×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Wit-Rusland boeken

Voor het boeken van een vakantie in Wit-Rusland hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Wit-Rusland-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Wit-Rusland met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Wit-Rusland-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Wit-Rusland. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Wit-Rusland.)

Rondreis Wit-Rusland, Kaliningrad en Polen, 12 dagen

Tijdens deze bijzondere reis wanen we ons soms in voormalige Sovjet Unie bij het bezoeken van Belarus, ofwel Wit-Rusland, en in het Russische Kaliningrad. In de gezellige Hanzestad Gdansk in Polen komen Oost- en West-Europa samen.

Het bijzondere Wit-Rusland of Belarus herinnert niet alleen aan een recent Sovjet verleden, maar ook aan glorieuze tijden waarin Litouwen en Polen de scepter zwaaiden in centraal Europa. In steden als Minsk, Vitebsk en Brest verwijst het straatbeeld voornamelijk naar het Russische verleden, terwijl in Njasvizj en Mir de imposante kastelen verder teruggaan in de tijd. Tussen de steden door reizen we door de tijd naar een landelijk verleden waar eenvoud centraal staat. Het Russisch Kaliningrad bezit de enige ijsvrije haven van het enorme moederland en via deze bijzondere exclave reizen we door naar Europees Polen waar we ons weer thuis voelen in de gezellige Hanzestad van Gdansk.
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win