×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Groenland boeken

Voor het boeken van een vakantie in Groenland hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Groenland-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Groenland met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Groenland-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Groenland. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Groenland.)

Rondreis Groenland - Noorderlicht, ijsbergen en wildleven

Groenland, het grootste eiland ter wereld is een waar poolparadijs. Tijdens deze indrukwekkende rondreis aanschouwen we het grootste fjord systeem ter wereld, Scoresby Sund. We maken kennis met de bijzondere Inuit Eskimo bevolking in Ittoqqortoomiit én maken kans op het zien van het magische natuurfenomeen, het noorderlicht. We ontdekken de natuur van heel dichtbij tijdens trekkingen, tochten met een rubberboot en het beklimmen van bergen terwijl de muskusos zich verderop aan het gras vergaard.

Rondreis Groenland Disko Bay

Een unieke poolreis per luxe expeditieschip van IJsland naar Groenland, één van de mooiste en meest ongerepte gebieden op aarde. Je ziet walvissen in het water, walrussen, robben en zeehonden op de stranden en vele vogelsoorten op de kliffen. De kusten van Groenland bestaan uit immense fjorden vele duizenden jaren geleden uitgeschuurd door het landijs. Met wat geluk

Rondreis Groenland Expeditie

Tijdens deze unieke reis ga je op expeditie naar het magistrale Groenland. Een reis waarbij je je tijdens de wandeltochten en overnachtingen bevindt in een onherbergzaam, prachtig landschap van fjorden, ijsbergen en gletsjers. Maak kennis met de bijzondere Inuit-bevolking, laat je onderdompelen in hun cultuur en wie weet zie je ijsberen en Arctische vossen. Laat de avonturier in je los! Geen dag zal hetzelfde zijn.
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win