×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Belize boeken

Voor het boeken van een vakantie in Belize hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Belize-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Belize met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Belize-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Belize. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Belize.)

16-daagse rondreis In het spoor van de Maya's

De mooiste landen van Midden-Amerika nodigen je uit voor een kennismaking met de Mayacultuur, die ontstond op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Mexico, Belize en Guatemala zijn de trotse bezitters van tempelcomplexen en archeologische opgravingen die herinneren aan deze beschaving. Onder meer Tulum, Tikal, Palenque, Uxmal en Chichén Itzá passeren de revue. Imponerende vulkanen, indianendorpjes, ongerepte junglegebieden, sfeervolle koloniale steden, culinaire lekkernijen en een vriendelijke bevolking. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke reiservaring zijn aanwezig.
Banner Stem & Win
Banner Stem & Win