×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Kirgizië boeken

Voor het boeken van een vakantie in Kirgizië hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Kirgizië-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Kirgizië met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Kirgizië-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Kirgizië. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Kirgizië.)

Groepsreis Kirgizië

Zoek je een avontuurlijke bestemming, weinig in het nieuws, onontdekt en met een ruige natuur? De alom aanwezige bergen en de nomaden die verblijven in hun joerten in Kirgizië (Kirgizstan) zijn een uitdaging voor iedereen die eens wat anders zoekt. Er zijn volop mogelijkheden tot wandelen en paardrijden in de ongerepte natuur.

Kirgizië - Wandelreis

Uitgestrekte landschappen in een ongerepte natuur, ver weg van de toeristenmassa. Machtige zevenduizenders, omringd door tientallen gletsjers, weides vol gentianen en edelweiss als contrast, kuddes wilde paarden en vriendelijke nomadenbevolking. De ingrediënten voor een absolute topwandelreis. De hoofdstad Bishkek, met zijn standbeelden en pompeuze gebouwen uit de Sovjettijd, vormt de uitvalsbasis voor twee acclimatisatie-wandelingen voordat de eerste korte trektocht aanvangt rondom het hooggelegen koude Song Kul meer. Het is de opmaat voor een zevendaags wandelavontuur in het Tersky Allatoo hooggebergte. Doorsneden met vele Kaska suu's, oftewel 'zilveren rivieren' die uitmonden in het warmere Yssyk Kul meer. Een echte wandelklassieker voor bikkels én liefhebbers van alpiene hooggebergte, gletsjers, bergmeren, kleurige geërodeerde gebieden, groene valleien en luisterrijke dorpen. Waag je aan de lokale drank koumis, licht gefermenteerde paardenmelk, en ervaar de gastvrijheid van de Kirgiezen.
Banner Stem & Win
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win