×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Denemarken boeken


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Denemarken. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Denemarken.)

Moderne kunst in Kopenhagen

Ontdek prachtige moderne kunst en architectuur in de mooie hoofdsteden van Denemarken en Zweden, Kopenhagen en Malmö met de reisleiders van SRC Reizen

Autorondreis De kust en natuur van Jutland

Autorondreis Denemarken op basis van logies en ontbijtbuffet

Autorondreis Ontdek Denemarken

Autorondreis veelzijdig Denemarken op basis van logies en ontbijtbuffet

Autorondreis Typisch Deens

Verblijf in Deense Kro's op basis van logies en ontbijtbuffet

8 dagen Autorondreis Denemarken: Kastelen & Jutland

Maak een prachtige autorondreis door Denemarken en ontdek Jutland, Funen en de sfeervolle hoofdstad Kopenhagen. Geschikt voor jong en oud!

Denemarken - Jutland

Start je fietsvakantie door Jutland in bruisend Aarhus, waar smalle klinkerstraatjes uit komen op knusse pleinen vol café's. Peddel over een oude spoorlijn naar het unieke duingebied Vrads Sande in het binnenland van Jutland. Steek over naar het 'duurzame' eiland Samsø. Hier fiets je langs ongerepte stranden en vredige dorpjes waar je lokale producten koopt op de markt. Een heerlijke fietsvakantie in Denemarken, natuurlijk met bagagevervoer!

Denemarken - Zuid Jutland

Net over de Duits-Deense grens, ligt op de noordelijke oever van de Flensburg Fjord het Gendarmepad, een 74 kilometer lang afstandspad tussen Høruphav en Padborg. Je loopt dit kustpad in vier dagen langs witte stranden, donkere beukenbossen, Middeleeuwse kastelen, oude steenfabrieken, kliffen en over zwerfkeienstranden. Je verblijft in B&B's en hotels en de bagage wordt natuurlijk vervoerd!