Nieuwsbrief | Reisverslag Wit-Rusland-reis

Vakantie Wit-Rusland

Reizen naar Wit-Rusland boeken

Verslag Fotosafari Wit-Rusland

Voor het boeken van een vakantie in Wit-Rusland hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Wit-Rusland-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Wit-Rusland met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Wit-Rusland-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Wit-Rusland. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Wit-Rusland. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Wit-Rusland.)

Rondreizen Wit-Rusland

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Wit-Rusland geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Wit-Rusland centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Wit-Rusland-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserWit-Rusland-reizen Djoser
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis Wit-Rusland, Kaliningrad en Polen, 12 dagen
Djoser: Rondreis Wit-Rusland, Kaliningrad en Polen, 12 dagen Tijdens deze bijzondere reis wanen we ons soms in voormalige Sovjet Unie bij het bezoeken van Belarus, ofwel Wit-Rusland, en in het Russische Kaliningrad. In de gezellige Hanzestad Gdansk in Polen komen Oost- en West-Europa samen.

Het bijzondere Wit-Rusland of Belarus herinnert niet alleen aan een recent Sovjet verleden, maar ook aan glorieuze tijden waarin Litouwen en Polen de scepter zwaaiden in centraal Europa. In steden als Minsk, Vitebsk en Brest verwijst het straatbeeld voornamelijk naar het Russische verleden, terwijl in Njasvizj en Mir de imposante kastelen verder teruggaan in de tijd. Tussen de steden door reizen we door de tijd naar een landelijk verleden waar eenvoud centraal staat. Het Russisch Kaliningrad bezit de enige ijsvrije haven van het enorme moederland en via deze bijzondere exclave reizen we door naar Europees Polen waar we ons weer thuis voelen in de gezellige Hanzestad van Gdansk.Prijs v.a. € 1395.00
Koning AapWit-Rusland-reizen Koning Aap
Koning Aap Groepsreizen
Rondreis WIT-RUSLAND - 9 dagen
Op zoek naar het verleden
Koning Aap: Rondreis WIT-RUSLAND - 9 dagen; Op zoek naar het verleden In voormalig Sovjet-deelrepubliek Wit-Rusland heet de KGB nog gewoon de KGB, boerderijen zijn collectief, de hoofdstad is herbouwd volgens Stalinistisch ideaal en een voorstelling van het ballet kost een paar euro. Maar Wit-Rusland heeft veel meer te bieden dan alleen de oude Sovjet-Unie. De beroemde schilder Marc Chagall is afkomstig uit Vitebsk. Zie zelf waar hij en schilders als Kandinskiy, Repin en Malevich hun inspiratie vandaan haalde. Je bezoekt een van de laatste oerbossen van Europa, ervaart de invloeden die Baltische en Poolse vorsten achterlieten in Wit-Rusland en bezoekt indrukwekkende paleizen. In Grodno en Dudutki zie je hoe het leven is en was op het platteland terwijl je door heel Wit-Rusland indrukwekkende herdenkingsplaatsen aan de 2e Wereld Oorlog zal zien. Tijdens deze korte en indrukwekkende reis maak je kennis met een van de best verborgen bestemmingen die Europe rijk is.Prijs v.a. € 1195.00

Reisorganisaties Wit-Rusland-vakanties

Boek je vakantie in Wit-Rusland online

Voor georganiseerde vakanties in Wit-Rusland kun je terecht bij: Djoser, Koning Aap. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Wit-Rusland. Ontdek de natuur en cultuur van Wit-Rusland via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Wit-Rusland graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Wit-Rusland voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Wit-Rusland. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Wit-Rusland

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Wit-Rusland uit te stippelen. Voor een fly-drive in Wit-Rusland combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Wit-Rusland

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Wit-Rusland. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Wit-Rusland, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Wit-Rusland

Vakantie à la Carte vliegtickets Wit-Rusland (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Wit-Rusland (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Wit-Rusland (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Wit-Rusland in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Wit-Rusland te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Wit-Rusland eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Wit-Rusland

Compare car rent Belarus

Goedkope huurauto Wit-Rusland verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 2 steden in Wit-Rusland, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Wit-Rusland zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Wit-Rusland

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Wit-Rusland. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 2 hotels in 1 steden in Wit-Rusland, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Wit-Rusland: 2 hotels
Budget hotels Wit-Rusland: 3 hotels

Reisgidsen en landkaarten Wit-Rusland

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Wit-Rusland - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Wit-Rusland