×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Paraguay boeken

Voor het boeken van een vakantie in Paraguay hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Paraguay-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Paraguay met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Paraguay-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Paraguay. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Paraguay.)

Groepsreis Argentinië, Paraguay & Brazilië

De twee grootste landen van Zuid-Amerika nu verenigd in een groepsreis! In de hipste stad ter wereld, Buenos Aires, bezoek je barrios als San Telmo en het kleurrijke La Boca met veel antiek, terrasjes en natuurlijk de tango! Op de grens van Brazilië en Argentinië, vlakbij Foz do Iguaçu, vormt zich voor je ogen één van 's werelds mooiste watervallen, midden in het tropische regenwoud. De Pantanal is het grootste moerasgebied ter wereld en herbergt honderden vis- en vogelsoorten. Je kunt hier zelfs op piranhas vissen! Liggend aan de voet van een bergketen en omringd met riante baaien: Rio de Janeiro. Voor velen synoniem met de stranden van Copacabana en Ipanema en het Christusbeeld boven op de Corcovadoberg. Onder het genot van een koude caipirinha, uitkijkend over de zee, kijk je terug op een heerlijke rondreis door Argentinië, Paraguay en Brazilië!
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win