×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Oekraïne boeken

Voor het boeken van een vakantie in Oekraïne hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Oekraïne-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Oekraïne met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Oekraïne-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Oekraïne. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Oekraïne.)

Rondreis OEKRAÏNE - 9 dagen

Tijdens deze korte reis door Oekraïne bezoek je drie compleet verschillende steden. Kiev staat bekend als bakermat van de Oost-Slavische cultuur en de vele kerken zijn een waar genot om te bezoeken. Lviv doet eerder denken aan steden als Praag en Wenen met zijn UNESCO-werelderfgoed binnenstad, terwijl Odessa de strandbestemming aan de Zwarte Zee is. Bijzonder is je bezoek aan de Donaudelta waar je tijd al eeuwen stil lijkt te staan. De stadstours zijn bij je reissom inbegrepen. Vanuit Kiev naar Lviv en vanuit Lviv naar Odessa reis je per comfortabele nachttrein.
Banner Stem & Win