×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Andorra boeken

Voor het boeken van een vakantie in Andorra hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Andorra-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Andorra met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Andorra-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Andorra. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Andorra.)

Wandelvakantie Andorra, 8 dgn

Vanuit Soldeu, dat diep in het hart van de Andorrese Pyreneeën ligt, maken we prachtige afwisselende wandelingen naar onder meer het Estanyómeer en Vall de Riu. Het dorp ligt op circa 1710 meter boven zeeniveau en is in de winter een populair skioord.

Andorra wordt omringd door de machtige Pyreneeën en ligt op de grens van Frankrijk en Spanje. Het kleine bergdorpje Soldeu is een week lang onze uitvalsbasis voor diverse wandeltochten. Zo gaan we eropuit in de door Unesco beschermde gletsjervallei van Madriu-Perafita-Claror en de Sortenyvallei, die meer dan 700 soorten bloemen en planten herbergt.
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win