×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Montenegro boeken

Voor het boeken van een vakantie in Montenegro hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Montenegro-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Montenegro met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Montenegro-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Montenegro. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Montenegro.)

8-daagse autorondreis Montenegro

Tijdens deze 8-daagse autorondreis langs de kust van Montenegro geniet je van de schitterende uitzichten over de Adriatische zee, het groen en de bergen in het binnenland. Naast dit prachtige decor is er ook voldoende tijd om te proeven van culturele en historische "krenten uit de pap" van Kotor, Zalbjak, Cetinje en Trebinje. Als laatste stop Dubrovnik de parel van de Middellandse Zee vol historie.

Rondreis Montenegro

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Montenegro maken we prachtige wandelingen door de mooiste Nationale Parken van Montenegro. We wandelen langs de hoogste toppen in het Durmitor Nationaal Park en in de bergen langs de kust. Al wandelend komen we op de meest ongerepte plekken. Ook gaan we het water op en kajakken we over het bekende Skadarmeer. We bezoeken kloosters en kerken en verkennen sfeervolle stadjes. We slapen in kleine, knusse familie accommodaties waar we altijd gastvrij ontvangen worden. We sluiten de reis af onder het genot van een lokale wijn in een wijngaard.

Montenegro - Kampeer rondreis

Tijdens deze avontuurlijke kampeervakantie in het kleine, sympathieke Montenegro aan de Adriatische Zee verblijf je in stoere outdoor tenten op met zorg uitgekozen kleine campings in de natuur.Je reist het hele land door, van de hoogste toppen in het Durmitor gebergte, via het Nationaal Park Lovcen en de oude hoofdstad van Montenegro, naar de oude citadel Stari Bar aan zee.Onderweg beklim je bergtoppen, zwem je in koele watertjes, kano je op het enorme meer van Skadar en wandel je over oude muilezelpaden. Een heerlijke, afwisselende vakantie voor sportieve families.

Montenegro - wandelvakantie

Bijzondere wandelvakantie in het kleine, sympathieke Montenegro aan de Adriatische Zee. De eerste dagen verblijft u in een schitterend gelegen hotel in het bergachtige Nationaal Park Lovcen. Bij warm weer kunt u buiten eten, met zicht op de hoogste piek van Lovcen. Bij koel weer is er binnen plek, rondom de open haard. U wandelt naar de oude hoofdstad van Montenegro, het plezierige stadje Cetinje.Via het het stadje Kotor, met zijn nauwe straten en tien meter hoge stadsmuren (niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van de Unesco) bereikt u Perast, een geweldige plek in de bijzondere fjord. U verblijft hier in een bijzonder hotel aan het water en geniet van de grote gastvrijheid.Nu u hier toch bent kunt u deze wandelweek prima verlengen met een kort verblijf bij Sveti Stefan aan de Adriatische zee. Het fotogenieke schiereiland, ooit een klein vissersstadje, is pleisterplaats van vele rijken der aarde. Of met een bezoek aan het bijzondere Dubrovnik.
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win