×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Nicaragua boeken

Voor het boeken van een vakantie in Nicaragua hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Nicaragua-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Nicaragua met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Nicaragua-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Nicaragua. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Nicaragua.)

Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen

Combineer het geweldige Costa Rica, met zijn tropische palmboomstranden, nevelwouden en vulkanische nationale parken met het evenzo fascinerende en authentieke Nicaragua. Tijdens deze reis staat de natuur centraal, maar in de bijzondere steden Leon en Granada ervaar je het Spaanse koloniale verleden.

Tijdens deze reis bezoek je het mooie en groene Costa Rica en het indrukwekkende en verrassende Nicaragua. Tropische regenwouden en nevelwouden bieden onderdak voor een grote diversiteit aan dieren, zoals kaaimannen, luiaards, toekans, schildpadden en de zeer zeldzame quetzal. Nicaragua is één van de grootste landen van Midden-Amerika en nog behoorlijk ongerept. Je wordt dan ook vaak verrast door de schoonheid van de authentieke koloniale steden, vulkanen en meren. De bevolking in beide landen is vriendelijk en trots op zijn land en die trots tonen ze graag aan iedereen die naar Costa Rica en Nicaragua afreist.
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win