×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Kazachstan boeken

Voor het boeken van een vakantie in Kazachstan hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Kazachstan-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Kazachstan met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Kazachstan-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Kazachstan. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Kazachstan.)

Rondreis Kazachstan, 14 dagen

Een reis door het weinig bezochte Kazachstan is voor de fervente reiziger een aangename verrassing. De natuur is overweldigend en afwisselend: fraaie woestijngebieden, uitgestrekte steppen, canyons, meren en hooggebergte. Door haar strategische ligging op caravanroutes van de Zijderoute vind je hier een mengeling van culturen en bijzondere bezienswaardigheden die op de werelderfgoed zijn geplaatst.

Kazachstan. Waar kennen we dit land eigenlijk van? Van schaatswedstrijden, de hilarische film Borat en de Nederlandse astronaut André Kuipers die vanaf de kosmodroom nabij Baikonoer werd gelanceerd naar het ruimtestation ISS. Dat het land bijzondere nationale parken heeft zoals Altyn Emel en de spectaculaire Charyn canyon is nauwelijks bekend. De vele historische monumenten en interessante diverse historie als onderdeel van de Zijderoute, in combinatie met de ongereptheid van deze bestemming, maken van je bezoek een echte ontdekkingsreis.

Zijderoute, 22 dagen

Bijzondere rondreis door Centraal-Azië langs de eeuwenoude karavaansteden van de Zijderoute. Bezoek levendige lokale markten, kleurrijke medressen en moskeeën.

Centraal in Azië liggen verschillende voormalige Sovjetstaten met een rijk verleden. Het waren belangrijke schakels in de zijderoute van China naar de Middellandse Zee. De vele volkeren in dit gebied, waaronder een aanzienlijk aantal nomadenstammen, herontdekken steeds meer van hun historisch erfgoed. Tijdens deze fascinerende rondreis bezoek je Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. In deze landen bekijk je onder andere Ashgabat met haar marmeren gebouwen, leer je over de nomaden cultuur in Oezbekistan, het legendarische Samarkand en ga je naar de enorme canyons nabij Almaty.
Banner Stem & Win