Nieuwsbrief | 2 reisverslagen Zambia-reizen

Vakantie Zambia

Reizen naar Zambia boeken

Verslag Kampeersafari Zambia

Voor het boeken van een vakantie in Zambia hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Zambia-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Zambia met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Zambia-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 2 reisverslagen over vakanties in Zambia. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Zambia.)

Rondreizen Zambia

6 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 6 bijzondere georganiseerde rondreizen in Zambia geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Zambia centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Zambia-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DagboekreizenZambia-reizen Dagboekreizen
Dagboekreizen Individuele rondreizen Afrika
Individuele rondreis Zambia
Dagboekreizen: Individuele rondreis Zambia Zambia; de onontdekte parel van Afrika.Prijs v.a. € 3495.00
Tenzing TravelZambia-reizen Tenzing Travel
Tenzing Travel internationale groepsreis
Best of Africa
Tenzing Travel: Best of Africa Zes Afrikaanse landen in drie weken tijd. Wij maken het niet alleen mogelijk, maar ook haalbaar en leuk. Het ene land zult u intensiever bezoeken dan het ander, maar het moge duidelijk zijn dat u met deze avontuurlijke groepsreis ontzettend veel gaat zien. De landen die u aandoet zijn: Zuid-Afrika, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi en Tanzania.Prijs v.a. € 2550.00
Tenzing Travel internationale kampeerreis
Best of Africa (camping)
  Zie bovenstaande reisPrijs v.a. € 1850.00
Tenzing Travel safari
Best of Zambia
Tenzing Travel: Best of Zambia Tijdens deze rondreis bezoekt u de diverse hoogtepunten van Zambia. U kunt kiezen uit verblijf in middenklasse of eersteklasse accommodaties. U bezoekt de Victoria Falls vanuit Livingstone, u reist af naar het Kafue National Park en het South Luangwa National Park en sluit de reis af in Lusaka. Een prachtige reis waarbij u ongerept Afrika beleeft!Prijs v.a. € 5816.00
Tenzing Travel individuele reis
Victoria Falls, Chobe & Okavango
Tenzing Travel: Victoria Falls, Chobe & Okavango Een perfecte match: in heel korte tijd ziet u veel tijdens dit arrangement. Naast de Victoria-watervallen op de grens van Zambia en Zimbabwe bezoekt u Chobe National Park en de Okavango Delta.Prijs v.a. € 3588.00
Tenzing Travel internationale kampeerreis
Zambia & Malawi
Tenzing Travel: Zambia & Malawi Wilt u van de 'gebaande paden' af en in groepsverband reizen? Dan is deze reis een geschikte keuze voor u. Er liggen namelijk mooie pareltjes op u te wachten; nog onontdekt en zo bijzonder! De reis begint vanuit Victoria Falls in Zimbabwe en eindigt in Dar es Salaam in Tanzania. Onderweg maakt u safari's in Zambia, snorkelt u in Lake Malawi en passeert u het ruige landschap van de Great Rift Valley in Tanzania. Een kampeerreis om nooit meer te vergeten.Prijs v.a. € 1000.00

Reisorganisaties Zambia-vakanties

Boek je vakantie in Zambia online

Voor georganiseerde vakanties in Zambia kun je terecht bij: Tenzing Travel, Dagboekreizen, Going Africa Safaris. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

Tenzing Travel levert al meer dan 100 jaar maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. (ANVR/SGR)
Dagboekreizen Dagboekreizen organiseert individuele rondreizen in Zambia, waarbij de belevenis centraal staat. Via het dagboek van de ervaren medewerkers word je meegenomen in je eigen reisverhaal. (ANVR/SGR)
[an error occurred while processing this directive] Going Africa Safaris is de safarispecialist voor uw safari naar Zambia! Avontuurlijke kampeersafari's of meer comfortabele safari's en luxe lodge safari's. Ook voor maatwerk zijn wij uw juiste partner. (SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Zambia

Compare car rent Zambia

Deze huurauto's in Zambia zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Zambia

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Zambia - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Zambia