×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Aruba boeken

Voor het boeken van een vakantie in Aruba hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Aruba-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Aruba met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Aruba-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Aruba. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Aruba.)

De reis begint een comfortabele rechtstreekse vlucht met KLM naar het eiland Aruba. Een veelzijdig eiland, waar een bezoek aan Oranjestad niet mag ontbreken. Winkelen, lekker eten en genieten van het lokale leven staan hier centraal. Curaçao is het meest bekende en meest geliefde eiland onder Nederlanders. De beroemde Handelskade met de veelvuldig gefotografeerde gekleurde pakhuizen en de pontjesbrug in Willemstad. Het indrukwekkende Christoffel Nationale Park, de landhuizen en de vele baaitjes. Bonaire is het kleinste en meest rustige eiland. Bekend om de prachtige onderwaterwereld, het Gotomeer met de flamingo's, de slavenhuisjes, de salinas en zoutpannen en de lagune Lac Bay. Je verblijft in comfortabele hotels en de transfers van en naar de verschillende luchthavens zijn ook voor je verzorgd. Met een huurauto of ter plaatse bij te boeken excursies kan je de diversiteit van de eilanden ontdekken. Genieten van een tropisch stukje Nederland!