×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Moldavië boeken

Voor het boeken van een vakantie in Moldavië hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Moldavië-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Moldavië met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Moldavië-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Moldavië. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Moldavië.)

Rondreis Moldavië & Transnistrië, 8 dagen

Rondreis door een bijzonder en nog onbekend land. Heerlijk eten en bijzondere culturen maken van Moldavië een unieke bestemming.

Deze veelzijdige 8-daagse rondreis door Moldavië en het niet-officieel erkende Transnistrië brengt je langs eeuwenoude cultuur en ongerepte natuur. Het land is authentiek en redelijk ongeschonden gebleven na de verschillende oorlogen en woelingen. Een bijzondere bestemming met een geheel eigen karakter, dat nog vrijwel niet ontdekt is door het toerisme. Moldavië staat bekend om zijn wijnen van wereldfaam en authentieke kloosters, zoals de kloosters Noul Neamt. Proef de heerlijke Moldavische keuken, drink één van de lekkerste wijnen en geniet van de mix van verschillende culturen in dit bijzondere land.
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win