toeristenklasse)
Tenzing Travel: Halong Bay Cruise (Glory Cruise - Toeristenklasse) Deze 2-daagse cruise in Vietnam is aan boord van de traditionele junk Glory, waarmee u de Baai van Halong bezoekt, hetgeen 'dalende draak' betekent. Dit is een uniek UNESCO-werelderfgoed gebied. Uw hut is net zo mooi als een hotelkamer met onder meer een eigen badkamer met douche en toilet.Prijs v.a. € 286.00
Tenzing Travel cruise
Halong Bay Cruise (Huong Hai Cruise- Toeristenklasse)
Tenzing Travel: Halong Bay Cruise (Huong Hai Cruise- Toeristenklasse) Aan boord van de traditionele junk Huong Hai bezoekt u de Baai van Halong, hetgeen 'dalende draak' betekent. Dit is een uniek UNESCO-werelderfgoedgebied.Prijs v.a. € 297.00
Tenzing Travel individuele reis met gids/chauffeur
Highlights of Vietnam
Tenzing Travel: Highlights of Vietnam Tijdens deze populaire reis ziet u in een kort tijdsbestek de belangrijkste hoogtepunten van Vietnam: de hoofdstad Hanoi met nog duidelijk de sfeer uit de Franse koloniale tijd, de prachtige baai van Halong, de overblijfselen van de klassieke Cham-beschaving in Danang, het pittoreske havenplaatsje Hoi An en de vroegere keizerstad Hue. De reis eindigt in Ho Chi Minh-Stad, waar u ook nog de omgeving verkent. Tussen de drie hoofdregio's van Vietnam reist u met het vliegtuig, zodat u geen lange rij-afstanden heeft. Kortom, in een korte tijd ziet u het mooiste wat Vietnam te bieden heeft.Prijs v.a. € 1226.00
Tenzing Travel individuele reis met gids/chauffeur
Kids in Vietnam
Tenzing Travel: Kids in Vietnam Verken samen met het gezin het veelzijdige Vietnam! Jullie reizen in 12 dagen van hoofdstad Hanoi naar de heerlijke strandbestemming Danang. De excursies tijdens deze reis zijn uiteraard heel kindvriendelijk, maar ook interessant genoeg voor de ouders. Help de lokale boeren op het land, leer vliegers maken of vissen als een local en beleef een leuke waterpoppenshow. En geniet uiteraard van de heerlijke Vietnamese keuken!Prijs v.a. € 1550.00
Tenzing Travel individuele reis met gids/chauffeur
Markets of Sapa
Tenzing Travel: Markets of Sapa In het noorden van Vietnam leven vele bergvolkeren nog op authentieke wijze. Ze gaan gekleed in rijk gekleurde, traditionele klederdracht en zijn zeer artistiek aangelegd. De markten waar zij hun waar verkopen vormen dan ook een kleurrijk feest voor alle zintuigen! U reist vanaf Hanoi met de nachttrein naar Sapa.Prijs v.a. € 560.00
Tenzing Travel individuele reis met gids/chauffeur
Mekong Memories
Tenzing Travel: Mekong Memories Tijdens deze vierdaagse ontdekkingstocht door de Mekong-delta bezoekt u drijvende markten, passeert rijstvelden en suikerrietplantages en ervaart u het lokale leven van de inwoners op de oevers. U verblijft één nacht aan boord van een boot en twee nachten in zeer fijne lodges.Prijs v.a. € 650.00
Tenzing Travel individuele reis met gids/chauffeur
Phong Nha Cave & DMZ
Tenzing Travel: Phong Nha Cave & DMZ De spectaculaire grot van Phong Nha kreeg recentelijk wereldwijde bekendheid als natuurwonder in Centraal-Vietnam. U geniet van het mysterieuze en grillige interieur, waarna u de historische DMZ bezoekt.Prijs v.a. € 373.00
Tenzing Travel individuele reis met gids/chauffeur
The Colourful North
Tenzing Travel: The Colourful North Deze 7-daagse rondreis brengt u langs de hoogtepunten van Noord-Vietnam. Vanuit hoofdstad Hanoi reist u langs mooie plekken als het traditionele Mai Chau, het prachtige Pu Luong Nature Reserve en het groene Ninh Binh. Ook maakt u een cruise in de wonderschone Halong Bay.Prijs v.a. € 1133.00
Tenzing Travel individuele reis met gids/chauffeur
Vietnamese Discovery
Tenzing Travel: Vietnamese Discovery Deze leuke reis is perfect als u van dichtbij wilt kennismaken met de lokale bevolking, hun gebruiken en hun levensstijl. Tijdens deze ontdekkingstocht doet u alle bekende steden en hoogtepunten aan, ontspant u zich aan boord van een schip in de Baai van Halong en heeft u voldoende tijd vrij om uw eigen plan te trekken. Qua vervoer en excursies heeft u volop afwisseling: boottochtjes, wandelingen, fietsen, vissen en koken behoren allemaal tot de mogelijkheden. Tussen de grote steden reist u net als vele Vietnamezen over het spoor, een unieke belevenis. In de levendige Mekong-delta heeft u de optie om uw hotelovernachting te verwisselen voor een verblijf in een homestay, voordat u tenslotte Ho Chi Minh-Stad bereikt.Prijs v.a. € 1199.00
TUIVietnam-reizen TUI
TUI rondreizen
17-daagse rondreis Highlights van Vietnam
TUI Reizen: 17-daagse rondreis Highlights van Vietnam Vietnam, ook wel het Land van de Rijzende Draak genoemd, is een intrigerende reisbestemming. Duizenden mythen en legenden worden hier al eeuwenlang verteld. De historie is rijk en turbulent. De natuur is prachtig en afwisselend, met onder meer rivierdelta's, vruchtbare dalen met gifgroene rijstvelden en koraaleilanden. Voeg daar het aangename klimaat, de gastvrije bevolking en een keur aan heerlijke gerechten aan toe en je hebt hét recept voor een prachtige rondreis!Prijs v.a. € 1299.00
TUI rondreizen
20-daagse rondreis Vietnam Compleet
TUI Reizen: 20-daagse rondreis Vietnam Compleet Fietstochten door charmante stadjes en het boerenland. Boottochten over rivieren en door schitterende natuurgebieden als de Mekong Delta en de Halong Bay. Het ongerepte landschap van karstbergen is verbazingwekkend mooi. Maar we duiken ook in het beruchte verleden van Vietnam, met een bezoek aan de Vinh Moc tunnels. Dit schuiladres van de lokale bevolking tijdens de Vietnamoorlog is indrukwekkend. Geniet aan het einde van deze boeiende reis van het ongerepte berggebied rond Sapa.Prijs v.a. € 1529.00
KrasVietnam-reizen Kras
Kras Groepsreis
Rondreis Highlights van Vietnam
Kras: Rondreis Highlights van Vietnam Vlieg-/busreis inclusief ontbijt en 2 binnenlandse vluchten met bezoek aan o.a. Ho Chi Minh City, de Mekong-Delta, Hué, Hoi An, Halong Bay en HanoiPrijs v.a. € 1249.00
Kras Groepsreis
Rondreis Vietnam & Cambodja
Kras: Rondreis Vietnam & Cambodja Vlieg-/busreis inclusief ontbijt met bezoek aan o.a. Ho Chi Minh City, Hoi An, Hué, Halong Bay, Phnom Penh en Angkor WatPrijs v.a. € 1699.00
Kras Groepsreis
Rondreis Vietnam Compleet
Kras: Rondreis Vietnam Compleet Vlieg-/busreis inclusief ontbijt met bezoek aan o.a. Ho Chi Minh City, Hoi An, Hué en Phong Nha, Halong Bay en wandelen in SapaPrijs v.a. € 1479.00
Kras singlereis
Single Reis Highlights of Vietnam
Kras: Single Reis Highlights of Vietnam Rondreis voor singles incl. ontbijt en 2 binnenlandse vluchten met bezoek aan o.a. Ho Chi Minh City, de Mekong-Delta, Hué, Hoi An & Halong BayPrijs v.a. € 1599.00
Namaste ReizenVietnam-reizen Namasté Reizen
Namasté rondreizen
Avontuurlijk Vietnam
Namaste Reizen: Avontuurlijk Vietnam Op avontuur door Vietnam! Afwisselende en actieve rondreis vol natuur & cultuur. Van een tweedaagse trekking door de bergen in het Noorden tot een tweedaagse fietstocht door de Mekong Delta in het Zuiden.Prijs v.a. € 2350.00
Namasté rondreizen
Beleef Vietnam
Namaste Reizen: Beleef Vietnam Uitgebreide rondreis door Vietnam vol belevenissen! U bereidt zelf een lokale lunch in Sapa, maakt de middagceremonie bij de Cao Dai Temple mee en bezoekt de voormalige hoofdstad van het land, Hoa Lu, per fiets. Ontspannen einde op het tropische Phu Quoc!Prijs v.a. € 3060.00
Namasté rondreizen
Circle of the North
Namaste Reizen: Circle of the North Een uitgebreide rondreis door het prachtige Noord Vietnam met haar bergen, rijstterrassen, valleien en diversiteit aan etnische minderheden.Prijs v.a. € 3035.00
Namasté rondreizen
Hoogtepunten van Vietnam
Namaste Reizen: Hoogtepunten van Vietnam De naam zegt het al, tijdens deze rondreis komen dé hoogtepunten van Vietnam aan bod. De 'vijf H's' en een ontspannen einde aan het strand van Mui Ne.Prijs v.a. € 2360.00
Namasté rondreizen
Vietnam & Cambodja
Namaste Reizen: Vietnam & Cambodja Dé hoogtepunten van Vietnam & Cambodja gecombineerd in één reis. Per boot verlaat u Vietnam via de Mekong Delta naar Cambodja, een mooie transfer.Prijs v.a. € 2900.00
Namasté rondreizen
Vietnam & Cambodja in stijl
Namaste Reizen: Vietnam & Cambodja in stijl Deluxe rondreis langs de hoogtepunten van Vietnam & Cambodja; comfortabele hotels, lekker eten, cruises door Halong Bay & de Mekong Delta, per Vespa door Ho Chi Minh City en meer. Combinatie van cultuur, natuur & strand.Prijs v.a. € 4060.00
Namasté rondreizen
Vietnam by Rail
Namaste Reizen: Vietnam by Rail Ontdek Vietnam per trein! Een uitgebreide rondreis waarbij wij de transfers, treintickets en accommodaties regelen, en u de rest zelf in alle vrijheid regelt.Prijs v.a. € 1745.00
Namasté rondreizen
Vietnam in een notendop
Namaste Reizen: Vietnam in een notendop Een beknopte kennismaking met bijzonder Vietnam. Combinatie van cultuur, natuur & strand!Prijs v.a. € 1785.00
Namasté rondreizen
Vietnam in stijl
Namaste Reizen: Vietnam in stijl Deluxe rondreis door Vietnam; comfortabele hotels, lekker eten, een tweedaagse cruise en meer. Combinatie van cultuur, natuur & strand.Prijs v.a. € 2895.00
Namasté rondreizen
Vietnam maar dan anders
Namaste Reizen: Vietnam maar dan anders Afwisselende rondreis met veel bijzondere en ongerepte plaatsen in Vietnam. Divers Vietnam in een ander daglicht! Combinatie van cultuur, natuur & strand.Prijs v.a. € 3330.00
Namasté rondreizen
Vietnam on a budget
Namaste Reizen: Vietnam on a budget Rondreis door Vietnam waarbij de vluchten, transfers & accommodaties zijn opgenomen. Het programma ter plaatse kunt u in alle vrijheid zelf indelen.Prijs v.a. € 1450.00
Namasté rondreizen
Vietnam voor levensgenieters
Namaste Reizen: Vietnam voor levensgenieters Exclusief Vietnam! Verblijf in prachtige accommodaties, geniet van culinaire bijzonderheden, leer de traditionele manier van vissen, bezoek de culturele highlights, tweedaagse cruise door Halong Bay en meer. Met ontspannen einde in het Six Senses op het tropische Con Dao.Prijs v.a. € 6810.00
TravelbirdVietnam-reizen Travelbird
Travelbird roundtrip
Complete rondreis Vietnam
Travelbird: Complete rondreis Vietnam Waar denk je aan bij Vietnam? Rijstterrassen in honderd kleuren groen, bruisende steden met het allerbeste street food, mystieke tempels in het avondlicht, de prachtige kustlijn bij Halong Bay? Bingo! Tijdens deze rondreis, die je van Hanoi in het noorden naar Ho Chi Minh City (Saigon) in het zuiden leidt, kom je het allemaal tegen. Laat je overweldigen door de vele smaken, geuren, kleuren van het land, omarm de vriendelijke locals en vergeet - naast het maken van talloze prachtige foto's - vooral niet optimaal te genieten van alle natuur- en cultuurpracht die zich continu afwisselen. Met wie ga jij de rondreis van je leven maken? Op naar Vietnam!Prijs v.a. € 1589.00
Travelbird roundtrip
Het beste van Vietnam
Travelbird: Het beste van Vietnam Dat de Vietnamese loempia's de moeite waard zijn, dat weten we. Maar wil je niet ook die traditionele noedelsoep proberen? Of... zou je eigenlijk niet gewoon heel graag het land willen bezoeken? Dan hebben wij een bijzondere rondreis voor je, misschien zelfs wel de mooiste reis die je ooit zult maken. Naar het 'Land van de Rijzende Draak', waar je betoverd zult worden door schitterende natuur, de meest spectaculaire tempels, gezellige dorpen en steden en bovenal... door de bewoners zelf. Vietnam voelt als thuiskomen in een land waar geuren, kleuren en smaken je tegemoet komen. En hoewel foto's de ware pracht van het land niet kunnen samenvatten, kun je het natuurlijk áltijd proberen. Leg je Canon vast klaar en maak je op voor een waanzinnige rondreis!Prijs v.a. € 1259.00
Travelbird roundtrip
Luxe rondreis Vietnam
Travelbird: Luxe rondreis Vietnam Verlang je naar een land met exotische geuren, kleuren en smaken? Tijdens deze bijzondere rondreis maak je kennis met het prachtige Vietnam. In het Land van de Rijzende Draak kom je oog in oog te staan met schitterende natuur, spectaculaire tempels, traditionele dorpen en drukke steden. Je verdiept je in de cultuur en tradities van Vietnam en maakt kennis met de lokale bevolking. Deze reis maak je geheel in stijl, want je verblijft overal in luxe en comfortabele hotels. Bovendien zijn o.a. vluchten, een treinreis en excursies met gids ook al voor je geregeld. Het enige dat jij tijdens deze onvergetelijke rondreis hoeft te doen is genieten!Prijs v.a. € 1729.00
SawadeeVietnam-reizen Sawadee
Sawadee Familiereizen
Familiereis Vietnam
Sawadee: Rondreis VIETNAM EN CAMBODJA - 21 dagen</a><br>Over Mekong naar Angkor Tijdens deze familiereis door Vietnam ontdekken jullie sprookjesachtige kalksteengebergte, felgroene rijstterrassen en de ongerepte kust van de Zuid-Chinese Zee. Het wordt één grote verrassing: van het bergachtige noorden tot het tropische zuiden. Bruisende steden en een vriendelijke bevolking maken dit tot een mooie gevarieerde reis voor het hele gezin. Naast beroemde hoogtepunten bezoeken we ook minder bekende, maar minstens zo bijzondere plaatsen in Vietnam.Prijs v.a. € 1998.00
Sawadee Fietsvakanties
Fietsvakantie Vietnam (hotel)
Sawadee: Rondreis VIETNAM EN CAMBODJA - 21 dagen</a><br>Over Mekong naar Angkor Tijdens deze fietsvakantie door Vietnam ontdek je de rijke geschiedenis, felgroene rijstvelden en het dagelijkse leven van de locals. Een fietsend avontuur van het bergachtige noorden tot het tropische zuiden. Klassieke steden en een uitstapje naar Halong Bay maken dit tot een mooie gevarieerde reis voor de fietsliefhebbers. Naast beroemde hoogtepunten bezoeken we ook minder bekende, maar minstens zo bijzondere plaatsen in Vietnam. We fietsen verschillende afstanden, gevarieerd van 20 km tot 125 km. Rustige routes langs het platteland en de kust wisselen af met routes bergopwaarts met een klim van 10 km.Prijs v.a. € 2598.00
Sawadee Rondreizen
Rondreis Vietnam
Sawadee: Rondreis VIETNAM EN CAMBODJA - 21 dagen</a><br>Over Mekong naar Angkor Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Vietnam vormt een optionele tweedaagse wandeltocht rond Sapa in het noorden van Vietnam het onbetwiste hoogtepunt. In nevel gehulde bergen, felgroene rijstvelden, de vruchtbare Mekongdelta en schilderachtige koloniale steden: een rondreis door Vietnam heeft het allemaal.Prijs v.a. € 1798.00
Sawadee Rondreizen
Rondreis Vietnam Go-26
Sawadee: Rondreis VIETNAM EN CAMBODJA - 21 dagen</a><br>Over Mekong naar Angkor Samen met leeftijdsgenoten reis je door Vietnam. Deze jongerenreis laat je in 24 dagen het mooiste van dit Aziatische land zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen.Na het bruisende Ho Chi Minh Stad verkennen we de machtige Mekong Delta. In de bergen rond Kon Tum zoeken we minderheden op. Noordwaarts verkennen we Hoi An, een sfeervol havenstadje, en Hué, een groot cultureel en religieus centrum. Ten zuiden van Hanoi bezoeken we bergvolkeren. Na een bezoek aan Hanoi, vergapen we ons in Halong Bay aan spectaculaire rotsformaties die uit zee oprijzen.Prijs v.a. € 2394.00
Sawadee Rondreizen > Singlereizen
Rondreis Vietnam Hoogtepunten
Sawadee: Rondreis VIETNAM EN CAMBODJA - 21 dagen</a><br>Over Mekong naar Angkor Tijdens deze hoogtepuntenreis door Vietnam ontdek je bruisende steden, sprookjesachtige kalksteengebergtes en grotten. Je maakt de rijke historie van dichtbij mee en je bevaar de Vietnamese wateren in Noord en Zuid Vietnam. Het wordt één grote verrassing: van het bergachtige noorden tot het tropische zuiden. Bruisende steden en een vriendelijke bevolking maken dit tot een mooie gevarieerde reis. Naast beroemde hoogtepunten bezoeken we ook het minder bekende, maar minstens zo bijzondere Phong Nha.Prijs v.a. € 1398.00
FoxVietnam-reizen Fox
Fox Rondreizen > Individuele Reis
21-daagse privé rondreis met chauffeur Beste van Vietnam
Fox: 21-daagse privé rondreis met chauffeur Beste van Vietnam Laat u tijdens deze zeer afwisselende rondreis meenemen langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Vietnam. Een land dat een prachtige natuur, koloniale steden en indrukwekkende cultuurschatten kent. Tijdens uw reis van noord naar zuid ontdekt u het prachtige natuurschoon van dit land. U begint in Hanoi, Vietnams fascinerende hoofdstad. Vanuit hier maakt u een excursie naar het schitterende Halong Bay. Daarna rijdt u richting het zuiden naar het schitterende Ninh Binh, waar u per sampan een tocht door het adembenemende landschap maakt. U brengt een bezoek aan de indrukwekkende Phong Nha grotten en in Hué maakt u een boottocht over de Parfum Rivier. Vervolgens op weg naar Hoi An, een sfeervol stadje waar de tijd volkomen lijkt stil te staan. Tijd voor rust en ontspanning vindt u aan het strand in de badplaatsen Hoi An en Phan Thiêt, welke u aandoet voordat u naar Ho Chi Minh City rijdt. Op ongeveer een uur rijden vindt u de wereldberoemde Cu Chi tunnels, een gigantisch ondergronds tunnelnetwerk van de Vietcong. Eenmaal de drukke stad achter u latend, ziet u de Mekong Delta met zijn kleurrijke drijvende markten en bijzondere dorpjes. Bekijk het uitgebreide dag tot dagprogramma Mooie drie- en viersterrenhotels op ideale locatiesU overnacht tijdens deze bijzondere reis in mooie hotels inclusief ontbijt. De centrale ligging is zeer prettig en zorgt ervoor dat u de omgeving makkelijk kunt gaan verkennen. De kamers zijn comfortabel ingericht en de hotels beschikken over de ideale faciliteiten voor een geweldige rondreis door Vietnam. Uw hotel in Dong Hoi beschikt bijvoorbeeld over twee zwembaden, meerdere restaurants, een sauna, jacuzzi en een fitness ruimte. Bekijk onze complete hotelselectie Geweldige selectie excursiesNaast de overweldigende natuur en de uiterst vriendelijke bevolking, biedt Vietnam zoveel moois om van te genieten. Wij hebben daarom een aantal excursies voor u bij de reis inbegrepen die absoluut niet mogen ontbreken tijdens uw rondreis door Vietnam. Denk hierbij aan een uniek waterpoppenspel in Hanoi, een boottocht naar de adembenemende grotten van Phong Nha en een onvergetelijk boottocht door de Mekong Delta. U reist tijdens uw reis per comfortabele auto inclusief chauffeur en airconditioning. Tevens zult u op sommige dagen worden begeleid door een Engelssprekende gids die u alles over de omgeving kan vertellen. Bekijk hier alles wat inclusief is   Het is tijdens uw reis ook mogelijk om te verblijven in luxere hotels. Prijs v.a. € 2661.00
Fox Rondreizen > Individuele Reis
20-daagse privé rondreis met chauffeur Fantastisch Vietnam
Fox: 20-daagse privé rondreis met chauffeur Fantastisch Vietnam Tijdens deze complete rondreis door Vietnam met veel vrijheid en hoogtepunten ziet u zowel het noorden als het zuiden van dit fantastische land. De reis begint in Hanoi, waar u een geweldige stadstour maakt en deze miljoenen stad zult ontdekken. Vanaf Hanoi reist u in internationaal gezelschap naar het bergdorpje Mai Chau in de weelderige natuur, typerend voor het noorden van Vietnam. Nadat u terug bent gekomen in Hanoi, vertrekt u naar Halong Bay, waar u aan boord gaat van een traditionele houten Junk en een prachtige boottocht door deze adembenemende omgeving maakt. U overnacht op de boot in de baai, een geweldige ervaring. Vanuit Hanoi neemt u vervolgens de nachttrein naar Danang, vanwaar u naar het schilderachtige Hoi An wordt gebracht. Ontdek dit bijzondere levendige plaatsje met haar prachtige oude gebouwen. U reist per trein verder naar de badplaats Nha Trang. Geniet hier van het strand of boek één van de optionele excursies. Per auto met chauffeur reist u naar het geweldige Mui Ne. Het is absoluut een aanrader om de vismarkt van Phan Thiet en de zandduinen van Mui Ne te bezoeken. De laatste paar dagen brengt u door in Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon. U heeft alle vrijheid om deze stad zelf te verkennen en optionele excursies te boeken, zoals naar de beroemde Cu Chi tunnels of de bijzondere drijvende markten van de Mekong Delta, alvorens uw rondreis door 'Fantastisch Vietnam' ten einde komt. Bekijk het uitgebreide dagprogramma Goede hotels op ideale locatiesWij hebben al uw overnachtingen al voor u geregeld! U verblijft tijdens de reis in goede driesterrenhotels inclusief ontbijt. Naast de ideale faciliteiten voor een aangename rondreis door Vietnam, dienen de hotels tevens als geschikte uitvalsbasis op de omgeving en haar interessante bezienswaardigheden te gaan verkennen. Daarnaast kunt u er ook heerlijk ontspannen. Uw hotel in Mui Ne ligt bijvoorbeeld direct aan het strand en beschikt over een zwembad, jacuzzi en poolside bar. Bekijk onze complete hotelselectie Fantastische excursiesOmdat wij u Vietnam op een onvergetelijke manier willen laten ontdekken, hebben wij enkele excursies in de reis inbegrepen die niet kunnen ontbreken tijdens een rondreis door Vietnam. Zo mag u het adembenemende Halong Bay absoluut niet missen, evenals het prachtige Mai Chau. Daarnaast kunt u zelf een selectie maken uit een groot aanbod optionele excursies om uw reis aan te passen naar uw eigen wensen. U reist tijdens uw rondreis per comfortabele auto inclusief chauffeur én airconditioning. De treinreizen van Hanoi naar Danang en van Danang naar Nha Trang, zijn tevens bij de prijs inbegrepen. Bekijk hier alles wat inclusief is Prijs v.a. € 1999.00
Fox Rondreizen > Groepsreis
21-daagse groepsrondreis Beste van Vietnam
Fox: 21-daagse groepsrondreis Beste van Vietnam Schitterende en uitgebreide rondreis Vietnam met vele hoogtepunten: cultuurschatten, kilometerslange zandstranden, adembenemend mooie landschappen en prachtige steden. Een topper uit ons Vietnam aanbod! We zien onder andere de koloniale hoofdstad Hanoi met het sprookjesachtig mooie Halong Bay in de nabijheid. Te voet kunt u de voormalige grens tussen Noord- en Zuid-Vietnam over steken, een unieke ervaring. We bezoeken de verboden stad van Hué en het schilderachtige havenstadje Hoi An, de levendige miljoenenstad Ho Chi Minh City en de indrukwekkende Mekong Delta met kleurrijke marktjes.  Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reisDe vluchten voor deze prachtige rondreis worden uitgevoerd met de comfortabele luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific met een korte overstap in Hong Kong. Wilt u liever wat voordeliger op reis naar Vietnam kies dan voor vluchten met Emirates, een goede luchtvaartmaatschappij maar met langere overstaptijden in Dubai en een latere aankomst in Hanoi op dag 2. Bekijk het vluchtschema onder de prijstabel. Comfortabele, centraal gelegen hotelsZoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in comfortabele drie- en viersterrenhotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In het sprookjesachtig mooie Halong Bay verblijven we een nacht op een traditioneel houten schip.  Bekijk een selectie van de hotels van deze reisVeel excursies inbegrepenTijdens deze reis zijn veel activiteiten al inclusief in de reissom. Zo maken we een boottocht over de Parfum rivier, bezoeken we de drijvende markt van Cai Be en ontdekken we per boot de indrukwekkende Mekong Delta. Bekijk hier wat nog meer inclusief isOnze reisspecialisten staan voor u klaarOnze Nederlandssprekende reisleider staat samen met onze lokale gids, de busboy en de chauffeur voor u klaar tijdens deze reis. Zij zorgen ervoor dat u alleen maar hoeft te genieten! Wist u dat u nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Vietnam?  Probeer het eens en stel uw vraag op het reisleider forum Prijs v.a. € 1579.00
Fox Rondreizen > Groepsreis
25-daagse Easy Going groepsrondreis Beste van Vietnam
Fox: 25-daagse Easy Going groepsrondreis Beste van Vietnam Schitterende en uitgebreide 25-daagse reis met vele hoogtepunten: cultuurschatten, kilometerslange zandstranden, adembenemend mooie landschappen en prachtige steden. We zien onder andere de koloniale hoofdstad Hanoi met het sprookjesachtig mooie Halong Bay in de nabijheid. Te voet kunt u de voormalige grens tussen Noord en Zuid Vietnam over steken, een unieke ervaring. We bezoeken de verboden stad van Hué en het schilderachtige havenstadje Hoi An, de levendige miljoenenstad Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon en de indrukwekkende Mekong Delta met kleurrijke marktjes. Deze reis is gebaseerd op de 21-daagse rondreis Beste van Vietnam en aangepast voor diegene die graag op een wat rustiger tempo reizen. In vergelijking tot de 21-daagse rondreis Vietnam betekent dit dat u een nacht extra heeft in Ninh Binh, Dong Hoi, Nha Trang, Phan Thiet/Mui Ne, waardoor we alle tijd hebben om optimaal van dit geweldige land te genieten! Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reis Comfortabele, centraal gelegen hotelsZoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in comfortabele drie- en viersterrenhotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In het sprookjesachtige Halong Bay verblijven we een nacht op een traditioneel houten schip. Bekijk een selectie van de hotels van deze reisVeel excursies inbegrepenTijdens deze reis zijn veel activiteiten al inclusief in de reissom. Zo maken we een boottocht over de Parfum rivier, bezoeken we de drijvende markt van Cai Be en ontdekken we per boot de indrukwekkende Mekong Delta. Bekijk hier wat nog meer inclusief isOnze reisspecialisten staan voor u klaarOnze Nederlandssprekende reisleider staat samen met onze lokale gids, de busboy en de chauffeur voor u klaar tijdens deze reis. Zij zorgen ervoor dat u alleen maar hoeft te genieten! Wist u dat u nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Vietnam?  Probeer het eens en stel uw vraag op het reisleider forum Prijs v.a. € 1749.00
Fox Rondreizen > Groepsreis > Familiereis
21-daagse familie groepsreis Verliefd op Vietnam
Fox: 21-daagse familie groepsreis Verliefd op Vietnam Drie weken lang rondreizen door Vietnam met je gezin. Wat kun je zoal bij ons verwachten? Natuurlijk alle hoogtepunten: een stadstour in de Frans-koloniale hoofdstad Hanoi. Maar ook avontuurlijk varen en overnachten op een schip in Halong Bay en een boottocht over de Mekong Delta. Wat dacht je van fietsen op het platteland langs groene rijstvelden en op bezoek bij een etnische bergstam? Met de nachtrein naar keizerlijk Hué, lekker struinen door koloniaal Hoi An, snorkelen in de azuurblauwe zee tussen de zeeschildpadden en koralen. Spannend kruipen door de benauwde Chu Chi-tunnels die bekend zijn uit de Vietnamoorlog. En verder gewoon genoeg vrije tijd om lekker op het strand te zonnen en uiteraard een duik te nemen in de zee. Dit alles maakt Vietnam een super boeiende en ontspannende bestemming jong en oud, ideaal voor de nog niet doorgewinterde Azië-ganger. Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reisComfortabele, centraal gelegen hotelsWe verblijven in comfortabele drie- en viersterrenhotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In het sprookjesachtig mooie Halong Bay slapen we een nacht op een traditioneel schip en in Mai Chau verblijven we midden tussen de rijstvelden, een adembenemend uitzicht. Bekijk een selectie van de hotels van deze reisVeel excursies inbegrepen Tijdens deze reis zijn veel activiteiten al inclusief in de reissom. Zo gaan we fietsen tussen de rijstvelden van Mai Chau, maken we een boottocht over de Parfum rivier, gaan we snorkelen bij Nha Trang en ontdekken we per boot de indrukwekkende Mekong Delta. Bekijk hier wat nog meer inclusief isOnze reisspecialisten staan voor je klaarOnze Nederlandssprekende reisleider staat samen met de lokale gids, de busboy en de chauffeur voor je klaar tijdens deze reis. Zij zorgen ervoor dat je alleen maar hoeft te genieten. Wist je dat je nu al je vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Vietnam?  Probeer het eens en stel uw vraag op het reisleider forum Prijs v.a. € 1999.00
Fox Rondreizen > Singlereis
16-daagse single groepsreis Veelbelovend Vietnam
Fox: 16-daagse single groepsreis Veelbelovend Vietnam Tijdens deze spectaculaire rondreis ontdekken we de vele kanten van Vietnam. We beginnen in de elegante hoofdstad Hanoi, waarna we de drukte van de stad verruilen voor de stilte van het platteland. Enkele van de hoogtepunten van onze reis is het verblijf in het gebied van de bergstammen en de overnachting op een schip in Halong Bay. In zuidelijke richting komen we terecht in de fascinerende natuur rondom het schattige vissersdorpje Hoi An, waar het lijkt alsof de tijd volkomen heeft stilgestaan. Nadat we per vlucht zijn aangekomen in Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon, maken we kennis met de overweldigende natuur van de Mekong delta.  Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reisComfortabele, centraal gelegen hotelsZoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in goede drie- en viersterrenhotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In het sprookjesachtig mooie Halong Bay verblijven we een nacht op een traditioneel houten schip. In Mai Chau logeren we in een luxe lodge, terwijl we voldoende gelegenheid hebben om te fietsen door de dorpjes en rijstvelden. Bekijk een selectie van de hotels van deze reisVeel excursies inbegrepenTijdens deze reis zijn veel activiteiten al inclusief in de reissom. Zo maken we een wandeling in de Mai Chau vallei, bezoeken we de drijvende markt van Cai Rang en ontdekken we per boot de indrukwekkende Mekong Delta. Bekijk hier wat nog meer inclusief isOnze reisspecialisten staan voor u klaarOnze Nederlandssprekende reisleider staat samen met onze lokale gids, de busboy en de chauffeur voor u klaar tijdens deze reis. Zij zorgen ervoor dat u alleen maar hoeft te genieten! Wist u dat u nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Vietnam?  Probeer het eens en stel uw vraag op het reisleider forum Prijs v.a. € 1399.00
Fox Rondreizen > Individuele Reis > Ontwerp uw reis
16-daagse privé rondreis met chauffeur Onvergetelijk Vietnam
Fox: 16-daagse privé rondreis met chauffeur Onvergetelijk Vietnam Deze autorondreis met chauffeur door het veelzijdige Vietnam staat garant voor een onvergetelijke ervaring! De route van deze bijzondere rondreis loopt van noord naar zuid, waarbij u in het noorden kennis zult maken met de Frans-koloniale stad Hanoi, de prachtige uit de zee oprijzende krijtrotsen van Halong Bay en het onontdekte Mai Chau. Per trein reist u van Hanoi naar centraal Vietnam naar de plaats Hué. Hier bezoekt u de verboden stad met haar keizerlijke paleizen, tempels en lotusvijvers en daarnaast de beroemde Thien Mu pagode. Ook reist u naar de schilderachtige rivierstad Hoi An, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. In het zuiden bezoekt u de miljoenenstad Ho Chi Minh city, het vroegere Saigon, ook wel Parijs van de Oriënt genoemd. U ziet de imposante Notre Dame kathedraal, de drukke Cholon markt, de Thien Hau tempel en Chinatown. Optioneel kunt u de oude Vietcong tunnels van Cu Chi en de Cao Dai tempels van Tay Ninh bezoeken. Vanuit Ho Chi Minh City maakt u een indrukwekkende excursie naar de drijvende markten van de Mekong Delta. Een prachtige reis om nooit meer te vergeten. Bekijk het complete dag tot dagprogramma Comfortabele driesterrenhotels met mooie kamersU verblijft tijdens deze bijzondere reis in heerlijk comfortabele hotels. Deze driesterrenhotels beschikken over nette kamers en dienen als ideale uitvalsbasis om de locatie en haar bezienswaardigheden te ontdekken. Daarnaast beschikken ze over verschillende faciliteiten voor een aangenaam verblijf tijdens uw rondreis door Vietnam. In het geweldige Mai Chau overnacht u bijvoorbeeld in een mooie lodge te midden van de typisch Vietnamese rijstterrassen, die u vanuit het verkoelende zwembad goed kunt bewonderen. Bekijk alle geselecteerde hotels Onvergetelijke excursiesNaast de overweldigende natuur en de uiterst vriendelijke bevolking, biedt Vietnam zoveel moois om van te genieten. Wij hebben daarom een aantal excursies voor u geregeld die absoluut niet mogen ontbreken tijdens een rondreis door Vietnam. Denk hierbij aan een uniek waterpoppenspel in Hanoi, een boottocht door het fascinerende Halong Bay en een bijzondere stadstour door Ho Chi Minh City. U reist tijdens uw reis voornamelijk per comfortabele auto met chauffeur en airconditioning. Tevens zult u op enkele dagen worden begeleid door een Engelssprekende gids die u alles over de omgeving kan vertellen! Bekijk hier alles wat inclusief is Prijs v.a. € 1899.00
Fox Rondreizen > Groepsreis
22-daagse groepsrondreis Vietnam & Cambodja (vanaf april 2018)
Fox: 22-daagse groepsrondreis Vietnam & Cambodja (vanaf april 2018) Indrukwekkende en uitgebreide rondreis door het oude Indochina. Vietnam en Cambodja, twee bijzondere bestemmingen met een heel eigen karakter. In het prachtige Vietnam is deze reis een aaneenschakeling van hoogtepunten. In het noorden ziet u het schilderachtige Halong Bay en verblijft u in Mai Chau midden tussen de bergstammen. Na bezoek aan de keizerlijke hoofdstad Hué zien we het historische stadje Hoi An, met kronkelende straatjes en een kleurige markt. In het zuiden verblijven we in Ho Chi Minh City en bezoeken we de vruchtbare Mekong Delta. In Cambodja begint onze ontdekkingstocht in de hoofdstad Phnom Penh, waar we met het traditionele vervoersmiddel de cyclo de stad ontdekken en de indrukwekkende Killing Fields zien. Ook nemen we een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in Battambang en zien we natúúrlijk het wereldberoemde Angkor tempelcomplex.   Het verschil met de reis tot en met maart 2018 is dat we tijdens deze reis verblijven in Battambang en een prachtige tocht maken over het platteland.Het vervoer door deze twee bijzondere landen gaat per comfortabele privé airco touringcar. In Vietnam leggen we tevens een gedeelte af per nachttrein en binnenlandse vlucht. Een unieke reis! Prijs v.a. € 1999.00
Fox Rondreizen > Groepsreis
17-daagse groepsrondreis Onvergetelijk Vietnam Route 1
Fox: 17-daagse groepsrondreis Onvergetelijk Vietnam Route 1 Tijdens deze reis zien we in een korte periode zeer veel hoogtepunten van deze onvergetelijke bestemming. Deze reis en reisroute (1) wijkt af van het andere Onvergetelijk Vietnam programma (2). De route loopt van noord naar zuid, waarbij we in het noorden kennis zullen maken met de Franskoloniale stad Hanoi en de prachtige uit de zee oprijzende krijtrotsen van Halong Bay. In Hué bezoeken we de verboden stad met haar keizerlijke paleizen, tempels en de beroemde Thien Mu pagode. Ook reizen we in centraal Vietnam naar de schilderachtige rivierstad Hoi An, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. In het zuiden bezoeken we miljoenenstad Ho Chi Minh city, het vroegere Saigon. We zien de imposante Notre Dame kathedraal, de drukke Cholon markt, de Thien Hau tempel en Chinatown.  Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reis Comfortabele, centraal gelegen hotelsZoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer in aircondtitioned bus met ervaren chauffeur en verblijft u in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Zo verblijven we op het eiland van Dong Hoi in een heerlijk resort, waar u even heerlijk kunt ontspannen aan het zwembad of één van de stranden in de buurt. Het ontbijt is inbegrepen tijdens deze reis. Bekijk een selectie van de hotels van deze reisOnze reisspecialisten staan voor u klaarOnze Nederlandssprekende reisleider staat samen met onze lokale gids, de busboy en de chauffeur voor u klaar tijdens deze reis. Zij zorgen ervoor dat u alleen maar hoeft te genieten! Wist u dat u nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Vietnam?  Probeer het eens en stel uw vraag op het reisleider forum Prijs v.a. € 1529.00
Fox Rondreizen > Groepsreis
17-daagse groepsrondreis Onvergetelijk Vietnam Route 2 (vanaf april 2018)
Fox: 17-daagse groepsrondreis Onvergetelijk Vietnam Route 2 (vanaf april 2018) Tijdens deze reis zien we in een korte periode zeer veel hoogtepunten van deze onvergetelijke bestemming. Deze reis en reisroute (2) wijkt af van het andere Onvergetelijk Vietnam programma (1).De route loopt van noord naar zuid, waarbij we in het noorden kennis zullen maken met de Franskoloniale stad Hanoi en de prachtige uit de zee oprijzende krijtrotsen van Halong Bay. Ook overnachten we bij de bergstammen in het bergachtige Mai Chau en verblijven we een nacht op een traditionele farmstay op het platteland van Vietnam. In Hué bezoeken we de verboden stad met haar keizerlijke paleizen, tempels en de beroemde Thien Mu pagode. Ook reizen we in centraal Vietnam naar de schilderachtige rivierstad Hoi An, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. We vliegen naar het zuiden waar we de miljoenenstad Ho Chi Minh city, het vroegere Saigon, bezoeken. We zien de imposante Notre Dame kathedraal en het indrukwekkende oorlogsmuseum. Comfortabele, centraal gelegen hotelsZoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer in aircondtitioned bus met ervaren chauffeur en verblijft u in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Het ontbijt is inbegrepen tijdens deze reis. Bekijk een selectie van de hotels van deze reisOnze reisspecialisten staan voor u klaarOnze Nederlandssprekende reisleider staat samen met onze lokale gids, de busboy en de chauffeur voor u klaar tijdens deze reis. Zij zorgen ervoor dat u alleen maar hoeft te genieten! Wist u dat u nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Vietnam?  Probeer het eens en stel uw vraag op het reisleider forum Prijs v.a. € 1449.00
SNPVietnam-reizen SNP
SNP gezinsvakantie
Vietnam - Met de kids
gezinsvakantie langs hotels
SNP: Ga op avontuur en ontdek samen een onbekend stuk Azië. Deze reis biedt een uitgebreide, afwisselende en indrukwekkende ervaring in noord, midden en zuid Vietnam. Maak een tocht met een fietsriksja door het sfeervolle Hanoi. Bezoek kleurrijke bergvolkeren en slaap bij de mensen thuis. Vaar langs drijvende markten en eet eens slang. Maak mooie boottochten en duik in de Chinese Zee. Wandel en fiets door het platteland en leer alles over rijst, slaap in treinen en kruip door de tunnels uit de tijd van de Vietnam oorlog. Ga tenslotte 'sandboarden' op rode zandduinen en geniet van het zwembad onder de palmbomen.Prijs v.a. € 2144.00
SNP cultuurrondreis
Vietnam - Noord- en Zuid Vietnam Compleet
cultuurrondreis langs steden met verblijf in hotels, homestays en boot
SNP: Deze vakantie biedt je een uniek en afwisselend programma. Reis naar het sfeervolle en Frans aandoende Hanoi. Bezoek van daaruit Noord-Vietnam; verken al wandelend de prachtige bergdorpen, mooiste rijstterrassen en ontmoet haar kleurrijke bewoners . In de idyllische Halong Bay maak je een prachtige boottocht tussen de bizarre karstbergen. Zuidelijker bezichtig je de oude keizerstad Hue en het pittoreske Hoi An, een van de authentiekste stadjes van Vietnam. Deze reis eindigt in het zuiden, in Saigon, zodat het makkelijk is je reis te verlengen met een verblijf in de Mekong delta of aan het strand.Prijs v.a. € 1790.00
SNP wandelvakantie
Vietnam - Wandelreis
wandelvakantie langs guesthouses, homestays en hotels
SNP: Neem de tijd voor een uniek wandelavontuur en ontdek het prachtige noorden van Vietnam. Kleurrijke bergvolkeren, gifgroene rijstvelden, authentieke markten, en bizarre berg landschappen. Bezoek de mooiste uithoeken van het noorden tijdens de vele dagwandelingen. Je overnacht in kleine hotels, gueshouses en 5 nachten in een homestay bij de lokale bevolking thuis. Door deze unieke contacten met de bevolking en de ontspannen manier van reizen leer je het land op de beste manier kennen.Prijs v.a. € 1684.00
333TravelVietnam-reizen 333Travel
333Travel Verre reizen
Best Deal Verkenningstocht Vietnam
333Travel: Best Deal Verkenningstocht Vietnam Deze rondreis is een complete reis van noord naar zuid inclusief excursies in Hanoi, Saigon, Halong Bay en Mekong Delta, maar ook met genoeg vrije tijd zodat u zelf op verkenningstocht kunt gaan.Prijs v.a. € 1464.00
333Travel Verre reizen
Best Deal Vietnam
333Travel: Best Deal Vietnam Inclusief vluchten. Een prachtige rondreis door Vietnam voor een zeer scherpe prijs! U bezoekt de meest bijzondere bezienswaardigheden in Hanoi, Halong Bay, Hue, Hoi An en Saigon.Prijs v.a. € 1272.00
333Travel Verre reizen
Discover Vietnam
333Travel: Discover Vietnam Inclusief vluchten. Laat u betoveren door de vele hoogtepunten van Vietnam. Vanuit Ho Chi Minh Stad bezoekt u de weelderige Mekong Delta. Ook Hoi An en Hue mogen niet ontbreken, met veel historie en cultuur. U leert Hanoi kennen en eindigt met een cruise door Halong Bay.Prijs v.a. € 1615.00
333Travel Verre reizen
Discover Vietnam Deluxe
333Travel: Discover Vietnam Deluxe Laat u betoveren door de vele hoogtepunten van Vietnam. Vanuit Ho Chi Minh Stad bezoekt u de weelderige Mekong Delta. Ook Hoi An en Hue mogen niet ontbreken, met veel historie en cultuur. U leert Hanoi kennen en eindigt met een cruise door Halong Bay.Prijs v.a. € 1080.00
333Travel Verre reizen
Geuren en Kleuren van Vietnam
333Travel: Geuren en Kleuren van Vietnam Ervaar het echte Vietnam tijdens deze reis, met alle bekende hoogtepunten maar ook een kijkje in het lokale dagelijkse leven. Inclusief wandeltochten door de natuur van Mai Chau, homestays, cruise door Halong Bay, boottocht bij Ninh Binh.Prijs v.a. € 1340.00
333Travel Verre reizen
Grand Tour Vietnam
333Travel: Grand Tour Vietnam De Grand tour Vietnam is een uitgebreide kennismaking met het land, waarbij u van noord naar zuid reist en alle hoogtepunten bezichtigt. Bezoek in het noorden Hanoi, de bergvolkeren bij Sapa en het werelderfgoed Halong Bay. In Centraal-Vietnam bezoekt u Hue en Hoi An, beide met veel historie en cultuur, en de badplaats Nha Trang. In het zuiden leert u Ho Chi Minh Stad (Saigon) en de vruchtbare Mekong Delta kennen, waarna u van een strandverblijf in Mui Ne kunt genieten.Prijs v.a. € 1487.00
333Travel Verre reizen
Grand Tour Vietnam Deluxe
333Travel: Grand Tour Vietnam Deluxe De Grand Tour Vietnam is een uitgebreide kennismaking met het land, waarbij u van noord naar zuid reist en alle hoogtepunten bezichtigt. Bezoek in het noorden Hanoi, de bergvolkeren bij Sapa en het werelderfgoed Halong Bay. In Centraal-Vietnam bezoekt u Hue en Hoi An, beide met veel historie en cultuur, en de badplaats Nha Trang. In het zuiden leert u Ho Chi Minh Stad (Saigon) en de vruchtbare Mekong Delta kennen, waarna u van een strandverblijf in Mui Ne kunt genieten.Prijs v.a. € 1816.00
333Travel Verre reizen
Grand Tour Vietnam en Cambodja
333Travel: Grand Tour Vietnam en Cambodja Inclusief vluchten. Deze rondreis brengt u langs de mooiste bezienswaardigheden van Vietnam & Cambodja. U vliegt naar Hanoi en verlaat Vietnam vanuit Ho Chi Minh Stad. U doorkruist Vietnam op deze wijze van noord naar zuid. Vervolgens vliegt nu naar Cambodja om daar de hoogtepunten te bezoeken.Prijs v.a. € 2679.00
333Travel Verre reizen
Grand Tour Vietnam en Cambodja - Vietnam deel
333Travel: Grand Tour Vietnam en Cambodja - Vietnam deel Tijdens deze hoogtepuntenreis krijgt u een goede indruk van de natuur van Vietnam, de baaien, een variatie aan steden en diverse cultuurmonumenten. Tevens maakt u twee indrukwekkende boottochten tijdens deze prachtige reis.Prijs v.a. € 1246.00
333Travel Verre reizen
Grand Tour Vietnam en Cambodja Deluxe
333Travel: Grand Tour Vietnam en Cambodja Deluxe Inclusief vluchten. Deze rondreis brengt u langs de mooiste bezienswaardigheden van Vietnam & Cambodja. U vliegt naar Hanoi en verlaat Vietnam vanuit Ho Chi Minh Stad. U doorkruist Vietnam op deze wijze van noord naar zuid. Vervolgens vliegt nu naar Cambodja om daar de hoogtepunten te bezoeken.Prijs v.a. € 2936.00
333Travel Verre reizen
Grand Tour Vietnam, Laos en Cambodja
333Travel: Grand Tour Vietnam, Laos en Cambodja Inclusief vluchten. Ontdek de mooiste hoogtepunten van 3 prachtige Aziatische landen. U doorkruist Vietnam van noord naar zuid, met o.a de werelderfgoederen Halong Bay en Hoi An. In Laos ziet u het charmante Luang Prabang en de karstgebergten bij Vang Vieng. Tenslotte leert u in Cambodja de historie van het Khmer-regime kennen en het wereldwonder Angkor Wat.Prijs v.a. € 2901.00
333Travel Verre reizen
Grand Tour Vietnam, Laos en Cambodja Deluxe
333Travel: Grand Tour Vietnam, Laos en Cambodja Deluxe Inclusief vluchten. Ontdek de mooiste hoogtepunten van 3 prachtige Aziatische landen, met verblijf in deluxe hotels. U doorkruist Vietnam van noord naar zuid, met o.a de werelderfgoederen Halong Bay en Hoi An. In Laos ziet u het charmante Luang Prabang en de karstgebergten bij Vang Vieng. Tenslotte leert u in Cambodja de historie van het Khmer-regime kennen en het wereldwonder Angkor Wat. Een ware hoogtepuntenreis!!Prijs v.a. € 3171.00
333Travel Verre reizen
Punthoedjes en loempia's
333Travel: Punthoedjes en loempia's Vietnam is een zeer geliefde bestemming voor gezinnen. Elk deel van Vietnam is weer helemaal anders, met vele bezienswaardigheden en leuke activiteiten om te ondernemen.Prijs v.a. € 1471.00
333Travel Verre reizen
Punthoedjes, loempia's en stranden
333Travel: Punthoedjes, loempia's en stranden Vietnam is een zeer geliefde bestemming voor gezinnen. Elk deel van Vietnam is weer helemaal anders, met vele bezienswaardigheden en leuke activiteiten om te ondernemen. De vakantie wordt afgesloten met een heerlijk strandverblijf in Thailand.Prijs v.a. € 2510.00
333Travel Verre reizen
Saigon en Mui Ne
333Travel: Saigon en Mui Ne Inclusief vluchten. Tijdens deze combinatiereis ervaart u zowel stad en strand. U begint in Ho Chi Minh Stad (ook bekend als Saigon), met vele bezienswaardigheden. Daarna kunt u genieten van het prachtige zandstrand van Mui Ne.Prijs v.a. € 1448.00
333Travel Verre reizen
Verborgen Plekjes van Noord-Vietnam
333Travel: Verborgen Plekjes van Noord-Vietnam Deze Verborgen Plekjes reis neemt u mee naar het onbekende Noord-Vietnam en laat u kennismaken met de schitterende natuur hier en de verschillende etnische volkeren die hier wonen.Prijs v.a. € 1267.00
333Travel Verre reizen
Verborgen Plekjes van Vietnam
333Travel: Verborgen Plekjes van Vietnam De indrukwekkende rondreis Verborgen Plekjes van Vietnam neemt u mee van de gebaande paden af naar het lokalere Vietnam en zit boordevol schitterende natuur en bijzondere ervaringen.Prijs v.a. € 1752.00
333Travel Verre reizen
Vietnam - Grand Tour Vietnam en Cambodja Deluxe
333Travel: Vietnam - Grand Tour Vietnam en Cambodja Deluxe Tijdens deze hoogtepuntenreis krijgt u een goede indruk van de natuur van Vietnam, de baaien, een variatie aan steden en diverse cultuurmonumenten. Tevens maakt u twee indrukwekkende boottochten tijdens deze prachtige reis.Prijs v.a. € 1442.00
333Travel Verre reizen
Vietnam Highlights
333Travel: Vietnam Highlights Beleef werkelijk alle hoogtepunten van Noord- tot Zuid-Vietnam. Van kleurrijke bergvolkeren en magische landschappen tot charmante plaatsjes vol historie en cultuur. Ontdek alle hoogtepunten van Vietnam tijdens deze reis!Prijs v.a. € 1401.00
333Travel Verre reizen
Vietnam Highlights Deluxe
  Zie bovenstaande reisPrijs v.a. € 1597.00
333Travel Verre reizen
Vietnam in Stijl
333Travel: Vietnam in Stijl Inclusief vluchten. Reis door veelzijdig Vietnam en verblijf in de meest bijzondere, trendy accommodaties. Elke accommodatie heeft een eigen stijl, bijzondere architectuur en een uitstekende service, die een bijzonder cachet aan uw reis zullen geven.Prijs v.a. € 2982.00

Reisorganisaties Vietnam-vakanties

Boek je vakantie in Vietnam online

Voor georganiseerde vakanties in Vietnam kun je terecht bij: Djoser, Koning Aap, Sawadee, Shoestring, SNP, Fox, NRV Holiday, Tenzing Travel, Kras, TUI Reizen, Namaste-reizen, Travelbird, Tiara Tours, Travel Tweaker, Dagboekreizen, Vietnam Online, Van Verre Reizen, Tiara Tours, Dim Sum Reizen, Arcadia Travel, 333Travel. Een korte profielschets van deze 21 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Vietnam. Ontdek de natuur en cultuur van Vietnam via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Vietnam graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
Shoestring biedt groepsrondreizen in Vietnam: actieve rondreizen vol afwisseling in kleine groepen met zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. (ANVR/SGR)
Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Vietnam voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Vietnam. (ANVR/SGR)
SNP Natuurreizen SNP Natuur & cultuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen in Vietnam en tientallen andere landen: wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, travelkids gezinsvakanties, landelijke vakanties en winterreizen. (ANVR/SGR)
NRV Holiday is een directseller van zowel groepsrondreizen als privérondreizen in Vietnam. Of stel je eigen reis samen uit losse accommodaties, interessante dagexcursies, transfers en binnenlandse vluchten. (ANVR/SGR)
Kras organiseert een breed scala reizen in Vietnam en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Vietnam met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Vietnam zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)
333Travel 333Travel organiseert individuele rondreizen in Vietnam. Maatwerk is mogelijk. Dagelijks vertrek. (ANVR/SGR)
Fox vakanties organiseert voordelige groepsrondreizen en individuele reizen in Vietnam om het land, de cultuur, de bevolking en de gewoontes te leren kennen. Zowel voor samenreizenden als alleengaanden, jong en oud. (ANVR/SGR)
Tenzing Travel levert al meer dan 100 jaar maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. (ANVR/SGR)
Dagboekreizen Dagboekreizen organiseert individuele rondreizen in Vietnam, waarbij de belevenis centraal staat. Via het dagboek van de ervaren medewerkers word je meegenomen in je eigen reisverhaal. (ANVR/SGR)
TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Vietnam. (ANVR/SGR)
Namasté reizen Namasté reizen staat voor maatwerk, persoonlijke aandacht, kennis, flexibiliteit, originaliteit en zekerheid. Reizen organiseren zoals wij ze zelf graag maken. (ANVR/SGR)
Travelbird Travelbird werkt met lokale experts. Zij stellen inspirerende reispakketten samen die ervoor zorgen dat reizigers het allerbeste van een plek ervaren. (ANVR/SGR)
Vietnam Online Vietnam Online: Met je hangmat op Palmeneiland of dobberen op een Mekongmarkt. Maak je eigen reisplan of kies een complete rondreis. De Vietnam-reisspecialisten helpen je graag. (ANVR/SGR)
Travel Tweaker: Een avond-vespa tour in Saigon en zelf kiezen of je wilt overnachten op een teakhouten boot of in een lodge langs de Mekong. Kies een Vietnam reis, pas ‘m aan zoals jij wilt en boek direct online. (ANVR/SGR)
-> Van Verre Vietnam reizen Van Verre Reizen: Prachtige individuele maatwerkreizen naar Vietnam. Alles kan! U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door Vietnam samen. (ANVR/SGR)
-> Tiara Tours Tiara Tours is specialist in Trans Siberië Express en andere niet-alledaagse reizen naar Rusland, Mongolië en China. Ook maatreizen naar India, China en Vietnam! (ANVR/SGR)
-> Dimsum Dim Sum Reizen organiseert themareizen, cultuurreizen, festivalreizen, groeps- en individuele reizen op maat naar China, Tibet, Bhutan en Sikkim, Ladakh en Spiti, Himalaya, Iran en Centraal-Azië. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Vietnam

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Vietnam uit te stippelen. Voor een fly-drive in Vietnam combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Vietnam

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Vietnam. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Vietnam, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Vietnam

Vakantie à la Carte vliegtickets Vietnam (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Vietnam (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Vietnam (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Vietnam in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Vietnam te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Vietnam eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Vietnam

Compare car rent Vietnam

Goedkope huurauto Vietnam verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 2 steden in Vietnam, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Vietnam zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Vietnam

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Vietnam. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 241 hotels in 38 steden in Vietnam, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Vietnam: 241 hotels
Budget hotels Vietnam: 385 hotels
Hotel Reservation Desk Vietnam: 269 hotels
Goedkope hotels Vietnam: 567 hotels

Reisgidsen en landkaarten Vietnam

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Vietnam - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Vietnam