×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Myanmar boeken

Voor het boeken van een vakantie in Myanmar hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Myanmar-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Myanmar met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Myanmar-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Myanmar. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Myanmar.)

Rondreis Myanmar, 15 dagen

Ontdek in twee weken de mooiste plekken van dit mystieke land in Zuid-Oost Azië. De religieuze steden van Mandalay en Bagan, het Inlemeer en de koloniale gebouwen van Yangon en de gouden rots Kyaiktiyo.

In Myanmar (Birma) reis je nog door het oude Azië. Je ontdekt bijzondere plekken in Mandalay, maakt kennis met de bijzondere bewoners, kunt fietsen langs de duizenden pagodes van Bagan of varen over het Inlemeer. Op het Inlemeer roeien de vissers op een heel bijzondere manier: staand op één been omklemmen zij met het andere been de roeispaan. In Yangon zie je de kenmerkende brede lanen en koloniale Britse architectuur en hier bevindt zich de met glinsterend goud beklede Shwedagon pagoda. Na aankomst in Kyaikto bezoeken we de Kyaiktiyo, een immense, met bladgoud vergulde rots, balancerend aan de rand van een diepe afgrond.

Rondreis Myanmar, 21 dagen

Proef de bijzondere sfeer van dit land in Zuid-Oost Azië. Vanuit de voormalige hoofdstad Yangon bezoeken we hoogtepunten als de gouden rots Kyaiktiyo, de koloniale hoofdstad Mandalay en de duizenden pagodes bij Bagan.

Tijdens de reis door Myanmar (Birma) bezoeken we Yangon, Kyaiktiyo, Mandalay, Bagan en het Inlemeer. In Yangon breng je een bezoek aan de beroemde Shwe Dagon pagode. Andere bijzondere plekken zijn de gouden rots Kyaiktiyo en de oude hoofdstad Mandalay. De fiets is een ideaal vervoersmiddel om de duizende pagodes bij Bagan te ontdekken en de boot om de vissers op het Inlemeer te bewonderen.

Myanmar Compleet

Op deze privéreis met chauffeur en gids ontdek je alle bezienswaardigheden van Myanmar. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

Myanmar hoogtepunten

Op deze privéreis met chauffeur en gids ontdek je alle hoogtepunten van Myanmar. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

Groepsreis Myanmar in 2 weken

Birma is de nog onontdekte Parel van Zuidoost-Azië. Doordat het overwegend boeddhistische land jarenlang geïsoleerd stond, werd het door veel reizigers gemeden. De sfeer van weleer proef je nog steeds! De bevolking is hartelijk, nieuwsgierige monniken en andere Birmezen oefenen graag hun Engels met je. Bezoek oude koningssteden in de omgeving van Mandalay en het prachtige Bagan met zijn eeuwenoude tempels en paleizen. Wandel door heuvels en rijstvelden, bezoek markten met minderheden in klederdracht en vaar over het rustieke Inlemeer. Reis met ons mee en ontdek Myanmar!

17-daagse rondreis Myanmar - Do it your way!

Dit is de perfect reis voor mensen die niet alles zelf willen regelen, maar wel de vrijheid willen houden over het dagprogramma. AsiaDirect regelt je hotels en je vervoer, maar hoe je jouw vakantie verder invult, is aan jou zelf. De reis begint in de voormalige hoofdstad Yangon waar je verblijft in een comfortabel en zeer centraal gelegen hotel. Deze oude stad heeft enorm veel te bieden, er zijn weinig steden waar zoveel koloniale architectuur bewaard is gebleven. Je gaat verder naar Mandalay en Bagan waarbij je zelf invulling kunt geven aan het programma. Een optionele ballonvaart over het tempelcomplex vanBagan is een onvergetelijke ervaring. Vervolgens ga je, volledig georganiseerd op een prachtige trekking van 2 dagen waarbij je overnacht in een authentiek klooster. Geniet van de rust en een prachtige boottocht op het beroemde Inle meer voor je terug vliegt naar Yangon.
Banner Stem & Win
Banner Stem & Win