×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Cuba boeken

Voor het boeken van een vakantie in Cuba hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Cuba-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Cuba met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Cuba-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Cuba. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Cuba.)

Cuba, 15 dagen

In Cuba vind je prachtige natuur, authentieke steden en witte stranden. Dit in combinatie met de vriendelijke bevolking en swingende muziek maakt Cuba tot een zeer afwisselende reisbestemming.

Op deze vakantie door Cuba met de kinderen leer je de salsa dansen, kijk je je ogen uit naar prachtige oude autos, bezoek je een echte sigarenfabriek of probeer je in een palmboom te klimmen op een van de tropische stranden. Het leven op dit Caraïbische eiland speelt zich grotendeels af in de buitenlucht zodat je makkelijk in contact komt met de vriendelijke Cubanen.

Cuba, 20 dagen

Cuba is zeer geschikt voor een afwisselende vakantie met de kinderen. De open, vriendelijke bevolking heet de hele familie van harte welkom in de afwisselende natuur. Het strand is nooit ver weg

Cuba is zeer geschikt voor een afwisselende vakantie met de kinderen. Het is een van de meest bijzondere eilanden in de Caraïben. Tijdens onze rondreis maak je kennis met zowel natuurschoon als de karakteristieke cultuur in het land van Fidel Castro. Geniet van de mooie natuur van de provincie Pinar del Rio. Bij Cienfuegos kun je snorkelen en duiken. In de smalle straatjes van Trinidad ontmoet je vriendelijke bevolking. De laatste dagen van deze gezinsreis brengen we door in Varadero, beroemd om zijn hagelwitte zand en blauwe wateren.

Fietsvakantie Cuba, 18 dagen

De fiets is dé manier om het veelzijdige Cuba te ontdekken. Verken koloniale steden, het prachtige landschap en de caraïbische kust in het heerlijke klimaat.

Al fietsend in Cuba zie je o.a. Las Terrazas, Soroa, Pinar del Rio, Trinidad. De reis begint en eindigt in de hoofdstad Havana. We wisselen de bus regelmatig voor een fietstocht door de mooie heuvelachtige natuur en deels langs de kust.

Fotoreis Cuba, 14 dagen

Een reis langs de mooiste plaatsen van Cuba waar de koloniale ziel van het land kan worden vereeuwigd. Een reisbegeleider met passie voor fotografie begeleidt deze reis.

Een foto van de Cubaanse sigaar, de prachtige gekleurde oldtimers, de hagelwitte stranden, de lachende gezichten die brutaal in de lens kijken. Cuba spreekt een ieder tot de verbeelding en dankzij de diversiteit aan landschap en cultuur is er voor ieder ook daadwerkelijk iets moois. Tijdens deze reis gaan we op zoek naar de Cubaanse ziel die in de mensen, in de architectuur en op het platteland rondwaart. Zodra hij is gevonden, leggen we hem vast op de (digitale) gevoelige plaat.

Rondreis Cuba, 14 dagen

Een complete rondreis door Cuba die je laat kennismaken met de bijzondere cultuur en mooie natuur van dit eiland. Ontdek de koloniale steden als Havana en Trinidad en de mooie stranden van Varadero.

De reis start in Havana, beroemd om de monumenten uit de koloniale tijd en de oude Amerikaanse autos. Breng een bezoek aan een sigarenfabriek, probeer eens een salsa-les, geniet van de suikerriet-en bananenplantages die je onderweg tegenkomt en leer over de geschiedenis in de beroemde Varkensbaai. Maak een wandeling door het unieke landschap van de Vallei van Viñales. De reis door Cuba eindigt in Varadero, waar je in een comfortabel hotel vlak aan het mooie strand verblijft. We reizen met onze eigen comfortabele bus en verblijven in toeristenhotels die elk weer iets unieks bieden, van paardenverhuur en een mooi zwembad, tot fantastische live muziek en de nabijheid van een natuurgebied.

Rondreis Cuba, 20 dagen

Een complete rondreis door Cuba die je kennis laat maken met het unieke land dat zon, muziek, natuur koloniale architectuur, een vrolijke bevolking en een bijzondere politieke geschiedenis combineert. Ontdek de koloniale steden als Havana, Trinidad en Santiago.

De reis start in Havana, beroemd om de monumenten uit de koloniale tijd en de nostalgische Amerikaanse autos. Maak een wandeling in het Sierra Maestra gebergte, de hoogste bergketen van Cuba. Bezoek een sigarenfabriek en probeer eens een echte salsa-les. Geniet van de suikerriet- en bananenplantages die je onderweg tegenkomt en leer over de geschiedenis in de beroemde Varkensbaai. Daarna reizen we door naar Varadero , waar je in een comfortabel hotel aan het witte zandstrand verblijft. Neem nog een paar verfrissende duiken in de golven van de Atlantische Oceaan en geniet van de Cubaanse zon, voor we terugreizen naar Amsterdam.

West-Cuba

Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van het westen van Cuba. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

Groepsreis Cuba Totaal

Het socialistische bolwerk Cuba verdient een bijzondere plek in ons reisaanbod. Een aangenaam klimaat, overweldigende stranden, een afwisselende natuur en oude bouwwerken in kleurrijke steden. Deze Cuba groepsreis zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan het bruisende Havana of muzikale Santiago de Cuba. In dit land is het niet moeilijk contact te maken met de bevolking. Wie van muziek en dansen houdt, is in Cuba aan het goede adres, want dit kunnen de Cubanen als geen ander. Een heerlijke tropische cocktail, zoals de 'cuba libre' en 'mojito', maken het meedoen vast makkelijker! Natuurlijk heb je in iedere plaats voldoende tijd om zelf invulling te geven aan je verblijf.

Groepsreis Cuba

Wie wil er niet naar het swingendste land in de Caribische Zee? Als je aan Cuba denkt, dan denk je aan salsa, sigaren en rum. Maar het land biedt zoveel meer! De Cubanen zijn innemende en vriendelijke mensen. Het lijkt wel alsof op elke hoek van de straat muziek wordt gemaakt. Prachtige koloniale stadjes, een weelderige natuur en witte zandstranden met koraalriffen die het geheel omlijsten. Vooral Havana is indrukwekkend, deels mooi opgeknapt en deels vervallen, biedt het de bezoeker tal van musea en een bruisend nachtleven. Deze Cuba groepsreis heeft een ontspannen tempo. Het is moeilijk om niet volledig gecharmeerd terug te komen van dit tropische eiland!

Familiereis CUBA - 14 dagen

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. In Cuba breek je snel het ijs als je met kinderen op pad bent. Cubanen zijn een hartelijk volk, dat altijd in is voor een praatje. Muziek schalt uit alle hoeken en gaten. Voor je het weet word je uitgenodigd om je heupen los te gooien in een lokaal muziekcafé. Je bezoekt het indrukwekkende Havana en het sfeervolle Spaans-koloniale Trinidad. In Varadero kun je heerlijk luieren op het witte zandstrand, of een duik maken naar de onderwaterwereld.

14-daagse individuele rondreis Klassiek Cuba

Cuba, een land met een boeiend historisch verleden en een schitterend koloniaal erfgoed. Deze rondreis geeft je de gelegenheid dit allemaal zelf te ontdekken. Je bezoekt de hoogtepunten van Cuba, zoals Havana, Santiago de Cuba en de tot UNESCO Werelderfgoed uitgeroepen koloniale stad Trinidad. Onderweg kun je genieten van de prachtige natuur die Cuba rijk is en kom je in aanraking met de bijzonder vriendelijke bevolking. Zij laten je graag de schoonheden van het land zien.

14-dg groepsrondreis Klassiek Cuba vanuit Holguín

Christopher Columbus noemde Cuba het mooiste land dat hij ooit had gezien en dat is niet voor niets. Het vrolijke land van passionele dansen, rum en sigaren wordt getypeerd door kleurrijke oldtimers, koloniale steden, uitgestrekte bananenplantages, tabaksvelden, hagelwitte stranden en een uiterst vriendelijke en levendige bevolking. Wil je kennis maken met dit sfeervolle eiland in het Caribisch gebied met een rijke geschiedenis? Ga dan nú, voordat de modernisering een stukje van de authenticiteit wegneemt. Duik in het indrukwekkende verleden, geniet van een Cuba Libre en swing op het ritme van de salsa

21-daagse individuele rondreis Cuba Compleet

Wil je kennismaken met het echte Cuba in een rustig tempo? Dan is deze 'Cuba Compleet' echts iets voor jou. Tijdens een deel van je reis verblijf je in 'Casas Particulares' en dus bij de gastvrije Cubanen thuis. Zo leer je het authentieke Cuba pas écht goed kennen. Je overnacht dichtbij de hoogtepunten. Van koloniale steden tot prachtige natuurgebieden, want in drie weken zie je de mooiste plekjes van heel Cuba. Trek Cuba's schatkist open en laat je verrassen door alle rijkdom die door de eeuwen heen intact gebleven is. Na deze rondreis boordevol hoogtepunten wacht Playa Pesquero. Hier kom je helemaal tot rust aan het parelwitte zandstrand, uiteraard op basis van All Inclusive.

21-dg groepsrondreis Cuba Compleet vanuit Holguín

Cuba nét even wat anders ontdekken. Natuurlijk nemen we je mee naar de koloniale steden met oldtimers en fraaie oude panden en de indrukwekkende tabaksvelden. Denk aan kleurrijk Trinidan, bruisend Havana en Santiago de Cuba. Maar tijdens deze reis maak je een tocht in 'Rambo-stijl'; met legertrucks naar dew Guanayarivier en de El Rociowaterval. De écht stoere reizigers onder ons waden dóór de rivier! Ook ga je wandelen in de bergen van het Sierra Maestra en bewonder je de Soroawaterval. En wat is het strand van Varadero een perfecte plek om van dit alles na te genieten.

21-dg groepsrondreis Cuba Compleet vanuit Varadero

Cuba nét even wat anders ontdekken. Natuurlijk nemen we je mee naar de koloniale steden met oldtimers en fraaie oude panden en de indrukwekkende tabaksvelden. Denk aan kleurrijk Trinidad, bruisend Havana en Santiago de Cuba. Maar tijdens deze reis maak je een tocht in 'Rambo-stijl'; met legertrucks naar de Guanayarivier en de El Rociowaterval. De écht stoere reizigers onder ons waden dóór de rivier! Ook ga je wandelen in de bergen van het Sierra Maestra en bewonder je de Soroawaterval. En wat is het strand van Guardalavaca een perfecte plek om van dit alles na te genieten.

9-daagse groepsrondreis Cuba Libre

Cuba, hét eiland van Fidel Castro, oldtimers, salsa, koloniale steden, heerlijke Cuba Libres en tabaksvelden. Slenter door de kleine straatjes langs de pastelkleurige herenhuizen in Havana en Trinidad, zie waar de wereldberoemde sigaren gerold worden, beleef de revolutie in Santa Clara en proef de meest heerlijke cocktails. Bewonder de prachtige natuur die het land rijk is en ontmoet de vriendelijke bevolking die je graag de gewoontes van het land laat zien. En wat dacht je van een tocht naar het Escambraygebergte? Per truck en al wandelend op verkenning door dit prachtige natuurgebied, dat klinkt niet verkeerd. Ontdek de absolute hoogtepunten van het veelzijdige westen!

9-daagse individuele rondreis Cuba Libre

Cuba, het eiland van Fidel Castro, Hemingway, sigaren en niet te vergeten de Cuba Libre! Maak kennis met de prachtige natuur die Cuba rijk is en ontmoet de bijzonder vriendelijke bevolking. Door de kleine straatjes slenteren van Oud Havana, wandelen door het koloniale Trinidad en per Russische legertruck door het Escambraye gebergte. Dit, en nog veel meer, staat je allemaal te wachten tijdens deze indrukwekkende rondreis door het westelijk deel van Cuba!

Ontdek authentiek Cuba

Ontdek nu het historische Cuba met een camper. Tijdens deze reis vlieg je van Amsterdam naar Havana met Air Canada. Hier verblijf je de eerste twee nachten in de stad Havana. Bij aankomst in Cuba word je opgehaald en naar jouw hotel gebracht. De volgende dag heb je de tijd om Havana te verkennen, ontdek de highlights zoals Plaza de la Revelución en Castillo del Morro. Op dag 3 haal je jouw camper op bij Daiquiri Tours. Vanaf hier ga je veertien dagen genieten van een ontdekkingstocht door het bijzondere Cuba. Geniet van steden als Havana met haar prachtige historie en cultuur, maar ga ook de natuur in en ervaar hoe de echte Cubaanse sigaren gemaakt worden op de tabaksvelden. Na 13 nachten camperhuur zit jouw camperreis er weer op en lever je de camper weer in, na een laatste hotelovernachting in Havana vlieg je terug naar Amsterdam. Alvast inspiratie opdoen voor een rondreis Cuba? Neem hier eens een kijkje!
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win