Nieuwsbrief | Reisverslag Wit-Rusland-reis

Vakantie Wit-Rusland

Reizen naar Wit-Rusland boeken

Verslag Fotosafari Wit-Rusland

Voor het boeken van een vakantie in Wit-Rusland hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Wit-Rusland-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Wit-Rusland met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Wit-Rusland-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Wit-Rusland. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Wit-Rusland.)

Rondreizen Wit-Rusland

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Wit-Rusland geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Wit-Rusland centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Wit-Rusland-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserWit-Rusland-reizen Djoser
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis Wit-Rusland, Kaliningrad en Polen, 12 dagen
Djoser: Rondreis Wit-Rusland, Kaliningrad en Polen, 12 dagen Tijdens deze bijzondere reis wanen we ons soms in voormalige Sovjet Unie bij het bezoeken van Belarus, ofwel Wit-Rusland, en in het Russische Kaliningrad. In de gezellige Hanzestad Gdansk in Polen komen Oost- en West-Europa samen.

Het bijzondere Wit-Rusland of Belarus herinnert niet alleen aan een recent Sovjet verleden, maar ook aan glorieuze tijden waarin Litouwen en Polen de scepter zwaaiden in centraal Europa. In steden als Minsk, Vitebsk en Brest verwijst het straatbeeld voornamelijk naar het Russische verleden, terwijl in Njasvizj en Mir de imposante kastelen verder teruggaan in de tijd. Tussen de steden door reizen we door de tijd naar een landelijk verleden waar eenvoud centraal staat. Het Russisch Kaliningrad bezit de enige ijsvrije haven van het enorme moederland en via deze bijzondere exclave reizen we door naar Europees Polen waar we ons weer thuis voelen in de gezellige Hanzestad van Gdansk.Prijs v.a. € 1395.00
Koning AapWit-Rusland-reizen Koning Aap
Koning Aap Nieuwe reis
Rondreis RUSLAND, WIT-RUSLAND EN OEKRA¤NE - 23 dagen
Adellijke rijkdommen en Sovjet geheimen
Koning Aap: Rondreis RUSLAND, WIT-RUSLAND EN OEKRA¤NE - 23 dagen; Adellijke rijkdommen en Sovjet geheimen Deze afwisselende reis neemt je mee naar de drie landen die samen het Slavische hartland vormen. In Sint-Petersburg en Moskou geniet je van de stadspaleizen, rijkversierde kerken en ontelbare musea van wereldniveau. In het onontdekte Wit-Rusland heet de geheime dienst nog steeds KGB, herdenken imposante monumenten de Grote Vaderlandse Oorlog en grazen bizons in het laatste oerbos van Europa. In Oekra´ne vind je een mix van Oud Poolse en Litouwse steden, Stalinistische architectuur en de meest bizarre overblijfselen van de Sovjet-Unie zoals Tsjernobyl en de geheime raket installatie. In Rusland, Wit-Rusland en Oekra´ne zal je je geen moment vervelen.Prijs v.a. € 2795.00
Koning Aap Groepsreizen
Rondreis WIT-RUSLAND - 9 dagen
Op zoek naar het verleden
Koning Aap: Rondreis WIT-RUSLAND - 9 dagen; Op zoek naar het verleden In voormalig Sovjet-deelrepubliek Wit-Rusland heet de KGB nog gewoon de KGB, boerderijen zijn collectief, de hoofdstad is herbouwd volgens Stalinistisch ideaal en een voorstelling van het ballet kost een paar euro. Maar Wit-Rusland heeft veel meer te bieden dan alleen de oude Sovjet-Unie. Deáberoemde schilder Marc Chagalláis afkomstig uit Vitebsk. Zie zelf waar hij en schilders als Kandinskiy, Repin en Malevich hun inspiratie vandaan haalde. Je bezoekt een van de laatste oerbossen van Europa, ervaart de invloeden die Baltische en Poolse vorsten achterlieten in Wit-Rusland en bezoekt indrukwekkende paleizen. In Grodno en Dudutki zie je hoe het leven is en was op het platteland terwijl je door heel Wit-Rusland indrukwekkende herdenkingsplaatsen aan de 2e Wereld Oorlog zal zien. Tijdens deze korte en indrukwekkende reis maak je kennis met een van de best verborgen bestemmingen die Europe rijk is.Prijs v.a. € 1595.00

Reisorganisaties Wit-Rusland-vakanties

Boek je vakantie in Wit-Rusland online

Voor georganiseerde vakanties in Wit-Rusland kun je terecht bij: Djoser, Koning Aap. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Wit-Rusland. Ontdek de natuur en cultuur van Wit-Rusland via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Wit-Rusland graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Wit-Rusland voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Wit-Rusland. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Wit-Rusland

Compare car rent Belarus

Deze huurauto's in Wit-Rusland zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Wit-Rusland

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Wit-Rusland - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Wit-Rusland