×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Papoea Nieuw Guinea boeken

Voor het boeken van een vakantie in Papoea Nieuw Guinea hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Papoea Nieuw Guinea-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Papoea Nieuw Guinea met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Papoea Nieuw Guinea-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Papoea Nieuw Guinea. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Papoea Nieuw Guinea.)

Rondreis PAPOEA-NIEUW-GUINEA - 23 dagen

Papoea-Nieuw-Guinea is met recht een pioniersbestemming. Terwijl de hele wereld in hoog tempo verandert, blijft in PNG alles bij het oude. Het ruige landschap en ontbreken van infrastructuur dragen ertoe bij dat de verschillende bevolkingsgroepen nog altijd aan oude gebruiken en indrukwekkende festivals vasthouden. Bij een reis naar Papoea-Nieuw-Guinea is een flexibele instelling de grootste vereiste. Laat je niet afschrikken door enkele eenvoudige overnachtingsplaatsen en lange, soms zware reisdagen; de beloningen die je te wachten staan zijn ongekend. Het leven in Papoea-Nieuw-Guinea verloopt volgens Papoea-Nieuw-Guinea tijd, iets wat veel flexibiler is dan wij in het westen gewend zijn. Door het gebrek aan wegen, reis je voornamelijk met binnenlandse vluchten, terwijl tijdens de driedaagse tocht over de Sepik rivier een gemotoriseerde kano je vervoersmiddel is. Een bezoek aan PNG staat bol van de bijzondere gebeurtenissen.