×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Thailand boeken

Voor het boeken van een vakantie in Thailand hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Thailand-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Thailand met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Thailand-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Thailand. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Thailand.)

Kookreis Thailand, 15 dagen

Wil je écht Thais leren koken? Reis dan mee naar het land van de glimlach, waar je heerlijke authentieke Thaise gerechten leert bereiden in verschillende regio's.

De Thaise keuken is beroemd vanwege de heerlijke afwisselende gerechten. Wil je zelf écht Thais leren koken? Tijdens deze reis door het mooie Thailand leer je op verschillende plekken hoe je op een traditionele Thaise wijze kunt koken. Naast het bereiden van heerlijke authentieke Thaise gerechten is er ook genoeg tijd om diverse bezienswaardigheden te bezoeken, te genieten van de prachtige Thaise natuur en te luieren op het strand.

Rondreis Thailand, 15 dagen

Ontdek in twee weken de hoogtepunten van Thailand, het land van de glimlach. Ervaar onder andere het levendige Bangkok, de rust van de Kwai Rivier en het culturele Chiang Mai. Geniet na op het strand van Koh Samed.

In 15 dagen krijg je tijdens deze rondreis door Thailand een goed beeld van het noorden van het land. In de hoofdstad Bangkok vind je het koninklijke paleis en de indrukwekkende Wat Pra Keo tempel. Je ervaart de levendige handel op de drijvende markt en slaapt aan de Kwai rivier. Onderweg bezoeken we de wereldberoemde 'Bridge over the River Kwai' met haar bewogen geschiedenis. In de oude stad Sukothai maken we een fietstocht tussen de tempels. Chiang Mai is een gezellige stad waar je vele tempels kunt bezoeken, heerlijk kunt eten en rondstruinen op de populaire avondmarkt. Een inbegrepen wandeltocht brengt je in de mooie heuvels buiten Chiang Mai. We sluiten de rondreis af op het tropische eiland Koh Samed. Hier kun je prachtig snorkelen en duiken en uiteraard ook ontspannen op het strand.

Rondreis Thailand, 21 dagen

Complete rondreis die de bekende hoogtepunten van Thailand als Bangkok, de Kwai Rivier en Chiang Mai combineert met onder andere de oude hoofdstad Sukothai en het nationale park Khao Yai. Het eiland Koh Samed is een relaxed einde van de reis.

Deze rondreis door Thailand begint in de bruisende Thaise hoofdstad Bangkok, hier kun je onder andere mooie tempels en het koninklijke paleis bezoeken. En uiteraard ook prima winkelen! De volgende overnachtingen zijn aan de beroemde River Kwai, onderweg er naartoe ervaar je de levendige handel op een drijvende markt. Het Khao Yai nationaal park is een mooi decor voor een wandeling. Bij de stad Sukothai is de fiets hét vervoermiddel om de vele tempels in het historische park te zien. Een fietstocht is dan ook inbegrepen. In het noordoosten van Thailand, in de Gouden Driehoek, vind je de sporen van de vroegere opiumhandel. Chiang Mai is een oude stad met indrukwekkende bezienswaardigheden. Na de optionele trektocht in de heuvels bij Chiang Mai is het strand van en de zee bij het tropische eiland Koh Samed een relaxed einde van de reis.

Thailand Noord & Zuid, 21 dagen

Stap in een totaal andere wereld en ontdek het avontuurlijke Thailand. In deze reis door noord en zuid vind je al het moois wat Thailand te bieden heeft. Van het bergachtige noorden tot de witte stranden in het zuiden. Laat je verrassen door de prachtige natuur, de dieren, de tempels en natuurlijk de fantastische keuken.

Een groepsreis met Djoser naar Thailand voert je langs de mooiste plekken die het land van de glimlach te bieden heeft. De reis begint in de metropool Bangkok en voert via de legendarische rivier River Kwai en de oude koningssteden Ayutthaya en  Sukhothai naar Chiang Mai in het bergachtige noorden. We vliegen naar het zuiden, dat zich kenmerkt door de mystieke karstbergen die uit het landschap opdoemen, bezoeken we Khao Sok nationaal park de prachtigste stranden en eilanden.

Thailand, 15 dagen

Bangkok, de beroemde Kwai-rivier, Chiang Mai en het eiland Koh Samed zijn de hoogtepunten van een tweeweekse reis naar Thailand. Maak daarbij kennis met de altijd glimlachende bevolking van Thailand.

Thailand leent zich bij uitstek voor een avontuurlijke vakantie met de kinderen. In Bangkok maken we een boottocht en vind je gouden paleizen. Op de drijvende markt doe je de inkopen uit een bootje. Vanuit Chiang Mai kun je een heuse jungle excursie maken naar bergstammen of maak een leuke fietstocht over het platteland . De laatste dagen van de reis geniet je van de prachtige witte stranden van het eiland Koh Samed.

Thailand, 21 dagen

Complete reis in de zomervakantie langs de hoogtepunten van Thailand zoals Bangkok, Kwai-rivier, Sukhothai, Chiang Mai en Koh Samed. Ontdek de vele tempels en geniet van het tropische strand.

Complete rondreis door het land van de glimlach in de zomervakantie, een ideale gevarieerde vakantiebestemming voor het hele gezin. Ervaar in een bootje of per tuk-tuk de drukke stad Bangkok en ontdek de rust van de natuur op de Kwai-rivier in een op bamboevlotten drijvend hotel. Een fietstocht over het platteland kun je maken in Sukothai en een jungletocht mag niet ontbreken in de omgeving van Chiang Mai. Het tropische strand bij Koh Samed is een mooi slot van de vakantie. 

Thailand

Op deze privéreis met chauffeur ontdek je alle bezienswaardigheden van Thailand. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

Thailand en Laos

Op deze privéreis met chauffeur ontdek je alle bezienswaardigheden van Thailand en Laos. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

Groepsreis Thailand Avontuurlijk

Een prima combinatie van de culturele hoogtepunten van Thailand met een heerlijk afsluitend verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuk-tuk maak je kennis met de bruisende hoofdstad Bangkok. Je bezoekt tijdens deze Thailand groepsreis boeddhistische tempelcomplexen, bedrijvige markten en smult van misschien wel het lekkerste eten ter wereld. Liefhebbers kiezen voor een optionele trektocht, waarbij je kennis maakt met de kleurrijke bergstammen in het noorden van het land. Tenslotte is het luieren met een exotische cocktail op het strand van het eiland Koh Samed. Welkom in het Land van de Glimlach!

Groepsreis Thailand Totaal

Deze Thailand groepsreis combineert een tropisch groen landschap met gouden boeddhistische monumenten. Je bezoekt diverse kleurrijke bergstammen, verkent de miljoenenstad Bangkok en kunt ontspannen op twee tropische eilanden in de azuurblauwe zee. Ook heb je de mogelijkheid mee te gaan op een avontuurlijke trektocht door de weelderige natuur. Andere bestanddelen: heerlijk eten, diverse watersporten, imposante tempels en een bruisend uitgaansleven. Kortom een groepsreis naar het 'Land van de Glimlach' met veel afwisseling en vrijheid.

Groepsreis Zuid-Thailand

Schitterend zandstrand met kokospalmen, warm en kristalhelder water en de zon die bijna altijd van de partij is; het zuiden van het Land van de Glimlach is de perfecte regio voor liefhebbers van zon, zee en strand. Deze groepsreis Thailand combineert in een rustig tempo de idyllische eilanden Phuket, Koh Phi Phi en Koh Lanta met een bezoek aan het Khao Sok Nationaal Park. Ga met ons mee en geniet!

Familiereis NOORD-THAILAND - 15 dagen

Dit is een Thailand familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Deze tweeweekse rondreis combineert de hoogtepunten van Thailand met een heerlijk verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuk-tuk kun je kennismaken met de bruisende hoofdstad Bangkok. Je bezoekt boeddhistische tempels en kunt kleurrijke bergstammen ontmoeten tijdens een indrukwekkende optionele trektocht in het noorden van het land. Tenslotte is het luieren op het tropische eiland Koh Samed.

Familiereis THAILAND TOTAAL - 22 dagen

Dit is een Thailand familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Het 'Land van de Glimlach' is bij uitstek geschikt om met het gezin te genieten an een onbezorgde vakantie. Thailand heeft een vriendelijke bevolking, prachtige natuur en schitterende tempels. Ook vind je er tropische stranden en misschien wel het lekkerste eten ter wereld. Deze rondreis Thailand laat je de fascinerende verscheidenheid van dit land zien. Van de kosmopolitische metropool Bangkok en kleine bergdorpen in het noorden, tot de palmstranden en de groene jungle in het zuiden.

Familiereis VIETNAM, CAMBODJA EN THAILAND AVONTUUR - 21 dagen

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. De oude wijken van Hanoi, varen tussen de rotseilanden van de Halongbaai en Japanse bruggetjes in Hoi An. Een amusementspark en een zwemparadijs, brommertjes en markten in Saigon, de tempels van Angkor Wat en een tropisch eiland! De hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Thailand laten zich prima combineren in deze rondreis van drie weken. Over afwisseling heb je duidelijk niet te klagen.

11-daagse rondreis Paradijselijk Thailand

In het exotische zuiden van Thailand wordt het decor bepaald door hagelwitte zandstranden, een zee in alle tinten blauw en de natuur is hier nog groener dan groen. Neem Khao Sok, het oudste regenwoud ter wereld, waar je één bent met de prachtige natuur. Onderweg heb je de vrijheid om te stoppen waar je wil: een prachtig uitzicht, indrukwekkende tempels of een trainingscentrum voor apen: opties genoeg! In Krabi en op Phuket is snorkelen en duiken een waar feest: de onderwaterwereld is gevarieerd en kleurrijk. Kortom, een heerlijke 'vrijheid blijheid' reis met een tropische rode draad.

15-daagse rondreis Amazing Thailand

Ontdek miljoenenstad Bangkok en de legendarische Bridge on the River Kwai op weg naar het dunbevolkte noorden. Van de centrale laagvlakte met de tempels van de voormalige hoofdstad Ayutthaya naar het aan de Nanrivier gelegen Phitsanulok. Verken het mythische gebied van de Gouden Driehoek, waar Laos, Myanmar en Thailand samenkomen. Vele reisindrukken verder is het heerlijk ontspannen aan de stranden van de badplaats Hua Hin. Amazing... je valt letterlijk van de ene verbazing in de andere.

15-daagse rondreis Exotisch Zuid-Thailand

In het exotische zuiden van Thailand wordt het decor bepaald door de hagelwitte zandstranden en een heldere zee in alle tinten blauw. Snorkelen en duiken is hier een waar feest, de onderwaterwereld is gevarieerd en kleurrijk. In Hua Hin krijg je alvast een voorproefje van wat de Golf van Thailand je te bieden heeft. Ga op het kleine Koh Tao beslist onder water of vaar per longtailboot naar een verlaten strand waar je het echte 'bounty-gevoel' ervaart. Vanuit Koh Samui is het heerlijk kajakken in het Nationaal Zeepark Ang Thong. Een heerlijke 'vrijheid blijheid' reis met een tropische rode draad.

15-daagse rondreis Thailand & Cambodja

Deze prachtige rondreis begint in Thailand. Per boot en skytrain ontdek je de hoofdstad Bangkok met haar vele tempels en het indrukwekkende Grand Palace. Via Chanthaburi, bekend om de edelstenenmarkt, reis je verder naar Cambodja. Bezoek de killing fields en het Tuol Slengmuseum, een voormalige gevangenis uit de Rode Khmertijd, in Phnom Penh en verken je de Khmerdorpen in de omgeving van Battambang. En uiteraard mogen de tempels van Angkor niet ontbreken. Na alle indrukken die je in Cambodja hebt opgedaan, is het heerlijk relaxen aan het zwembad van het 4-sterrenresort.

15-daagse rondreis Zuidelijke Parels van Thailand

Bij een reis met zo'n exotische naam denk je natuurlijk aan hagelwitte zandstranden die langzaam overgaan in een azuurblauwe zee vol met kleurrijke vissen. In het tropische Krabi en Phuket komt dit beeld echt tot leven. Deze rondreis begint in de hoofdstad Bangkok, vervolgens zak je via het schitterende natuurgebied Khao Sok National Park en de wereldberoemde Phang Nga Baai af naar het gezellige Phuket. Luieren, snorkelen of op bezoek bij de Big Boeddha? Niks moet, alles kan, het is vakantie!

18-daagse rondreis De vele gezichten van Thailand

Zelf op pad met de auto om Thailand te verkennen, wat een avontuur! Van koningsstad Ayutthaya tot aan het relaxte Pai en via de bekende weg door de bergen naar Chiang Mai. Van watervallen, jungles en heetwaterbronnen tot aan tempels en paleizen. Maak kennis met de bergstammen en het dagelijks leven van de bewoners. Een rit met de nachttrein terug naar Bangkok is een ware belevenis. Tijd om te relaxen... Op het strand van Cha Am kun je je handdoek neerleggen en nog eens terugdenken aan deze fantastische reis!

22-daagse rondreis Thailand Compleet (zomer)

Bruisend Bangkok en beschermende natuurgebieden. Levendige markten en monumenten die herinneren aan een boeiende historie. Een brug met een berucht verleden. Je vindt het in het 'Land van de Eeuwige Glimlach', zoals Thailand ook wel genoemd wordt. Dit in combinatie met de verering van boeddha in de talloze rijkelijk gedecoreerde tempels maken van Thailand een vakantiebestemming van formaat. En waar anders is het fijner nagenieten van alle indrukken dan op het zandstrand van Koh Samui? We geven het gewoon toe: completer kan het eigenlijk niet.

11-daagse fietstour Bangkok - Chiang Mai

Deze 11-daagse fietstocht biedt je de perfecte combinatie van de cultureel historische hoogtepunten en het alledaagse plattelandsleven. Je bezoekt de voormalige hoofdsteden Ayutthaya en Sukhothai. Hier zijn tientallen oude tempelruines te bewonderen. Per fiets, boot en trein doorkruis je Centraal Thailand. Dankzij de vele rivieren die er stromen is dit het grootste rijstbouwgebied ter wereld. Hier beleef je het plattelandsleven in optima forma. Je zult bijna geen andere toeristen tegenkomen. In Bangkok, Ayutthaya en Sukhothai word je begeleid door lokale gidsen die hun eigen stad en streek door en door kennen en hun kennis graag met je willen delen.

11-daagse rondreis Centraal-Thailand

Wist je dat je iedere reis op maat kunt (laten) aanpassen? Hierdoor is jouw reis altijd uniek en binnen budget!Natuur en cultuur wisselen elkaar af tijdens deze gevarieerde rondreis Thailand. Je begint in de kleurrijke Thaise hoofdstad Bangkok. De komende dagen leer je deze stad vol tegenstrijdigheden beter kennen met bezoeken aan een aantal bijzondere trekpleisters, zoals het Koninklijk Paleis en Wat Pho, de tempel met de gigantische liggende gouden Boeddha. Ook leer je de stad op geheel andere wijze kennen tijdens de boottocht over de Klongs. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid Bangkok per fiets beter te leren kennen. Een niet te missen ervaring!Vervolgens bezoek je het oudste en één van de mooiste nationale parken van Thailand: Khao Yai. Hier leven vele bijzondere wilde dieren, waaronder olifanten en tijgers. Daarna reis je via de oude historische hoofdstad Ayuthaya naar Kanchanaburi, beroemd van de Thailand - Birma spoorlijn en de brug over de river Kwai. Naast een bezoek aan deze beroemde brug, kun je de prachtige Erawan watervallen met haar 7 niveaus bekijken of zelfs een verfrissende duik in het heldere water nemen. Nadat je de nacht heb doorgebracht in een uniek en uitermate sfeervol drijvend hotel, is het tijd om heerlijk te ontspannen op het populaire strand van Hua Hin.Kortom, deze Jungle, Stad en Strand rondreis door Thailand is een onvergetelijke trip boordevol afwisseling en avontuur!

11-daagse strandvakantie Bangkok en Hua Hin

Ontdek het veelzijdige Bangkok en kom daarna heerlijk tot rust op het prachtige strand van Hua Hin. Na aankomst op de luchthaven van Bangkok, word je naar het Eastin Hotel Makkasan Bangkok**** gebracht. Hier verblijf je gedurende drie nachten, zodat je alle tijd heb voor een uitgebreide kennismaking met Bangkok. Daarna ga je naar de 'koninklijke' badplaats Hua Hin, waar je gedurende zeven nachten in het sfeervolle Escape Hua Hin**** verblijft. Hier kun je genieten van een heerlijke strandvakantie. Het resort wordt omgeven door wuivende palmbomen en ligt in een mooi aangelegde tuin vol tropische bloemen. 's Avonds kun je heerlijk dineren bij één van de vele restaurants in het centrum van Hua Hin.

11-daagse strandvakantie Bangkok en Jomtien

Je begint je vakantie in het altijd bruisende Bangkok. Hier verblijf je drie nachten in het Eastin Hotel Makkasan Bangkok****, zodat je alle tijd hebt om de stad goed te leren kennen. Bangkok is een stad die 24 uur per dag leeft. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zul je je geen moment vervelen! Daarna ga je naar Jomtien, waar je kunt genieten van een heerlijk strandverblijf. Je verblijft in het Splendid Resort***, dat op een steenworp afstand van het zandstrand ligt. Bovendien beschikt het resort over diverse faciliteiten, waaronder twee zwembaden en een poolbar. In de avond kun je het bruisende nachtleven van het naastgelegen Pattaya ontdekken.

11-daagse strandvakantie Bangkok en Koh Chang

Dat Bangkok een stad is die 24 uur per dag leeft, ontdek je tijdens je bezoek aan deze bruisende metropool. Gedurende drie nachten verblijf je in het Eastin Hotel Makkasan Bangkok****. Wandel door de straatjes, vaar door de klongs en bewonder de prachtige tempels. 's Avonds is het leuk om een drankje te doen bij een skybar. Daarna kun je heerlijk relaxen op van een strandvakantie op Koh Chang. Je verblijft in het Centara Tropicana Resort****. Het resort heeft een rustige ligging, waardoor je even helemaal op adem kunt komen. Bovendien ligt het direct aan het strand van Klong Prao. Voor gezellige restaurantjes bezoek je in de avond het stadje.

11-daagse strandvakantie Bangkok en Koh Samet

Maak eerst kennis met het bruisende Bangkok, om daarna compleet tot rust te komen op het strand van Koh Samet. In Bangkok verblijf je gedurende drie nachten in het Eastin Hotel Makkasan Bangkok****. Een heerlijk hotel met de perfecte ligging voor een bezoek aan de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is. Daarna verblijf je gedurende zeven nachten op het paradijselijke Koh Samet. Vanuit het Samed Cabana Resort*** loop je zo het witte zandstrand op. Koh Samet is zeer geschikt voor een ontspannen strandvakantie. Daarnaast is het eiland gezegend met een prachtige onderwaterwereld. Maak een snorkeltour en kijk je ogen uit!

11-daagse strandvakantie Bangkok en Koh Samui

Combineer een bezoek aan de bruisende stad Bangkok met een heerlijk verblijf op één van de mooiste Thaise stranden. Allereerst verblijf je drie nachten in het Eastin Hotel Makkasan Bangkok****. Een ideaal uitgangspunt om de stad goed te leren kennen. Gouden tempels, leuke marktjes en goede restaurants, Bangkok heeft het allemaal! Daarna reis je per vliegtuig naar het exotische Koh Samui, waar je een warm welkom staat te wachten in het gezellige Lawana Resort***. Vanuit het resort stap je zo het strand op, waar je een heerlijke strandwandeling kunt maken. Koh Samui heeft alle ingrediënten voor een heerlijke strandvakantie!

11-daagse strandvakantie Bangkok en Krabi

Combineer de bruisende metropool Bangkok met een heerlijke strandvakantie op Krabi. Je begint je vakantie met drie overnachtingen in het Eastin Hotel Makkasan Bangkok**** , zodat je voldoende tijd hebt om de stad goed te leren kennen. Bangkok wordt ook wel 'The Big Mango' genoemd. Bezoek de tempels, vaar door de klongs of ga heerlijk uit eten. In Bangkok kan het allemaal! Daarna vlieg je naar Krabi, in het zuiden van Thailand. Prachtige stranden, een kraakheldere zee en vele krijtsteenrotsen. Krabi is een waar plaatje! Je verblijft in een sfeervol boutique resort, gelegen aan het strand van Ao Nang: het Holiday Inn Resort Krabi****. Een heerlijk resort voor een ontspannen vakantie!

11-daagse strandvakantie Bangkok en Phuket

Combineer de stad Bangkok met een heerlijk verblijf op het strand van Phuket. Je begint je vakantie met drie overnachtingen in Bangkok, waar je verblijft in het Eastin Hotel Makkasan Bangkok****. Hét perfecte uitgangspunt voor een bezoek aan deze fascinerende stad. Gouden tempels, eindeloze shopping malls en talloze restaurants. Het is er allemaal! Daarna vlieg je naar het zuiden voor een heerlijke strandvakantie op Phuket. Hier verblijf je gedurende zeven nachten in het zeer sfeervolle The Old Phuket***. Het hotel ligt op een steenworp afstand van het zandstrand van Karon Beach. Een aanrader is het maken van een snorkeltrip naar één van de omliggende eilandjes!

13-daagse familiereis Centraal-Thailand

Met een beetje hulp van AsiaDirect is een reis door Thailand met baby of jonge kinderen een geweldige belevenis voor het hele gezin.Thailand met de allerkleinsten is een speciaal programma ontworpen voor gezinnen met babies en/of jonge kinderen. De reistijden zijn bewust kort gehouden, alle hotels in deze reis zijn comfortabel en met riante zwembaden. De excursies en activiteiten zijn afgestemd op iedereen in het gezin en er is ruim voldoende vrije tijd.De reis begint natuurlijk in Bangkok waar je onder andere per tuktuk en met verschillende longtailbootjes de stad op unieke wijze beter leert kennen. Uiteraard mag ook een bezoekje aan de beroemde Wat Pho niet ontbreken. Daarna gaat de reis verder naar Kanchanaburi, waar je de prachtige natuur van Erawan bezoekt en een dag met olifanten door gaat brengen. Dan zak je verder af naar het zuiden en met een bezoekje aan de bekende drijvende markt en een apen kolonie bereik je Cha-am/Hua Hin voor een aantal heerlijke dagen aan het strand in een fantastisch, vriendelijk en direct aan het strand gelegen hotel. Ook deze omgeving heeft nog allerlei opties om dagtourtjes te maken als je daar zin in hebt.- Reisafstand per dag is max 250 kilometer- Comfortabele 4 sterren hotels met fijne zwembaden- Afwisselend programma met daarnaast ook veel vrije tijd- Kindvriendelijke excursies

13-daagse rondreis Thailand - Do it your way!

Met deze reis heb je alle vrijheid om te doen wat je wilt zonder na te hoeven denken over vervoer of verblijfWil je graag zelf je reis uitstippelen, maar toch een aantal zaken geregeld hebben, dan is deze 'individuele rondreis Thailand - Do it your way!' perfect voor jou! De hotels en het vervoer worden geregeld, maar hoe je de dagen verder invult is helemaal aan jou. Op de planning staan Bangkok, Kanchanaburi, Ayutthaya, Chiang mai en Hua Hin, de ultieme combi van cultuur, historie, jungle en strand.Je start de reis in de hoofdstad Bangkok, een stad welke bekend staat als same-same but different. Bangkok is hip en traditioneel tegelijk! Van oude wijken met kleurrijke lokale markten, het drukke Chinatown tot aan grote wolkenkrabbers en luxueuze winkelcentra met alle bekende merken. De eerste drie nachten verblijf je in het Eastin Makkasan Hotel. Een ideale plek om vanuit hier de stad te verkennen. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het zeer indrukwekkende Koninklijk Paleis, met de belangrijkste tempel van Thailand, de Wat Phra Kaeo of Wat Pho, bekend om zijn enorme liggende Boeddha van 46 meter bedekt met bladgoud. Een verfrissend tochtje over de grachten, de klongs, van Bangkok geeft je een indruk van het Bangkok van vroeger en een grote kans om de enorme varanen te spotten. Een fietstocht is ook zeker de moeite waard om het lokale leven in Bangkok te leren kennen. Verder kun je in Bangkok heerlijk shoppen, van exclusieve kleding tot lokale souvenirs. Daarna kun je bijvoorbeeld heerlijk ontspannen met een Thaise massage en een drankje met een fenomenaal uitzicht in een van de vele hippe Sky Bars die Bangkok rijk is. Eten is zeer belangrijk in Thailand, dit kun je tussen de locals op straat tot aan exclusieve sterren restaurants.Na deze drie dagen in Bangkok, ga je met de lokale trein naar Kanchanaburi. De trein is een heerlijke manier van reizen, de perfecte manier om het Thaise landschap op je in te laten werken. Kanchanaburi heeft veel historie gerelateerd aan de tweede wereldoorlog, maar ook veel natuurschoon. In Kanchanaburi verblijf je twee dagen in een centraal gelegen boetiek hotel zodat je alle kanten op kunt.In Kanchanaburi word je opgehaald en met privé vervoer naar de oude historische hoofdstad Ayutthaya gebracht. De prachtige tempel ruïnes van Ayutthaya kun je bijvoorbeeld verkennen per tuktuk of fiets. Het Boeddha-hoofd dat wordt omhelst door de wortels van een boom bij de tempel Wat Phra Mahathat is een belangrijke heilige plek en zeker een bezoekje waard.De volgende avond vertrek je met de slaaptrein naar Chiang Mai. Hier verblijf je 4 dagen in een mooi, modern guesthouse midden in het oude centrum. Chiang Mai heeft veel te bieden om zelf te verkennen: van mooie tempels, gezellige avondmarkten tot mooie bergen en jungle waar je tochten kunt maken langs lokale dorpen en rijstvelden of als een vogel door de jungle kunt vliegen tijdens het zippen.Hierna ga je per slaaptrein terug naar Bangkok en pikt een privé chauffeur je op om je af te zetten in de badplaats Hua Hin. Hier kun je heerlijk bijkomen van alle indrukken die je hebt opgedaan onder de palmbomen met een fruitcocktailtje. Mocht je meer willen dan alleen strand, dan kan dit ook rondom Hua Hin. In de omgeving heb je onder andere het grootste nationale park van Thailand en een aantal fraaie wijngaarden.

15-daagse familiereis Centraal- en Noord-Thailand

Er zijn weinig landen zo geschikt voor een familierondreis met kinderen als Thailand. Overal worden ze hartelijk begroet door de vriendelijke Thai. Deze reis zal hun zintuigen zeker prikkelen. Je begint met een aantal dagen in Bangkok, waar je een spannende boottocht maakt. Via de River Kwai reis je vervolgens door naar Sukhothai. Hier stap je op de fiets en ontdek je de eeuwenoude tempels. Daarna ga je naar Chiang Mai. Uiteraard zal een bezoek aan de olifanten niet ontbreken! Je leert met ze 'praten' en daarna mag je met ze badderen in de rivier. Je eindigt op het prachtige strand van Koh Samet waar je een prachtig zandkasteel kunt bouwen langs de branding. Of ga lekker snorkelen in het kraakheldere water!

15-daagse rondreis Centraal- en Zuid-Thailand

Maak kennis met het exotische zuiden van Thailand! De reis begint in Bangkok, waar je kennismaakt met de hoogtepunten van deze hoofdstad. Vervolgens ga je per lokale trein, dwars door de woonkamers van de Thai, naar Mahachai en Amphawa. Uiteraard mag ook een bezoek aan de River Kwai niet ontbreken. Via de stranden van Hua Hin zak je verder af naar Khao Sok National Park. Hier begint het avontuur! Je slaapt in je eigen boomhuis, gaat tubingen op de rivier en vaart over het schilderachtige Raja Prabha meer. Vervolgens vaar je naar Koh Samui, waar je met een kokosnoot in je hand terugkijkt op een fantastische vakantie.

16-daagse familiereis Centraal- en Noord-Thailand

Weinig landen zijn zo geschikt voor een familierondreis met kinderen als Thailand.Thailand is in diverse opzichten het perfecte land voor een reis met kinderen. Thai zijn dol op kinderen en overal worden ze dan ook hartelijk begroet door de vriendelijke Thai. De reisafstanden zijn relatief kort, de gezondheidszorg is goed geregeld, er zijn veel kindvriendelijke faciliteiten en er is voor ieder wat wils! Deze reis zal de zintuigen van ouder en kind prikkelen. Je begint met een aantal dagen in Bangkok, waar je een spannende boottocht maakt op de grachten, ook wel khlongs genoemd, van Bangkok. Of je stapt samen op de fiets en ontmoet onderweg de lokale kinderen die overal aan het spelen zijn in de kleine steegjes die je passeert.Via de River Kwai, waar je meer leert over de bekende brug en de mooie Erawan watervallen bezoekt, reis je vervolgens door naar Sukhothai. Hier stap je op de fiets en ontdek je de prachtige tempels van deze historische stad.Daarna ga je naar Chiang Mai. Uiteraard mag een bezoek aan de olifanten niet ontbreken! Je leert met ze 'praten' en daarna mag je met ze badderen in de rivier. Houd je van nog meer avontuur, dan kun je ook slingerend als een aap door de jungle van Chiang Mai vliegen!Je eindigt de reis op het prachtige strand van Koh Samet waar je een zandkasteel kunt bouwen met het fijne witte poederzand langs de branding. Of ga lekker snorkelen in het kraakheldere water, op zoek naar vissen in alle kleuren van de regenboog die je normaal gesproken alleen in het aquarium of de film Finding Nemo tegenkomt!Thailand met de allerkleinsten is ook zeker een onvergetelijke ervaring.

16-daagse rondreis Centraal- en Noord-Thailand

Ga op reis met AsiaDirect en maak kennis met de hoogtepunten van Thailand. We beginnen met een verblijf in de fascinerende hoofdstad Bangkok, waar we je meenemen naar de tempels en klongs. Vervolgens per nachttrein naar Chiang Mai, gelegen in het noorden van Thailand. Vanuit hier bezoek je de prachtig gelegen tempel Doi Suthep en ontmoet je de olifanten. Ook verblijf je in een drijvend hotel op de rivier de Kwai. Na de niet te missen 'Bridge over the River Kwai' en een verkwikkende duik bij de Erawan watervallen, wordt de reis afgesloten op het strand van de koninklijke badplaats Hua Hin.

16-daagse rondreis Zuid-Thailand

Naast dat de eilanden paradijselijk zijn, hebben ze allen hun eigen, unieke karakter. Dat maakt deze reis zo bijzonder!Thailand staat bekend om haar paradijselijke eilanden waar je fantastisch kunt eilandhoppen. Tijdens deze reis maak je kennis met het 'kokosnoteneiland' en gezellige Koh Samui, het ruige en idyllische Koh Phangan en het zeker bij duikers beroemde en relaxte eiland, Koh Tao. Drie heerlijke eilanden met ieder een eigen karakter. Prachtige natuur zowel boven als onder water, jungle, een interessante cultuur, lekker eten en fijne hagelwitte zandstranden met palmbomen... Je treft het hier allemaal. Neem een duik in het kristalheldere water en ga met een snorkel of duikuitrusting op zoek naar al die tropische vissen die je normaal alleen in een aquarium tegen komt, zoals het bekende clown visje uit de film Finding Nemo, grote zeeschildpadden of zelfs de walvishaai.Bezoek de watervallen, sfeervolle avondmarkten, lokale vissersdorpen, fenomenale uitzichtpunten of pak een strandstoel, geniet van het rustgevende paradijselijke uitzicht onder het genot van een tropische cocktail en lees een goed boek. Een echte Thaise massage maakt deze droomvakantie compleet!Nadat je helemaal tot rust bent gekomen, sluit je je reis af in Bangkok. Je verkent de duizenden straatjes in deze bruisende stad op een bijzondere manier, namelijk per fiets. Op elke straathoek gebeurt er wel iets. Zo ontdek je leukste verborgen plekjes van de stad en fiets je soms letterlijk een huiskamer binnen. Een onvergetelijke ervaring!Tijdens deze reis verblijf je in vier fantastische accommodaties, waar je optimaal kunt genieten van de geweldige atmosfeer en gastvrijheid. Maar net als al onze andere reizen kunnen wij ook Tropisch Eilandhoppen volledig aanpassen aan jouw wensen en budget.

19-daagse rondreis Noord- en Zuid-Thailand

Ontdek de diversiteit van Thailand in één reis: van parelwitte stranden tot kleurrijke bergstammen en bruisende steden!Speciaal voor de avontuurlijke reiziger is er deze rondreis Thailand - Paradijselijk Thailand. De lokale cultuur en het bruisende stadsleven van Bangkok, de jungle nabij Chiang Mai en de paradijselijke eilanden Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao staan op dit diverse programma. Je begint je vakantie in de hoofdstad Bangkok, welke je per fiets verkent. Een fantastische manier om meer over de lokale cultuur te leren. Je fiets langs indrukwekkende tempels en lokale huiskamers en vaart over de grachten van Bangkok. Ook een bezoek waard is het Koninklijk Paleis met de tempel Wat Phra Kaew, waar het heiligste Boeddhabeeld van Thailand huist, de Smaragdgroene (Jade) Boeddha. Of wandel langs de grootste en oudste tempel van Bangkok, de Wat Pho met een enorme liggende Boeddha van 46 meter lang en 15 meter hoog. 's Avonds is het heerlijk vertoeven in één van de hippe Skybars vanwaar je een fenomenaal uitzicht over de 'Stad van Engelen' hebt.Vervolgens reis je met de comfortabele nachttrein naar de 'Roos van het Noorden': Chiang Mai. Hier heb je alle tijd om deze gezellige en relaxte stad zelf te ontdekken. Daarna is het tijd om je wandelschoenen aan te trekken. Gedurende 2 dagen verken je de jungle van Noord-Thailand. Je maakt kennis met de lokale bevolking, slaapt in een lokaal junglekamp, gaat bambooraften en olifanten badderen.Hierna verruil je de ruige natuur van het noorden voor een aantal paradijselijke eilandjes in het zuiden. Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao. Je bezoekt ze allemaal! Luier lekker op het strand terwijl je geniet van een verse kokosnoot, ga duiken of huur een snorkelset en ontdek de kleurrijke onderwaterwereld. Eén van Thailand's mooiste nationale marine parken ligt ook aan je voeten: Ang Thong Marine Nationaal Park. Deze mag je eigenlijk niet missen!

22-daagse rondreis dwars door Thailand

Thailand is een geweldige bestemming waar enorm veel te zien is. Tijdens de Compleet Thailand rondreis begin je met een bezoek aan Bangkok. Vanuit hier reis je naar Kanchanaburi. Hier maak je kennis met de schitterende natuur en rijke geschiedenis. Vervolgens reis je per comfortabele nachttrein naar Chiang Mai, vanwaar je verder reist naar de noordelijke dorpjes Mae Hong Son en Pai. Dit is het leefgebied van een aantal kleurrijke bergstammen. Iedere stam heeft haar eigen eeuwenoude tradities. Vanuit Chiang Mai vlieg je naar het zuidelijke Phuket. Na een paar heerlijke dagen aan het strand, breng je een bezoek aan het Khao Sok National Park. Hier verblijf je in een unieke accommodatie, namelijk in een boomhut!  Je eindigt je vakantie in Krabi, waar je heerlijk kunt ontspannen in een luxueus 4-sterren resort.

26-daagse rondreis Thailand, Laos en Cambodja

Ontdek de diversiteit in cultuur, keuken, natuur en historie tijdens deze complete reis door Thailand, Laos en Cambodja.Tijdens deze uitgebreide en complete rondreis ontdek je de hoogtepunten van Thailand, Laos en Cambodja. De reis begint bij aankomst in Bangkok waar je verblijft in het comfortabele en centraal gelegen Eastin Makkasan hotel. De komende dagen leer je de stad beter kennen met een bezoek aan trekpleisters als het Koninklijk Paleis en Wat Pho, de tempel van de gigantische liggende Boeddha. Ook leer je de stad op unieke wijze kennen tijdens de Klong tour. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid Bangkok per fiets beter te leren kennen.Na Bangkok reis je verder naar Kanchanaburi, beroemd van de Thailand - Birma spoorlijn en de brug over de river Kwai. Ook bezoek je het prachtige Erawan Nationaal park met een waterval van 7 niveaus. Je verblijft hier op de sfeervolle Jungle Rafts. Via een bezoek aan de tempels van de voormalige hoofdstad Ayuttaya reis je per nachttrein verder naar Chiang Mai waar je alle tijd hebt om de stad en de omgeving verder te verkennen. Je reist nog verder naar het noorden, bezoekt de zogenaamde Witte Tempel op weg naar de grensplaats Chiang Khong. Hier steek je de Mekong rivier over naar Laotiaanse zijde waar je met een comfortabele boot een fantastische rivier cruise maakt van 2 dagen, je overnacht op de oever in het plaatsje Pak Beng er vaart door naar het pittoreske Luang Prabang, de culturele hoofdstad van Laos. Hier heb je alle tijd om zelf het compacte centrum van deze UNESCO Werelderdgoed-stad verder te ontdekken.Met comfortabel privé vervoer reis je verder naar het liefelijke Van Vieng, een prachtige rit waarbij je getrakteerd wordt op adembenemende vergezichten. In Vang Vieng maak je een mooie wandeling en bezoek je prachtige grotten. Je reist door naar de hoofdstad van Laos, Vientiane, waar je 's middags nog een leuke stadstour maakt om de hoogtepunten te zien.Per directe vlucht reis je door naar Phnom Penh, de roemruchte hoofdstad van Cambodja. Vanuit jouw centraal gelegen hotel kun je de sfeer van de stad opsnuiven met een wandeling over de boulevard, en uiteraard bezoek je met professionele gids de indrukwekkende Killing Fields als ook het S21 voormalige heropvoedingskamp. Met privé auto of per boot (afhankelijk van het seizoen) reis naar Siem Reap. Hier bezoek je uiteraard het beroemde Angkor Wat tempelcomplex, een van de mooiste stukken architectuur uit de geschiedenis van de mensheid.Na al deze hoogtepunten is het tijd om de reis rustig af te sluiten, en dat zal je vast goed lukken in het fantastische AWA resort op Koh Chang. Geniet van zon, zee, strand of bezoek de prachtige groene binnenlanden van Thailands grootste eiland voor je terug reist naar Bangkok voor de terugvlucht.

7-daagse fietstour Chiang Mai - Luang Prabang

Dé ideale en avontuurlijke tour voor mensen die via Noord-Thailand naar Laos willen reizen! Per fiets maak je kennis met het prachtige noordwestelijke deel van Thailand. Je fietst over rustige landwegen door de vruchtbare valleien van Chiang Dao en Fang. Onderweg kun je genieten van de mooie uitzichten op machtige bergmassieven. Het is het leefgebied van vele kleurrijke bergstammen. Ze leven in traditionele dorpjes, vaak in bamboe hutjes. Via een mooie boottocht over de Kok rivier kom je in Chiang Rai. Vanuit Chiang Rai fiets je vervolgens de Gouden Driehoek in. Dit is het gebied waar Thailand, Birma en Laos samen komen. Een 2-daagse cruise over de Mekong rivier brengt je naar de werelderfgoedstad Luang Prabang in Laos. Een onvergetelijke ervaring!

Familiereis Privé Thailand

Tijdens deze privé-familiereis door Thailand maak je kennis met de boeddhistische cultuur, geniet je van de afwisselende natuur en breng je een bezoek aan het Elephant Nature Park. Thailand is het vakantieland bij uitstek en ideaal geschikt voor families. Deze Thailand Familiereis brengt je langs alle mooiste plekken. Afsluiten doen jullie op Ko Samet, het mooie eiland met prachtige zandstranden.

Familiereis Privé Thailand Comfort

Tijdens deze comfortabele privé-familiereis beleef je samen met je gezin de mooiste hoogtepunten van Thailand. Tegelijkertijd slaap je in mooie hotels, vrijwel alle met zwembad, die je reis zeer comfortabel maken. Dit bijzondere land heeft mooie stranden en een afwisselende natuur en cultuur waar heel veel te beleven is. Je bezoekt het midden, noorden en zuiden van Thailand. De reis begint in het hectische en kleurvolle Bangkok en brengt je via de Bridge over the River Kwai en de tempelstad Sukothai naar het bergachtige Chiang Mai. In het zuiden ga je de jungle in en je sluit af aan het tropische strand van Khao Lak. Reizen door Thailand betekent reizen door een land met een vriendelijke, gastvrije en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle én exotische stranden. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur en op verschillende plaatsen kun je een fietstocht maken. Thailand is een heerlijk land voor een rondreis voor families. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen?

Familiereis Thailand

Tijdens deze familiereis door Thailand maak je kennis met de boeddhistische cultuur, geniet je van de afwisselende natuur en breng je een bezoek aan het Elephant Nature Park. Thailand is het vakantieland bij uitstek en ideaal geschikt voor families. Deze Thailand Familiereis brengt je langs alle mooiste plekken. Afsluiten doen we op het mooie eiland Ko Samet inclusief mooie zandstranden.

Familiereis Thailand Chill&Adventure

Met je gezin in twee weken het beste van Thailand ontdekken?Dat kan! Tijdens deze 15 daagse familiereis Thailand komen we de eerste week langs verschillendehoogtepunten. Denk aan de tempels van Ayutthaya, de watervallen van Erawan, hetprachtige Khao Sok Nationaal Park en uiteraard slaan we Bangkok niet over. Detweede week heb je alle tijd om de indrukken op je in te laten werken op hetprachtige strand van Krabi. Maar liefst 5 nachten verblijf je hier in een mooihotel. Tijdens het vertrek in augustus verblijf je aan het eind van de reis op Ko Samui,.

Familiereis Thailand Comfort-Plus

Tijdens deze comfortabele familiereis beleef je samen met je gezin de mooiste hoogtepunten van Thailand. Tegelijkertijd slaap je in mooie hotels, vrijwel alle met zwembad, die je reis zeer comfortabel maken. Dit bijzondere land heeft mooie stranden en een afwisselende natuur en cultuur waar heel veel te beleven is. Je bezoekt het midden, noorden en zuiden van Thailand. De reis begint in het hectische en kleurvolle Bangkok en brengt je via de Bridge over the River Kwai en de tempelstad Sukothai naar het bergachtige Chiang Mai. In het zuiden ga je de jungle in en je sluit af aan het tropische strand van Khao Lak. Reizen door Thailand betekent reizen door een land met een vriendelijke, gastvrije en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle én exotische stranden. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur en op verschillende plaatsen kun je een fietstocht maken. Thailand is een heerlijk land voor een rondreis voor families. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen?

Familiereis Thailand Hoogtepunten

Tijdens deze familiereis bezoek je in korte tijd de mooiste hoogtepunten van Thailand. Deze complete rondreis door Midden- en Noord-Thailand neemt je mee naar de kleurrijke steden Bangkok en Chiang Mai en UNESCO Werelderfgoed Ayutthaya en Sukhothai, maar ook langs minder toeristische delen van het land. We fietsen langs tempelruïnes, varen door Thailand's grootste moerasgebied en bezoeken een drijvende markt. Het is mogelijk om watervallen te bezoeken, te badderen met olifanten of de Thaise keuken te leren kennen tijdens een kookcursus. Het eiland Ko Samet is het decor voor een heerlijke strandafsluiting. Een reis met veel individuele vrijheid in een land van vele contrasten, zeer geschikt voor jong en oud!

Familiereis Thailand Noord en Zuid

Tijdens deze familiereis door Thailand ontdek je dit avontuurlijke land. Thailand heeft mooie stranden en een afwisselende natuur waar heel veel te beleven is. Ontmoet de vriendelijke Thai tijdens een tocht door de jungle van Noord-Thailand. In het Zuiden van Thailand ga je naar een spectaculair nationaal park waar je kunt wandelen en zwemmen. Verder kan er op verschillende plaatsen een fietstocht worden gemaakt en maken jullie kennis met de boeddhistische cultuur. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen?

Fietsvakantie Thailand (hotel)

Tijdens deze avontuurlijke fietsvakantie door Thailand ontdek je het land van de glimlach wel op een heel bijzondere manier. Al fietsend reis je vanuit Bangkok richting het bergachtige noorden. Fiets over het rustige platteland, langs Boeddhistische tempels en langs groene rijstvelden. De fietsafstanden variëren tussen de 45 en 90 km per dag. Omdat er een volgauto meereist, is het, indien nodig, mogelijk om een verkorte versie van de etappe te fietsen. Sommige stukken leggen we af met de trein of de bus. Thailand is ontzettend divers, dit maakt het ook tot een prettige fietsbestemming. We overnachten in comfortabele hotels, zodat je altijd weer uitgerust aan een nieuwe fietsdag begint. Een prachtige, 'andere' reis door Thailand, voor de echte avonturiers.

Rondreis Thailand

Van de bruisende hoofdstad Bangkok tot de Bridge over the River Kwai, van de bergvolken in het noorden en boeddhistische tempels tot het witte palmstrand op het tropische eiland Ko Chang; tijdens deze avontuurlijke rondreis door het noorden en midden van Thailand maak je kennis met alles wat reizen in dit land zo speciaal maakt. Je slaapt in een homestay bij de bergvolken tijdens de tweedaagse trektocht vanuit Chiang Mai. In het noorden varen we over de Mekong in de grensgebieden met Myanmar en Laos en we gaan op zoek naar wild in de jungle van het Khao Yai National Park. We reizen met privé minibusjes, de nachttrein en songthaews. Tijdens deze groepsreis door Thailand overnachten we in comfortabele hotels, soms met zwembad, maar ook een nacht bij de bergvolken thuis. Dit is een zeer complete reis door Thailand voor de avontuurlijke reiziger.

Rondreis Thailand - Sawadee 35 jaar!

Sawadee 35 jaar! Daar moeten we niet bij stil staan, maar juist op reis voor gaan. We gaan terug naar onze roots, naar het land waar het 35 jaar geleden allemaal begon. Tijdens deze speciale 24-daagse rondreis door Thailand volgen we een bijzondere route langs de minder gebaande paden in het noorden en oosten. We wandelen in nationale parken, maken een driedaagse trekking langs bergvolken, slapen bij locals, ontdekken cultureel erfgoed, varen over de Mekong en sluiten relaxt af aan het strand. Thailand is in de loop der jaren ontzettend populair geworden, maar er valt nog genoeg onbekends te ontdekken. Ga mee op deze speciale jubileumreis en vier het feest met ons mee.

Rondreis Thailand Chill/Adventure

Tijdens deze avontuurlijke en relaxte rondreis ontdek je in 18 dagen het beste van wat Thailand te bieden heeft. De eerste anderhalve week reizen we langs hoogtepunten als Chiang Mai in het noorden, de historische 'Bridge over the river Kwai' en het prachtige Khao Sok Nationaal Park in het zuiden. Uiteraard slaan we de wereldstad Bangkok niet over. Aan het eind van de reis verblijf je 5 volle dagen aan het strand; van november t/m april in Krabi en van mei t/m oktober op Ko Samui. Beide zijn paradijselijke plekken waar je heerlijk tot rust komt.

Rondreis Thailand Culinair Pop-Up

Tijdens deze unieke kookreis maak je kennis met de veelzijdige keuken van Thailand. We reizen door Bangkok, Ayutthaya, Kanchanaburi en Chiang Mai. Proef hier de heerlijke Thaise gerechten die straatverkopers voor je neus bereiden, koop ingrediënten in op de lokale markt en leer hoe je traditionele gerechten op verschillende manieren kunt koken. Naast het culinaire gedeelte heb je nog voldoende tijd om diverse bezienswaardigheden te bewonderen. Ontspannen eindigen op het tropische eiland Koh Samet? Boek dan de verlenging bij en geniet nog een aantal dagen in een luxe verblijf aan het strand.

Rondreis Thailand Hoogtepunten

Maak kennis met de mooiste hoogtepunten van Thailand. Tijdens deze complete en scherp geprijsde rondreis door Midden- en Noord-Thailand bezoek je bekende plaatsen als Bangkok, Chiang Mai, de River Kwai en de tempelsteden Ayutthaya en Sukothai. Maar je ontdekt ook hoe mooi het wat minder toeristische deel van Thailand is. Het tropische eiland Ko Samet is het decor voor een heerlijke strandafsluiting van deze boeiende reis.

Rondreis Thailand Noord en Zuid

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door het noorden en zuiden van Thailand ontdekken we dit afwisselende land: bergvolken, boeddhistische tempels en witte palmstranden. Je maakt kennis met alles wat reizen in Thailand zo speciaal maakt. Tijdens de driedaagse trektocht wandelen we vier tot vijf uur per dag en overnachten we in homestays bij de bergvolken. We reizen met het openbaar vervoer (songthaews en de bus), het vliegtuig, de nachttrein en privé minibusjes. Tijdens deze groepsreis door Thailand overnachten we in comfortabele hotels, soms met zwembad, maar ook in bamboebungalows en bij de bergvolken thuis. Op deze locaties zijn de sanitaire voorzieningen eenvoudig. Dit is een zeer complete reis door Thailand voor de avontuurlijke reiziger.

Thailand - Avontuurlijke fietsreis

Ontdek op twee wielen het land van de glimlach tijdens deze afwisselende vakantie door Noord-Thailand. Al fietsend ga je lekker langzaam, zie je veel, maak je makkelijk contact met de locals en voel je het land letterlijk aan je voorbij trekken. Vlieg naar Chiang Mai, één van de mooiste steden van Azië, en bezoek de beroemde tempel op de berg Doi Suthep. Bekijk de lokale huisnijverheid en proef geurrijke snacks op de avondmarkt van Chiang Rai. De gehele route is in GPS uitgezet waardoor je de leukste, stilste en meest 'off the beaten track' weggetjes volgt en zoveel mogelijk van de drukke wegen weg blijft. Zie hoe lokale boeren langs de Mae Ping rivier het veld bewerken. Volg de fameuze Mekong rivier en leer over de beruchte Gouden Driehoek, groot geworden door de handel in opium. Fiets veelal over het vlakke platteland, beklim zwetend heuvels en daal razendsnel af over junglewegen.  Je overnacht in prima hotelletjes en guesthouses waar je kunt genieten van de heerlijke Thaise keuken. Een volgauto staat je steeds ter beschikking, waarmee ook je bagage vervoerd wordt.  Je kunt dit avontuur makkelijk uitbreiden met korte arrangementjes tot een volledige Thailand vakantie!
Banner Stem & Win
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win