×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Tibet boeken

Voor het boeken van een vakantie in Tibet hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Tibet-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Zie ook het overzicht van reisorganisaties met Tibet-reizen.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Tibet. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Tibet.)

Rondreis China & Tibet, 30 dagen

Complete reis langs alle hoogtepunten van China, inclusief het Dak van de Wereld in Tibet. Steden als Beijing en Xian wissel je af met de landschappelijk mooie provincies Yunnan en Tibet.

De rondreis start in Beijing waar excursies naar de Grote Muur en het Zomerpaleis op de planning staan. In Beijing pakken we de nachttrein naar Xi'an. We trekken in Xian een halve dag uit voor het wereldberoemde terracottaleger van de eerste Gele Keizer van China. Via een binnenlandse vlucht naar Xining reizen we in ruim 1,5 dag langs groene grasvlaktes en over besneeuwde passen over de spectaculaire, recent aangelegde, spoorlijn naar Lhasa. Tijdens de tocht door Tibet wordt je vergezeld door een lokale gids die rondleidingen geeft in de belangrijkste kloosters van Tibet. Na onze tijd in Tibet reizen we weer terug naar China.

Highlights of Tibet

Tijdens deze reis ontdekt u een adembenemend mooie regio, met een indrukwekkende boeddhistische kloostercultuur. Geniet van de mystieke sfeer van draaiende gebedsmolens en zingende monniken en het imposante berglandschap met grillige pieken. Dit is letterlijk een reis vol hoogtepunten!
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win