×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Soedan boeken

Voor het boeken van een vakantie in Soedan hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Soedan-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Soedan met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Soedan-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Soedan. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Soedan.)

Rondreis NOORD-SOEDAN - 12 dagen

Soedan is magisch aantrekkelijk! Je vindt langs de Nijl kunstschatten van de oud-Egyptische beschaving, een onmetelijke woestijn en lieflijke Nubische dorpen. Reizigers hebben Soedan nog niet ontdekt, je komt slechts sporadisch westerlingen tegen. In een veilige regio van het land slaap je op de meest prachtige locaties en reis je per comfortabele landcruiser. Een reis door het noorden van Soedan brengt je op plekjes die nog amper ontdekt zijn.