×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Oezbekistan boeken

Voor het boeken van een vakantie in Oezbekistan hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Oezbekistan-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Oezbekistan met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Oezbekistan-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Oezbekistan. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Oezbekistan.)

Oezbekistan en Kirgizië

Op deze privéreis ontdekt u alle hoogtepunten van Oezbekistan en Kirgizië, twee bijzondere landen in Centraal-Azië. Met de individuele reizen van SRC geniet u zorgeloos van u vakantie.

Rondreis Oezbekistan

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Oezbekistan kom je langs eeuwenoude steden zoals Khiva, Buchara en Samarkand, waar de romantische sferen van de Zijderoute weer helemaal tot leven komen. De steden staan bol van prachtige Oosterse architectuur: schitterende minaretten, moskeeën, medressa's gedecoreerd met turkooizen mozaïeken, en levendige bazaars. De woestijn en het bezoek aan het Chimgan gebergte bij Tashkent zorgen voor een goede afwisseling. Oezbekistan is nog niet zo bekend als vakantie bestemming maar deze parel in Centraal Azië is zeker een bezoek waard.
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win