×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Anders Reizen Contact

Reizen naar Bahamas boeken

Voor het boeken van een vakantie in Bahamas hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Bahamas-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Bahamas met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Bahamas-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Bahamas. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Bahamas.)

Bahamas Diving Paradise

De Bahama's zijn een walhalla voor de duiksport. Ga met ons mee naar de mooiste plekken en laat je overweldigen door de schitterende onderwaterwereld.

Bahamas Island Hopping

De verschillende tropische eilanden van de Bahama's lenen zich uitstekend voor een gecombineerd verblijf. Ontdek met deze Island Hopping de drie prachtige eilanden Paradise Island, Exumas en Eleuthera.

Beautiful Bahamas

Genieten op twee van de vele pareltjes die de Bahama's kent. Ontdek de prachtige onontdekte plekjes van Eleuthera en Cat Island met hun parelwitte zandstranden en helderblauwe water.

Impressions of The Bahamas

Tijdens deze reis bezoekt u het bruisende Nassau, de prachtige stranden van Grand Bahama Island en de Abaco-eilanden met koloniale stadjes en natuurparken.

Perfect Match Florida & Bahamas

Een reis door de 'Sunshine State' Florida is een kennismaking met de vele facetten van een vakantiebestemming bij uitstek. Voor jong en oud valt hier van alles te beleven. Vervolgens reist u per korte vlucht naar Nassau, de hoofdstad van de Bahamas, voor een aantal dagen relaxen aan het strand.