×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Singapore boeken

Voor het boeken van een vakantie in Singapore hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Singapore-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Singapore met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Singapore-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Singapore. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Singapore.)

Groepsreis Maleisië & Singapore

Als geen ander land laat Maleisië de tegenstelling tussen hypermodern en traditioneel zien. Deze afwisselende groepsreis brengt je naar koloniale stadjes, trendy metropolen, het prachtige bergland van de Cameron Highlands en de diepe jungle van Taman Negara. Er is ruim tijd om te snorkelen of duiken voor de schitterende kusten en eilanden met witte zandstranden en kleurrijke koraalriffen. Deze rondreis Maleisië & Singapore eindigt in de wereldstad Singapore, waar de toekomst al werkelijkheid is.
Banner Stem & Win
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win